kori Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Mi eddig megúsztuk annyival, hogy a fűzfáróltörtek le ágak. kop-kop-kop. Remélem van biztosításotok. Akkor legalább fizetnek egy kis zsebpénzt. Bár nem mindegyik túl rugalmas. Családban minden ház a Generálinál van, és egy rossz szavam sem lehet. Nagyon korrekt a kárrendezésük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Mi eddig megúsztuk annyival, hogy a fűzfáróltörtek le ágak. kop-kop-kop. Remélem van biztosításotok. Akkor legalább fizetnek egy kis zsebpénzt. Bár nem mindegyik túl rugalmas. Családban minden ház a Generálinál van, és egy rossz szavam sem lehet. Nagyon korrekt a kárrendezésük. Á, ezért nem biztosítózunk, nagyon minimális kár van. Fater vett pár cserepet, azt mirage kori felszórja 18:00 felé, azt kész. A kajszifát sajnáljuk igazán, 15 éve először volt rajta termés, erre tessék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Balatonfenyvesen kiadjuk a nyaralónkat nyáron. Ha valakit érdekel, akkor szóljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Kojak! Nem túl jó kép, de ezekről a lámpákról beszéltem tegnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Kojak! Nem túl jó kép, de ezekről a lámpákról beszéltem tegnap. http://ktk.pl/images/galeria/gsi/gsi_22.jpg Elég jók. :lol: Ha kellenek előre golf indexek, akkor maradt kettő.:D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Elég jók. :lol: Ha kellenek előre golf indexek, akkor maradt kettő.:D :lol: Kösz! Majd meglátjuk, nem tudom még hogyan lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Ha így lenne, jó lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Ha így lenne, jó lenne. :lol: Tudom én azt kedves Sándor, csak sajnos nem ilyen egyszerű a történet. Így lesz, csak kérdés mikor. Mert ilyen lámpákat csak egyedileg lehet készíttetni és az kissé drága lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Be kell szerezni egy ilyen hűtőmaszkot (lehet kapni üvegszálból), és át kell alakíttatni Kadettre. Nem tudom mennyi lehet, de gondolom nem nagyon drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Be kell szerezni egy ilyen hűtőmaszkot (lehet kapni üvegszálból), és át kell alakíttatni Kadettre. Nem tudom mennyi lehet, de gondolom nem nagyon drága. Ez nem tetszik. Mantánál is inkább úgy jó szerintem, hogy a lámpa helyén van egy műanyag tok, mint az általam linkelt képen. Ez valahogy nem olyan szép, mikor így egyben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Tegnap jelen voltam, mikor állítgatták az autó elejét. Hát szegénykém igencsak síron túli hangokat adott. :lol: A gömbfejek szétszálltak, de úgy néz ki, hogy a féltengelyek megúszták. A sárvédő-szélesítés nagyon érdekesen lesz megoldva, de azt inkább majd személyesen regélem el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Tegnap jelen voltam, mikor állítgatták az autó elejét. Hát szegénykém igencsak síron túli hangokat adott. :D A gömbfejek szétszálltak, de úgy néz ki, hogy a féltengelyek megúszták. A sárvédő-szélesítés nagyon érdekesen lesz megoldva, de azt inkább majd személyesen regélem el. mi lesz ebből? úúúúállomás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 mi lesz ebből? úúúúállomás? :lol: Mit nekem úúúúállomás, ez mindjárt UFO lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2009 A tegnap esti jégeső sikeresen elverte a kocsit :) Még jó, hogy eddig is ütött-kopott volt :) 2-3cm-es (olvastam 4-5cm-esekről is, de én nem akartam túlozni) jég esett kb. 5 percen keresztül. Munkába jövet láttam a károkat: kitört ablakok a házakon, agyonhorpasztott kocsik, letörött faágak, levélhalmok, meg a szokásos "köves-kavicsos-földutak" a belvárosban. <_< Abban a piros-rózsaszínű Barbi-tízemeletesben lakunk: További képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 A tegnap esti jégeső sikeresen elverte a kocsit :) Még jó, hogy eddig is ütött-kopott volt :) 2-3cm-es (olvastam 4-5cm-esekről is, de én nem akartam túlozni) jég esett kb. 5 percen keresztül. Munkába jövet láttam a károkat: kitört ablakok a házakon, agyonhorpasztott kocsik, letörött faágak, levélhalmok, meg a szokásos "köves-kavicsos-földutak" a belvárosban. <_< Abban a piros-rózsaszínű Barbi-tízemeletesben lakunk: http://csoki.idokep.hu/keptar/users/esolus...0x3ymsi2385.jpg További képek De jó kis kép! Ez egy szupercella amúgy, ebből is látszik, hogy változik az időjárás a Földön. Ezek a tornádók melegágyai, ami Magyarországon azért nem túl elterjedt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2009 Azt csak most vettem észre, hogy a jobb oldali tükör burkolatát sikeresen kilyukasztotta egy "kis meleg" jég. Le sem merem mosni a kocsit, mert majd csak akkor fog látszani igazán, hogy mennyire összeb@szta az egész kasztnit (nem mintha eddig szép lett volna). De ha nemsokára jönnek a tornádók, akkor úgyis mindegy. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 De ha nemsokára jönnek a tornádók, akkor úgyis mindegy. <_< És csak jönnek és jönnek! :) (Tornádó-5 TM műtrágyaszóró) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2009 http://mezogeparchivum.hu/Mutragyazas/tornado5t_d_01.jpg És csak jönnek és jönnek! :) (Tornádó-5 TM műtrágyaszóró) Köszi Sanyi, pont erre gondoltunk! <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Látod, látod? Tudom én! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Látod, látod? Tudom én! <_< Akkor nálam valami fordított pszichológia van, mert ahogy ránéztem, rögtön Te jutottál eszembe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Köszi Sanyi, pont erre gondoltunk! <_< :lol: Az igazi parasztember. :) :) Vagy vetőgép, vagy műtrágyázó jut eszébe bármiről. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2009 Az igazi parasztember. <_< :) Vagy vetőgép, vagy műtrágyázó jut eszébe bármiről. :) :lol: Esetleg még a SÖR! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Erről jut eszembe <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Felhívott ma a fényező srác, hogy nem jó a szín amit választottam, valami keverési gondok voltak vele. Úgyhogy másikat kellett választanom, így esett a választás egy gyönyörű Porsche narancsra(amit eddig nem is láttam, ez csak Pécsen megtekinthető). Ez még jobb is lesz, ahogy elnéztem. Sőt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Boldog szülinapot Brezsy! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts