Lomha 8V Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 jöhet egy újabb dolog majd <_< Na ebből mi lesz megint... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Ezt nem gondoltam volna. Nem reklámoztad, hogy eladó. Hova került? felraktam a használtatóra oszt vitték is egy hét alatt <_< pesti ember vitte el és szimpatikus ember volt normális realista típus :) jóljárt vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Na ebből mi lesz megint... <_< a fene tudja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július1, 2009 Akkor szerintem jól látom, hogy ... az én szám a legnagyobb. Jól látod. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Boldog névnapot Kori! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július3, 2009 Boldog névnapot Kori! :) Hát igen. Sajnos a koccintás és a személyes fülhuzogatás ( <_< :) ) elmarad, de azért innen én is BOLDOG NÉVNAPOT kívánok! :lol: ui: A Somának is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Köszi szépen. Én is sajnálom, hogy nem jött össze <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július3, 2009 Szép lesz! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Szép lesz! <_< :) Hát remélem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július3, 2009 Csak most lelőtted a poént! Mekkorát néztünk volna, amikor az avatarodon a Te kocsid virít! Bár, az még gondolom egy kicsit odébb lesz <_< Amúgy a szín hasonlít az avataron lévőre, nem? Mármint az előző avatarodéra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Csak most lelőtted a poént! Mekkorát néztünk volna, amikor az avatarodon a Te kocsid virít! Bár, az még gondolom egy kicsit odébb lesz <_< Amúgy a szín hasonlít az avataron lévőre, nem? Mármint az előző avatarodéra. Valóban emlékeztet rá, de mire az enyémből avatar lesz, addigra már rég lesz jogosítványom. :) A fényezés egy dolog, még nagyon-nagyon sok munka lesz vele. Egy halom cucc hiányzik, amiket ötletem sincs honnan fogok beszerezni. Plusz egy halom olyan dolog, amiről tudom honnan lesz, csak pénzt nem tudom, honnan szedek rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július3, 2009 ... mire az enyémből avatar lesz, addigra már rég lesz jogosítványom. <_< ... Ahhoz képest, hogy a talira már a GSI-vel akartál jönni sofőrrel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Ahhoz képest, hogy a talira már a GSI-vel akartál jönni sofőrrel... Akár készen is lehetett volna, de két hete bementem az ocsmányirodába, lekenyereztem a hölgyeket némi bonbonnal és láss csodát, a határidő erősen kitolódott. Úgyhogy szóltam a kasznisnak meg a fényezőnek, hogy csak nyugodtan. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Köszi Norbi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Lomha úr ! szép kocsi lesz ejjj ! :) csak így tovább ! :) névnaposoknak meg Boldogságos névnapot !!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Lomha úr ! szép kocsi lesz ejjj ! <_< csak így tovább ! :) Köszike! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Nagyon jó szín. Jól fog állni a Kadettnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Nagyon jó szín. Jól fog állni a Kadettnek. Főleg ha meglesznek a felnik is. Végül is úgy döntöttem, hogy ET38 felnik lesznek 205/40 R16 gumikkal. Ez lesz az összeállítás(nem mostanában, kicsit drága): Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Boldog névnapot Kori! Jó ez a szín Lomha! Meg a felni is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július6, 2009 Boldog névnapot Kori! Jó ez a szín Lomha! Meg a felni is! Na, jó napot doktor úr! Jár mostanában itt Pécsen? Vagy itt vagy gyakszin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Jó ez a szín Lomha! Meg a felni is! Köszi. Osztottam-szoroztam és úgy nézem kb. tavaszra meglesznek a felnik és a gumik is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 A jézuska hozza a feniket, a nyuszi a gumikat <_< Köszi doki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július6, 2009 Köszi. Osztottam-szoroztam és úgy nézem kb. tavaszra meglesznek a felnik és a gumik is. Igen? És hányas voltál matekból? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július6, 2009 F astra 4 ajtós vilanyablak párban . olasz cucc rendes karos de a kapcsoló nincs meg. párban 15 . jó állapotban van !!! mailban érdeklődj kérlek ! opelzsolt@freemail.hu Te meg mit árulsz Papa?! <_< És milyen olcsón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts