Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Nála biztos jó kezekben lenne <_<

Amúgy mit tud egy Veci2000?

C20XE moci, digit műszerfal, sportülések, más (szebb) lökösök és spoilerek, szép dupla végű kipufogó, kisebb hasmagasság, felszerelve minden elektromos kütyüvel. Meg sokkal szebb kárpitokat is kapott és azt hiszem a hifi is komolyabb volt mint a simánál, de erre nem esküdnék meg. Plusz még egy halom apróság van, amiben többet tud mint a sima Vecik.

Megosztás:

Mostanában itthon vagyok Győrben. Nem terveztem visszamenni mostanában Pécsre. Aug. 2-án meg indulok Németországba, onnan meg csak 28-án jövök vissza.

Na csak ne felejts el onnan írogatni, mert tényleg lehet, hogy hozatnék veled cuccokat. Van egy halom cucc, amit itthon nem lehet beszerezni. <_<

Megosztás:

Norbi köszi aPÜ-t !!!

hát ami azt illeti tényleg jó vas a veci de valami másban gondolkozom mostanság .

agyébként meg tényleg a Kdettal foglalkozgatok amikor van rá idő meg közben használom is ezerrel <_<

így mára már elmondhatom hoy van néhány újabb kavics felverődés is a friss teli festésen gr...... éljen az atópálya építés :)

Megosztás:

Norbi köszi aPÜ-t !!!

:lol:

hát ami azt illeti tényleg jó vas a veci de valami másban gondolkozom mostanság .

Én már tudom Mr. Bond! :) :lol:

agyébként meg tényleg a Kdettal foglalkozgatok amikor van rá idő meg közben használom is ezerrel <_<

így mára már elmondhatom hoy van néhány újabb kavics felverődés is a friss teli festésen gr...... éljen az atópálya építés :)

Ezért jó, ha lepukkant, ütött-kopott a vas, az ember így kevésbé sajnálja. Fel is akasztottam volna magamat, ha a frissen telibe fújt kocsimat verte volna el a jég!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.