ivannorbi Elküldve Június8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2009 Hnap reggel 8 tól lehet drukkolni! Nőgyógyászatból támadok. Ne "izgulj" menni fog! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Hnap reggel 8 tól lehet drukkolni! Nőgyógyászatból támadok. Na, attól nem félek, hogy ott gondok lesznek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Neszójjábe! Mert különben... http://images.netbag.hu/20081116/13182274655.gif :D Nana! Ehhez a User Szakszervezetnek is lesz egy-két szava! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Köszi Mindenkinek, aki drukkolt. Sikerült a vizsga! Most 1 kicsit pihenek, aztán tanulok tovább, mert csütörtökön pszichiátria. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2009 Köszi Mindenkinek, aki drukkolt. Sikerült a vizsga! Most 1 kicsit pihenek, aztán tanulok tovább, mert csütörtökön pszichiátria. :lol: Gratulálok a vizsgához! :lol: A csütörtöki is vizsga, vagy csak kezelésre mész? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Köszi Mindenkinek, aki drukkolt. Sikerült a vizsga! Most 1 kicsit pihenek, aztán tanulok tovább, mert csütörtökön pszichiátria. :lol: Grat. :D Gratulálok a vizsgához! ;) A csütörtöki is vizsga, vagy csak kezelésre mész? :lol: ;) Hüjeeeeeeeeeeeee. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 A csütörtöki is vizsga, vagy csak kezelésre mész? :D :lol: Kezelésre megy, nem bírja elviselni a hülye kérdéseidet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2009 Én is voltam fiatal, meg mezei user, de szemtelen az nem! :lol: :D Na, megyek haza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Pszicho-, és csoporttherápiára megyek, mellesleg szeretnék levizsgázni, hamár ott vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2009 Pszicho-, és csoporttherápiára megyek, mellesleg szeretnék levizsgázni, hamár ott vagyok. Az lesz Lánycsókon is! Ha akarod le is vizsgázhatsz ott! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Gratulálok a vizsgához! :D A csütörtöki is vizsga, vagy csak kezelésre mész? :lol: ;) Kezelésre megy, nem bírja elviselni a hülye kérdéseidet. :D Hmmm... Remélem urulógiát nem tanul. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Az lesz Lánycsókon is! Ha akarod le is vizsgázhatsz ott! :lol: :D :lol: Az tuti! Olyan éjfél körül szerintem már "doktorok" leszünk mindenben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Az lesz Lánycsókon is! Ha akarod le is vizsgázhatsz ott! :lol: :D :lol: A tavalyi képeket nézegetve ( az erősen cenzúrázott részt ) babu és te már levizsgáztatok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2009 A tavalyi képeket nézegetve ( az erősen cenzúrázott részt ) babu és te már levizsgáztatok :lol: Lehet, hogy mégse kéne vinni a Zasszonyt?! :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Lehet, hogy mégse kéne vinni a Zasszonyt?! :lol: :lol: :D Hozd csak el szépen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2009 Hozd csak el szépen... :lol: Alkoholos befolyásoltság alatt szedtem fel, és amikor megkértem a kezét, akkor sem voltam beszámítható állapotban :D . Most váljak el?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Most tartunk egy lagzit :lol: Esetleg további gyerekek? Nem kell a Caravanban aludnod, átengedjük a házat, arra a kis időre ( 5 perc):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június10, 2009 Most tartunk egy lagzit :lol: Esetleg további gyerekek? Nem kell a Caravanban aludnod, átengedjük a házat, arra a kis időre ( 5 perc):lol: Nem csak aludni lehet a Caravan-ban! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Hmmm... Remélem urulógiát nem tanul. :lol: Már levizsgáztam belőle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Na megvan a pszichiátria is! Végeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június11, 2009 Na megvan a pszichiátria is! Végeztem. Gratula! :D Az egész vizsgaidőszakkal végeztél?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Gratula! :D Az egész vizsgaidőszakkal végeztél?! :lol: jaja, 10 vizsga pipa, 6.év Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június11, 2009 jaja, 10 vizsga pipa, 6.év Az nem semmi! Extra gratula! Korrepetálhatnád a Zasszonyt! Persze csak az én jelenlétemben! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Az nem semmi! Extra gratula! Korrepetálhatnád a Zasszonyt! Persze csak az én jelenlétemben! :D ;) :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Tegnap olyan finom vihar volt itt, hogy lerepültek a cserepek a háztetőről. 15 év alatt sosem történt ilyen. Ilyenkor jó, hogy mirage kori tetőács és nagyon rendes kisfiú, mert már tegnap átszaladt megnézni, ma meg rendbe is rakja. Ezúton is eszem a zuzáját! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts