brezsy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Boldog szülinapot Brezsy! <_< köszöntem,majd 4.-én iszunk rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2009 Boldog szülinapot Brezsy! <_< Csatlakozom! Isten éltessen sokáig! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Csatlakozom! Isten éltessen sokáig! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 http://szbea15.uw.hu/smiley-uj%20(279).GIF Isten éltessen. De azért képet vedd ki az aláírásodból pls. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Isten éltessen. De azért képet vedd ki az aláírásodból pls. <_< :) köszi :) így jó?mi volt a gond?tilos a kép vagy túl nagy volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2009 köszi <_< így jó?mi volt a gond?tilos a kép vagy túl nagy volt? EZT NI! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Boldog szülinapot sógi. Amúgy a 11-12.-ei hétvégére mit terveztél? Ha nincs különösebb, meghívnálak egy kéményépítésre <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2009 Boldog szülinapot sógi. Amúgy a 11-12.-ei hétvégére mit terveztél? Ha nincs különösebb, meghívnálak egy kéményépítésre :lol: Amelyiket 4-5-én bontunk le? <_< :) :) Látom nagyon előrelátó vagy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Boldog szülinapot Brezsy! <_< Boldog szülinapot !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Erről jut eszembe <_< Ki se merem tölteni. Tippem is olyan kevésre van. :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 (edited) Amikor nekiugrottam, azt hiszem, 12-nél álltam meg. Nagyon letörtem, azt hittem, jobban megy. :) Ui.: 18. Feladom. <_< Módosítva Június22, 2009 : Sörös Sanyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 köszi mégegyszer mindenkinek. Sógi 11-ére nincs programom,DE 12-én lesz megtartva a keresztfiad szülinapja nálunk Szabarban,amúgy ez meghívás.kaja-pia,virsli-vursli <_< úgyhogy 11-én felhúzhatjuk azt a kéményt(amit Norbi kartárs szeretne előző héten ledönteni,te sógi csináljuk inkább úgy , hogy Norbi szombaton ledönti,vasárnap meg felhúzza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 köszi mégegyszer mindenkinek. Sógi 11-ére nincs programom,DE 12-én lesz megtartva a keresztfiad szülinapja nálunk Szabarban,amúgy ez meghívás.kaja-pia http://szbea15.uw.hu/sut.gif, virsli-vursli http://szbea15.uw.hu/lubickol.gif <_< úgyhogy 11-én felhúzhatjuk azt a kéményt(amit Norbi kartárs szeretne előző héten ledönteni,te sógi csináljuk inkább úgy , hogy Norbi szombaton ledönti,vasárnap meg felhúzza http://szbea15.uw.hu/smiley%20(83).gif Ez a szbea15 nagy szmájli-gyáros lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június23, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2009 ... úgyhogy 11-én felhúzhatjuk azt a kéményt amit Norbi kartárs szeretne előző héten ledönteni, te sógi csináljuk inkább úgy, hogy Norbi szombaton ledönti, vasárnap meg felhúzza A ledöntés talán menni fog, de utána tetőjavításra is szükség lesz! Ha én húzom fel azt a kéményt, akkor lehet, hogy nem lesz teljesen függőleges, és nem csak ott fog füstölni, ahol kéne <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 A ledöntés talán menni fog, de utána tetőjavításra is szükség lesz! Ha én húzom fel azt a kéményt, akkor lehet, hogy nem lesz teljesen függőleges, és nem csak ott fog füstölni, ahol kéne <_< Erről csak egy jelenet jut eszembe a Csinibabából(amikor a ki mit tudra mennek és Etelka egy habverőt ad Edének dobverő helyett,aki erre felháborodik-nem baj csak nyomjad...mondá neki Etelka)nem baj Norbi csak nyomjad-nyomjad :) DE lebegjen a szemed előtt a lényeg:Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a MIÉNK :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Sajnos Vasárnap is kéményépítés lesz,ezért esélyes, hogy nem fogunk tudni résztvenni az ünnepi ebéden <_< Ráadásul apudat is meghívtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június23, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2009 Sajnos Vasárnap is kéményépítés lesz,ezért esélyes, hogy nem fogunk tudni résztvenni az ünnepi ebéden <_< Ráadásul apudat is meghívtam :) Baszki! Mekkora kéményt akarsz Te megalomániás?! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Megosztok veletek pár képet a gépről. Ez a váltó, aki úgy gondolja, hogy valami nem oké, az jól gondolja. Termetes darab hiányzik belőle. Ilyen volt a hátsó sárvédő belülről, erősen behatárolta a berakható kerék méretét. Most így néz ki belülről, plusz kívül oldalanként 6 centivel kijjebb van. Ide már fér kerék. Jelenleg így néz ki, kissé alul öltözött. Ez a föld a hátsó lökhárítóból jött ki. A képen nem tűnik olyan soknak, de kb. 15 kilóval könnyebb lett a lökös. Rendszámvilágítás helye behegesztve, némi gitt és hírmondója sem marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2009 Nem tud valaki véletlenül B Veki bontásról itt a környéken? Sanyi összetörte a gépsárkány elejét, kellenének neki cuccok hozzá. Ilyenek, mint lökős (illetve az azt tartó vas), hűtőmaszk. Ha tudtok valamit, akkor sikítsatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 na mi van?Kimosott mindenkit az eső?Elég csendes a banda <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Norbi, verdát lemostad már?Mi lett a jégverésből,ementáli? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június26, 2009 Norbi, verdát lemostad már?Mi lett a jégverésből,ementáli? :) Dehogy mostam! Addig jó, amíg koszos! :) Majd a talira betolom a mosóba. Bár, attól félek, hogy nem érek el Lánycsókra, mert valami gondom lesz az akksi-generátor tájékon. Tavaly is odafelé menet fogyott el a kraft az akksiból, de akkor szinte minden előjel nélkül. Mostanában elég gyanúsan viselkedik a töltésellenőrző lámpa, meg a fordulatszámmérő <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Dehogy mostam! Addig jó, amíg koszos! :lol: Majd a talira betolom a mosóba. Bár, attól félek, hogy nem érek el Lánycsókra, mert valami gondom lesz az akksi-generátor tájékon. Tavaly is odafelé menet fogyott el a kraft az akksiból, de akkor szinte minden előjel nélkül. Mostanában elég gyanúsan viselkedik a töltésellenőrző lámpa, meg a fordulatszámmérő <_< van egy fölös generátorom :) ,igaz 5000-es fordulat fölött túl tölt.kezdhetnéd azzal a tuningot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június26, 2009 van egy fölös generátorom :lol: ,igaz 5000-es fordulat fölött túl tölt.kezdhetnéd azzal a tuningot :lol: 5000-es fordulat fölött?! Az engem nem érint! <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Az eső nem mosott el, csak összejött a meló. 3 napja nem ültem gép előtt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts