ivannorbi Elküldve Június4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nemtom, de vizsga után átugrok megkérdezem. Aztán küldöm. Na, hogy sikerült a vizsga? :lol: Görbül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Na, hogy sikerült a vizsga? :lol: Görbül? Megvan! Kifogtam a legrosszabb nőt... Gézabá számát nem sikerült megszereznem, de rajta vagyok. Már csak 2 vizsga. Aztán végzek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2009 Megvan! Kifogtam a legrosszabb nőt... Gézabá számát nem sikerült megszereznem, de rajta vagyok. Már csak 2 vizsga. Aztán végzek. Gratula! Az a lényeg, hogy megvan! :D Bár, ha ösztöndíjra is hajtasz, akkor azért nem mindegy, hogy hányast kapsz :lol: A Gézabá száma meg nem annyira fontos, ne csinálj belőle nagy ügyet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Megvan! Kifogtam a legrosszabb nőt... Gyakorlati vizsga volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 Gyakorlati vizsga volt? Neeem :lol: A vizsgáztató volt kemény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Kiválasztottam tegnap a Kadett színét. A kezembe nyomott a fényező srác egy raklapnyi színkártyát és otthagyott vele, hát elvoltam vagy 1 órát. Végül kiválasztottam a végsőket és utána közös megbeszéléssel kiválasztottam egy amerikai piacra gyártott Mazdának a színét. Persze belenyúltam a legdrágább festékbe, hoztam a formámat. Ilyen barnás-narancssárgás a szín, nehéz behatárolni, de nagyon szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Ha így folytatod, akkor Lánycsókra tényleg jöhetsz a Kadettel. Legfeljebb a be nem szerelt cuccokat elhozod, és versenyszámként összerakjuk. Zsolti nem indulhat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június6, 2009 Ma voltam vásárolni a tacskóban, és a parkolóban az UNIX-nál lehetett ingyenes állapotfelmérést csinálni. Fékek, kézifék rendben, első gátlók rendben (62 és 52%), viszont a hátsók (0 és 1%) állítólag teljesen rosszak :lol: :D :lol: Ezt nehezen tudom elhinni :D Most voltam a gyereket elaltatni a mecseki szerpentineken (el is aludt), és nem tűnt KO-snak. Tavaly februárban a műszakin nem említették, hogy már a végüket járják. Másfél év alatt hogy mehetnének tönkre ennyire. Szerintem megnézetem csak a hátsókat máshol is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Ma voltam vásárolni a tacskóban, és a parkolóban az UNIX-nál lehetett ingyenes állapotfelmérést csinálni. Fékek, kézifék rendben, első gátlók rendben (62 és 52%), viszont a hátsók (0 és 1%) állítólag teljesen rosszak :lol: :D :lol: Ezt nehezen tudom elhinni :D Most voltam a gyereket elaltatni a mecseki szerpentineken (el is aludt), és nem tűnt KO-snak. Tavaly februárban a műszakin nem említették, hogy már a végüket járják. Másfél év alatt hogy mehetnének tönkre ennyire. Szerintem megnézetem csak a hátsókat máshol is. Hnap én is kimegyek és akkor biztosra megyünk, mert nekem tuti jónak kel lenniük. Mit szósz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 :lol: ezek az unixos mérések gyanúsak, a féléves tekergetős konikra 30-31% ot írtak. biztos ami biztos alapon betekertem őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Ha így folytatod, akkor Lánycsókra tényleg jöhetsz a Kadettel. Legfeljebb a be nem szerelt cuccokat elhozod, és versenyszámként összerakjuk. Zsolti nem indulhat :lol: Úgy számolgattunk, hogy addigra pont nem lesz kész. Kb. 1 héttel későbbre lesz meg, úgy néz ki. Plusz még a belsejének az összerakása, de azt szerintem mirage korival megoldjuk egy nap alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2009 Hnap én is kimegyek és akkor biztosra megyünk, mert nekem tuti jónak kel lenniük. Mit szósz? Sajnos tegnap este óta csak most jutottam Net-hez, úgyhogy erről lecsúsztam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Nekem egy hátsó Kaposvárra menet halt meg. Teljesen elfolyott az olaj belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2009 Nekem egy hátsó Kaposvárra menet halt meg. Teljesen elfolyott az olaj belőle. Amikor megpróbáltál utolérni? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 IIIIgen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Amikor megpróbáltál utolérni? :lol: :lol: Reméljük azért le tudsz majd jönni Lánycsókra. Nehogy az legyen, hogy addigra nem fér be az arcod az autóba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 :lol: :D :lol: Ez nagy duma volt. De ha az avatarából eltünt a feketeség, akkor lehet, hogy már meg sincs neki, csak nosztalgiázik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Nem-nem, most fújják át rózsaszínre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Nem-nem, most fújják át rózsaszínre. ;) Csak azért, hogy neked is bejöjjön. :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2009 Reméljük azért le tudsz majd jönni Lánycsókra. Nehogy az legyen, hogy addigra nem fér be az arcod az autóba. ;) Viccelsz? Nem véletlenül van Caravan-om! :lol: Ez nagy duma volt. De ha az avatarából eltünt a feketeség, akkor lehet, hogy már meg sincs neki, csak nosztalgiázik :lol: Megpróbáltam berakni egy gif-et, de sajnos túl nagy méretű :D , közben a régi avatarom meg eltűnt. De már pótoltam! :D Nem-nem, most fújják át rózsaszínre. ;) A Tiédet? Nemrég azt írtad, hogy barnás-narancssárga lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2009 Hnap én is kimegyek és akkor biztosra megyünk, mert nekem tuti jónak kell lenniük. Na, voltál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Na, voltál? :lol: Nem, nem írtál, aztán kiment a fejemből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Tájékoztatnám a T. moderátor urat, hogy már sz*rrá méltóztatott offolni a "Találkozók" topicot! Ezen rendellenes magatartását azonnali hatállyal szüntesse be! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2009 Tájékoztatnám a T. moderátor urat, hogy már sz*rrá méltóztatott offolni a "Találkozók" topicot! Ezen rendellenes magatartását azonnali hatállyal szüntesse be! :lol: Neszójjábe! Mert különben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Hnap reggel 8 tól lehet drukkolni! Nőgyógyászatból támadok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts