Lomha 8V Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Igen? És hányas voltál matekból? :) :) Azt inkább hagyjuk, egyszer meg is vágtak belőle. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2009 Azt inkább hagyjuk, egyszer meg is vágtak belőle. :) Na, akkor lehet, hogy már idén meglesznek a cuccok! <_< :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Na, akkor lehet, hogy már idén meglesznek a cuccok! <_< :) :lol: Vagy lehet, hogy soha. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2009 Vagy lehet, hogy soha. :) Soha ne mondd, hogy soha! :) Ha előbb meglesz a jogsid, mint a kocsi, addig vedd meg EZT <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Soha ne mondd, hogy soha! :) Ha előbb meglesz a jogsid, mint a kocsi, addig vedd meg EZT <_< Jaj-jaj, jó kis Vectra2000, de imádom ezeket. Egyszer veszek egy ilyet is, az tuti. Ennyiért meg is venném. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2009 Jaj-jaj, jó kis Vectra2000, de imádom ezeket. Egyszer veszek egy ilyet is, az tuti. Ennyiért meg is venném. :) Tudom, hogy tetszenek Neked, azért is linkeltem ide, hogy egy kicsit fájdítsam a szíved! <_< :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2009 Lehet, hogy a Zsótinak is szóni kéne, nem? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2009 Dobtam is Neki egy pü-t. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Lehet, hogy a Zsótinak is szóni kéne, nem? <_< A Zsóti csak törődjön a Kadettjával, mint a kedves klubtársa! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2009 A Zsóti csak törődjön a Kadettjával, mint a kedves klubtársa! :lol: Most adta el a mercit, a fehér vecit meg lecserélhetné erre. :) Van neki egyáltalán fehér vecije?! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Most adta el a mercit, a fehér vecit meg lecserélhetné erre. :) Van neki egyáltalán fehér vecije?! <_< :) Örülnék ha lenne egy Veci2000 a klubban. Jól kipróbálnám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2009 Örülnék ha lenne egy Veci2000 a klubban. Jól kipróbálnám! :) Nála biztos jó kezekben lenne <_< Amúgy mit tud egy Veci2000? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Nála biztos jó kezekben lenne <_< Amúgy mit tud egy Veci2000? C20XE moci, digit műszerfal, sportülések, más (szebb) lökösök és spoilerek, szép dupla végű kipufogó, kisebb hasmagasság, felszerelve minden elektromos kütyüvel. Meg sokkal szebb kárpitokat is kapott és azt hiszem a hifi is komolyabb volt mint a simánál, de erre nem esküdnék meg. Plusz még egy halom apróság van, amiben többet tud mint a sima Vecik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Mostanában itthon vagyok Győrben. Nem terveztem visszamenni mostanában Pécsre. Aug. 2-án meg indulok Németországba, onnan meg csak 28-án jövök vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2009 Mostanában itthon vagyok Győrben. Nem terveztem visszamenni mostanában Pécsre. Aug. 2-án meg indulok Németországba, onnan meg csak 28-án jövök vissza. Te hogyé vetted a térelválasztó hálót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Te hogyé vetted a térelválasztó hálót? Forinté...szerintem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Mostanában itthon vagyok Győrben. Nem terveztem visszamenni mostanában Pécsre. Aug. 2-án meg indulok Németországba, onnan meg csak 28-án jövök vissza. Na csak ne felejts el onnan írogatni, mert tényleg lehet, hogy hozatnék veled cuccokat. Van egy halom cucc, amit itthon nem lehet beszerezni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 A 150 lovas C20XE volt a Vectra 2000. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Utólag is, BOLDOG NÉVNAPOT Kori!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Hát remélem. :) Jó lesz a vas. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 A 150 lovas C20XE volt a Vectra 2000. Tévedés. Sima Vectrából is volt C20XE, a Vectra2000 inkább egy komoly felszereltséget takar és csak másodsorban utal a motorra. Elnök Úr, kérem figyeljen a részletekre! :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Norbi köszi aPÜ-t !!! hát ami azt illeti tényleg jó vas a veci de valami másban gondolkozom mostanság . agyébként meg tényleg a Kdettal foglalkozgatok amikor van rá idő meg közben használom is ezerrel <_< így mára már elmondhatom hoy van néhány újabb kavics felverődés is a friss teli festésen gr...... éljen az atópálya építés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2009 Norbi köszi aPÜ-t !!! :lol: hát ami azt illeti tényleg jó vas a veci de valami másban gondolkozom mostanság . Én már tudom Mr. Bond! :) :lol: agyébként meg tényleg a Kdettal foglalkozgatok amikor van rá idő meg közben használom is ezerrel <_< így mára már elmondhatom hoy van néhány újabb kavics felverődés is a friss teli festésen gr...... éljen az atópálya építés :) Ezért jó, ha lepukkant, ütött-kopott a vas, az ember így kevésbé sajnálja. Fel is akasztottam volna magamat, ha a frissen telibe fújt kocsimat verte volna el a jég! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Én már tudom Mr. Bond! :) :) Vesz egy Aston Martint? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2009 Vesz egy Aston Martint? :) Mé, az német? Te!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts