Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Megvan! Kifogtam a legrosszabb nőt...

Gézabá számát nem sikerült megszereznem, de rajta vagyok. Már csak 2 vizsga. Aztán végzek.

Gratula! Az a lényeg, hogy megvan! :D Bár, ha ösztöndíjra is hajtasz, akkor azért nem mindegy, hogy hányast kapsz :lol:

A Gézabá száma meg nem annyira fontos, ne csinálj belőle nagy ügyet! :lol:

Megosztás:

Kiválasztottam tegnap a Kadett színét. A kezembe nyomott a fényező srác egy raklapnyi színkártyát és otthagyott vele, hát elvoltam vagy 1 órát. Végül kiválasztottam a végsőket és utána közös megbeszéléssel kiválasztottam egy amerikai piacra gyártott Mazdának a színét. Persze belenyúltam a legdrágább festékbe, hoztam a formámat. Ilyen barnás-narancssárgás a szín, nehéz behatárolni, de nagyon szép.

Megosztás:

Ma voltam vásárolni a tacskóban, és a parkolóban az UNIX-nál lehetett ingyenes állapotfelmérést csinálni. Fékek, kézifék rendben, első gátlók rendben (62 és 52%), viszont a hátsók (0 és 1%) állítólag teljesen rosszak :lol: :D :lol: Ezt nehezen tudom elhinni :D Most voltam a gyereket elaltatni a mecseki szerpentineken (el is aludt), és nem tűnt KO-snak. Tavaly februárban a műszakin nem említették, hogy már a végüket járják. Másfél év alatt hogy mehetnének tönkre ennyire. Szerintem megnézetem csak a hátsókat máshol is.

Megosztás:

Ma voltam vásárolni a tacskóban, és a parkolóban az UNIX-nál lehetett ingyenes állapotfelmérést csinálni. Fékek, kézifék rendben, első gátlók rendben (62 és 52%), viszont a hátsók (0 és 1%) állítólag teljesen rosszak :lol: :D :lol: Ezt nehezen tudom elhinni :D Most voltam a gyereket elaltatni a mecseki szerpentineken (el is aludt), és nem tűnt KO-snak. Tavaly februárban a műszakin nem említették, hogy már a végüket járják. Másfél év alatt hogy mehetnének tönkre ennyire. Szerintem megnézetem csak a hátsókat máshol is.

Hnap én is kimegyek és akkor biztosra megyünk, mert nekem tuti jónak kel lenniük.

Mit szósz?

Megosztás:

Ha így folytatod, akkor Lánycsókra tényleg jöhetsz a Kadettel. Legfeljebb a be nem szerelt cuccokat elhozod, és versenyszámként összerakjuk. Zsolti nem indulhat :lol:

Úgy számolgattunk, hogy addigra pont nem lesz kész. Kb. 1 héttel későbbre lesz meg, úgy néz ki. Plusz még a belsejének az összerakása, de azt szerintem mirage korival megoldjuk egy nap alatt.

Megosztás:

Reméljük azért le tudsz majd jönni Lánycsókra. Nehogy az legyen, hogy addigra nem fér be az arcod az autóba. ;)

Viccelsz? Nem véletlenül van Caravan-om! :lol:

Ez nagy duma volt. De ha az avatarából eltünt a feketeség, akkor lehet, hogy már meg sincs neki, csak nosztalgiázik :lol:

Megpróbáltam berakni egy gif-et, de sajnos túl nagy méretű :D , közben a régi avatarom meg eltűnt. De már pótoltam! :D

Nem-nem, most fújják át rózsaszínre. ;)

A Tiédet? Nemrég azt írtad, hogy barnás-narancssárga lesz. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.