brezsy Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 Boldog szülinapot Brezsy! <_< köszöntem,majd 4.-én iszunk rá
ivannorbi Elküldve Június22, 2009 Szerző Elküldve Június22, 2009 Boldog szülinapot Brezsy! <_< Csatlakozom! Isten éltessen sokáig! :)
hening Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 http://szbea15.uw.hu/smiley-uj%20(279).GIF Isten éltessen. De azért képet vedd ki az aláírásodból pls. <_< :)
brezsy Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 Isten éltessen. De azért képet vedd ki az aláírásodból pls. <_< :) köszi :) így jó?mi volt a gond?tilos a kép vagy túl nagy volt?
ivannorbi Elküldve Június22, 2009 Szerző Elküldve Június22, 2009 köszi <_< így jó?mi volt a gond?tilos a kép vagy túl nagy volt? EZT NI! :)
kori Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 Boldog szülinapot sógi. Amúgy a 11-12.-ei hétvégére mit terveztél? Ha nincs különösebb, meghívnálak egy kéményépítésre <_<
ivannorbi Elküldve Június22, 2009 Szerző Elküldve Június22, 2009 Boldog szülinapot sógi. Amúgy a 11-12.-ei hétvégére mit terveztél? Ha nincs különösebb, meghívnálak egy kéményépítésre :lol: Amelyiket 4-5-én bontunk le? <_< :) :) Látom nagyon előrelátó vagy! :lol:
Tiu Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 Boldog szülinapot Brezsy! <_< Boldog szülinapot !!!
kojakarettenetes Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 Erről jut eszembe <_< Ki se merem tölteni. Tippem is olyan kevésre van. :) :) :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 (edited) Amikor nekiugrottam, azt hiszem, 12-nél álltam meg. Nagyon letörtem, azt hittem, jobban megy. :) Ui.: 18. Feladom. <_< Módosítva Június22, 2009 : Sörös Sanyi
brezsy Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 köszi mégegyszer mindenkinek. Sógi 11-ére nincs programom,DE 12-én lesz megtartva a keresztfiad szülinapja nálunk Szabarban,amúgy ez meghívás.kaja-pia,virsli-vursli <_< úgyhogy 11-én felhúzhatjuk azt a kéményt(amit Norbi kartárs szeretne előző héten ledönteni,te sógi csináljuk inkább úgy , hogy Norbi szombaton ledönti,vasárnap meg felhúzza
Lomha 8V Elküldve Június22, 2009 Elküldve Június22, 2009 köszi mégegyszer mindenkinek. Sógi 11-ére nincs programom,DE 12-én lesz megtartva a keresztfiad szülinapja nálunk Szabarban,amúgy ez meghívás.kaja-pia http://szbea15.uw.hu/sut.gif, virsli-vursli http://szbea15.uw.hu/lubickol.gif <_< úgyhogy 11-én felhúzhatjuk azt a kéményt(amit Norbi kartárs szeretne előző héten ledönteni,te sógi csináljuk inkább úgy , hogy Norbi szombaton ledönti,vasárnap meg felhúzza http://szbea15.uw.hu/smiley%20(83).gif Ez a szbea15 nagy szmájli-gyáros lehet. :)
ivannorbi Elküldve Június23, 2009 Szerző Elküldve Június23, 2009 ... úgyhogy 11-én felhúzhatjuk azt a kéményt amit Norbi kartárs szeretne előző héten ledönteni, te sógi csináljuk inkább úgy, hogy Norbi szombaton ledönti, vasárnap meg felhúzza A ledöntés talán menni fog, de utána tetőjavításra is szükség lesz! Ha én húzom fel azt a kéményt, akkor lehet, hogy nem lesz teljesen függőleges, és nem csak ott fog füstölni, ahol kéne <_<
brezsy Elküldve Június23, 2009 Elküldve Június23, 2009 A ledöntés talán menni fog, de utána tetőjavításra is szükség lesz! Ha én húzom fel azt a kéményt, akkor lehet, hogy nem lesz teljesen függőleges, és nem csak ott fog füstölni, ahol kéne <_< Erről csak egy jelenet jut eszembe a Csinibabából(amikor a ki mit tudra mennek és Etelka egy habverőt ad Edének dobverő helyett,aki erre felháborodik-nem baj csak nyomjad...mondá neki Etelka)nem baj Norbi csak nyomjad-nyomjad :) DE lebegjen a szemed előtt a lényeg:Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a MIÉNK :)
kori Elküldve Június23, 2009 Elküldve Június23, 2009 Sajnos Vasárnap is kéményépítés lesz,ezért esélyes, hogy nem fogunk tudni résztvenni az ünnepi ebéden <_< Ráadásul apudat is meghívtam :)
ivannorbi Elküldve Június23, 2009 Szerző Elküldve Június23, 2009 Sajnos Vasárnap is kéményépítés lesz,ezért esélyes, hogy nem fogunk tudni résztvenni az ünnepi ebéden <_< Ráadásul apudat is meghívtam :) Baszki! Mekkora kéményt akarsz Te megalomániás?! :) :lol:
Lomha 8V Elküldve Június24, 2009 Elküldve Június24, 2009 Megosztok veletek pár képet a gépről. Ez a váltó, aki úgy gondolja, hogy valami nem oké, az jól gondolja. Termetes darab hiányzik belőle. Ilyen volt a hátsó sárvédő belülről, erősen behatárolta a berakható kerék méretét. Most így néz ki belülről, plusz kívül oldalanként 6 centivel kijjebb van. Ide már fér kerék. Jelenleg így néz ki, kissé alul öltözött. Ez a föld a hátsó lökhárítóból jött ki. A képen nem tűnik olyan soknak, de kb. 15 kilóval könnyebb lett a lökös. Rendszámvilágítás helye behegesztve, némi gitt és hírmondója sem marad.
ivannorbi Elküldve Június24, 2009 Szerző Elküldve Június24, 2009 Nem tud valaki véletlenül B Veki bontásról itt a környéken? Sanyi összetörte a gépsárkány elejét, kellenének neki cuccok hozzá. Ilyenek, mint lökős (illetve az azt tartó vas), hűtőmaszk. Ha tudtok valamit, akkor sikítsatok!
brezsy Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 na mi van?Kimosott mindenkit az eső?Elég csendes a banda <_<
brezsy Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Norbi, verdát lemostad már?Mi lett a jégverésből,ementáli? <_<
ivannorbi Elküldve Június26, 2009 Szerző Elküldve Június26, 2009 Norbi, verdát lemostad már?Mi lett a jégverésből,ementáli? :) Dehogy mostam! Addig jó, amíg koszos! :) Majd a talira betolom a mosóba. Bár, attól félek, hogy nem érek el Lánycsókra, mert valami gondom lesz az akksi-generátor tájékon. Tavaly is odafelé menet fogyott el a kraft az akksiból, de akkor szinte minden előjel nélkül. Mostanában elég gyanúsan viselkedik a töltésellenőrző lámpa, meg a fordulatszámmérő <_<
brezsy Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Dehogy mostam! Addig jó, amíg koszos! :lol: Majd a talira betolom a mosóba. Bár, attól félek, hogy nem érek el Lánycsókra, mert valami gondom lesz az akksi-generátor tájékon. Tavaly is odafelé menet fogyott el a kraft az akksiból, de akkor szinte minden előjel nélkül. Mostanában elég gyanúsan viselkedik a töltésellenőrző lámpa, meg a fordulatszámmérő <_< van egy fölös generátorom :) ,igaz 5000-es fordulat fölött túl tölt.kezdhetnéd azzal a tuningot :)
ivannorbi Elküldve Június26, 2009 Szerző Elküldve Június26, 2009 van egy fölös generátorom :lol: ,igaz 5000-es fordulat fölött túl tölt.kezdhetnéd azzal a tuningot :lol: 5000-es fordulat fölött?! Az engem nem érint! <_< :) :)
kori Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Az eső nem mosott el, csak összejött a meló. 3 napja nem ültem gép előtt <_<
Recommended Posts