kori Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Akkor BMW-t ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Akkor BMW-t ? vagy Z3 vagy MX5 de csak tényleg akkor ha a veterán is belemegy :) nem akarok 3 autót megint . kicsi a hely :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Mé, az német? Te!!! :) Végül is az MX5 is nagyon német és Mr. Bond Astonnal járt...ugye? Te!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Végül is az MX5 is nagyon német és Mr. Bond Astonnal járt...ugye? Te!!! :( Hogy is van az az Aston Martin? Teee! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Végül is az MX5 is nagyon német és Mr. Bond Astonnal járt...ugye? Te!!! :) (MX5 öst nem mondtam neki :P ) Z3 James Bond asszem olyan volt nem ? tök tuggya :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2009 Végül is az MX5 is nagyon német és Mr. Bond Astonnal járt...ugye? Te!!! :) (MX5 öst nem mondtam neki :P ) Z3 James Bond asszem olyan volt nem ? tök tuggya :( Nem láttam az új James Bondokat, de az egyik bemutatójában volt Z3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Nem láttam az új James Bondokat, de az egyik bemutatójában volt Z3 na valami ilyesmi :) mindegy is ez a lényeg hogy nyitott tetős legyen mert meleg van :( meg mindíg esik is :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2009 Nem láttam az új James Bondokat, de az egyik bemutatójában volt Z3 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3055536_bmw_z_1996 ittt egy épp :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3102611_bmw_z_1999 ő nagyon szép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2009 Szép kis hobbi-autók. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 A Z3 szerintem olyan kicsi, hogy az már inkább hobbit autó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2009 Szép kis hobbi-autók. :( Ha már hobbi-autó, akkor én valami ilyenre (régi kedvenc) neveznék be. :P Igaz, ehhez egy külön szervízcsapat kéne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2009 Srácok! Ezt ne hagyjátok ki! Augusztus 27-én éjfélkor egy érdekes jelenség lesz látható az égbolton! A Mars olyan közel kerül a Földhöz, hogy olyan lesz, mintha két Holdat látnánk! Ilyen nagyon ritkán fordul elő! Persze ehhez szerencse is kell, például tiszta égbolt. És még egy feltétel: Igyál meg hat sört, kilenc fröccsöt, fél liter vodkanarancsot és nyolc feles tequilát, majd nézz föl az égre. Két holdat fogsz látni, esetleg hármat, valamint a vodka minőségétől függően a Napot, a Marsot a Vénuszt, az ufókat és Buddhát egy unikornison... :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Hagyjuk a boltba járós autókat. James Bond mindig Astonnal járt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2009 Hagyjuk a boltba járós autókat. James Bond mindig Astonnal járt. :( Egy kicsit tanulmányozd EZT! :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Egy kicsit tanulmányozd EZT! :) :P Na menjél ám a tudod hova. Ezen a listán még olyan autók is vannak, amik csak bent álltak a fő gonosz garázsában, meg fél percig lehetett látni mikor a csaj hazament vele stb. Szegény öreg Bond ügynököt így lealacsonyítani. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2009 Na menjél ám a tudod hova. Ezen a listán még olyan autók is vannak, amik csak bent álltak a fő gonosz garázsában, meg fél percig lehetett látni mikor a csaj hazament vele stb. Szegény öreg Bond ügynököt így lealacsonyítani. :hiya: Az még hagyján, de még a tömegközlekedési eszközök is fel vannak sorolva! :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Az még hagyján, de még a tömegközlekedési eszközök is fel vannak sorolva! :) :( :P Ha mást nem is, de azt leszűrhettük ebből a meddő vitából, hogy a James Bond rajongók nagyon el vannak borulva. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2009 Ha mást nem is, de azt leszűrhettük ebből a meddő vitából, hogy a James Bond rajongók nagyon el vannak borulva. :) Te is el vagy borulva rendesen, hogy éjfélkor itt vitázol velem a semmiről! :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Te is el vagy borulva rendesen, hogy éjfélkor itt vitázol velem a semmiről! :) :P De kettőnk közül Te vagy a családos, úgyhogy rád az éjféli vita a semmiről rosszabb fényt vet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2009 De kettőnk közül Te vagy a családos, úgyhogy rád az éjféli vita a semmiről rosszabb fényt vet! :( De én közben a Zasszonynak bedolgozok a szakdogájához :) , és még Téged is szórakoztatlak! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2009 Az a baj, hogy a többiek nagyon inaktívak itt a fórumon. Nem elég, hogy egy szaros talit nem tudunk összehozni, még itt is pangás van :) Na, én is lelépek, mert nemsokára ébresztő! :( Joccakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Nem gondoltam, hogy ilyen drágák ezek a BMW-k. Pedig nem dicsérték agyon a korabeli tesztekben. Ha jól emlékszem, a Bond filmre nem is lettek kész egy működőképes darabbal. Akkor inkább MX5. Igaz kissebb a presztizse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Nem gondoltam, hogy ilyen drágák ezek a BMW-k. Pedig nem dicsérték agyon a korabeli tesztekben. Ha jól emlékszem, a Bond filmre nem is lettek kész egy működőképes darabbal. Akkor inkább MX5. Igaz kisebb a presztizse. nem is annyira kisebb ám :) eleve Guinnes rekor autó bizony :( és baromi népszerü roadster ! nagyon megbízható igénytelen pl. a féket is elsőnek úgy 120e km. környékén kell cserélni vagy még később . meg ilyenek ... nagyon formás kis jószág . és nem járnak vele az orkok :P mondjuk a BMW "hírneve" ami nekem nem dukál . (tudom tudom ... na... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts