Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Na, hogy sikerült a vizsga? :lol: Görbül?

Megvan! Kifogtam a legrosszabb nőt...

Gézabá számát nem sikerült megszereznem, de rajta vagyok. Már csak 2 vizsga. Aztán végzek.

Elküldve
Megvan! Kifogtam a legrosszabb nőt...

Gézabá számát nem sikerült megszereznem, de rajta vagyok. Már csak 2 vizsga. Aztán végzek.

Gratula! Az a lényeg, hogy megvan! :D Bár, ha ösztöndíjra is hajtasz, akkor azért nem mindegy, hogy hányast kapsz :lol:

A Gézabá száma meg nem annyira fontos, ne csinálj belőle nagy ügyet! :lol:

Elküldve

Kiválasztottam tegnap a Kadett színét. A kezembe nyomott a fényező srác egy raklapnyi színkártyát és otthagyott vele, hát elvoltam vagy 1 órát. Végül kiválasztottam a végsőket és utána közös megbeszéléssel kiválasztottam egy amerikai piacra gyártott Mazdának a színét. Persze belenyúltam a legdrágább festékbe, hoztam a formámat. Ilyen barnás-narancssárgás a szín, nehéz behatárolni, de nagyon szép.

Elküldve

Ha így folytatod, akkor Lánycsókra tényleg jöhetsz a Kadettel. Legfeljebb a be nem szerelt cuccokat elhozod, és versenyszámként összerakjuk. Zsolti nem indulhat :lol:

Elküldve

Ma voltam vásárolni a tacskóban, és a parkolóban az UNIX-nál lehetett ingyenes állapotfelmérést csinálni. Fékek, kézifék rendben, első gátlók rendben (62 és 52%), viszont a hátsók (0 és 1%) állítólag teljesen rosszak :lol: :D :lol: Ezt nehezen tudom elhinni :D Most voltam a gyereket elaltatni a mecseki szerpentineken (el is aludt), és nem tűnt KO-snak. Tavaly februárban a műszakin nem említették, hogy már a végüket járják. Másfél év alatt hogy mehetnének tönkre ennyire. Szerintem megnézetem csak a hátsókat máshol is.

Elküldve
Ma voltam vásárolni a tacskóban, és a parkolóban az UNIX-nál lehetett ingyenes állapotfelmérést csinálni. Fékek, kézifék rendben, első gátlók rendben (62 és 52%), viszont a hátsók (0 és 1%) állítólag teljesen rosszak :lol: :D :lol: Ezt nehezen tudom elhinni :D Most voltam a gyereket elaltatni a mecseki szerpentineken (el is aludt), és nem tűnt KO-snak. Tavaly februárban a műszakin nem említették, hogy már a végüket járják. Másfél év alatt hogy mehetnének tönkre ennyire. Szerintem megnézetem csak a hátsókat máshol is.

Hnap én is kimegyek és akkor biztosra megyünk, mert nekem tuti jónak kel lenniük.

Mit szósz?

Elküldve
Ha így folytatod, akkor Lánycsókra tényleg jöhetsz a Kadettel. Legfeljebb a be nem szerelt cuccokat elhozod, és versenyszámként összerakjuk. Zsolti nem indulhat :lol:

Úgy számolgattunk, hogy addigra pont nem lesz kész. Kb. 1 héttel későbbre lesz meg, úgy néz ki. Plusz még a belsejének az összerakása, de azt szerintem mirage korival megoldjuk egy nap alatt.

Elküldve
Hnap én is kimegyek és akkor biztosra megyünk, mert nekem tuti jónak kel lenniük.

Mit szósz?

Sajnos tegnap este óta csak most jutottam Net-hez, úgyhogy erről lecsúsztam :lol:

Elküldve
Amikor megpróbáltál utolérni? :lol: :lol:

Reméljük azért le tudsz majd jönni Lánycsókra. Nehogy az legyen, hogy addigra nem fér be az arcod az autóba. :D

Elküldve

:lol: :D :lol:

Ez nagy duma volt. De ha az avatarából eltünt a feketeség, akkor lehet, hogy már meg sincs neki, csak nosztalgiázik :D

Elküldve
Reméljük azért le tudsz majd jönni Lánycsókra. Nehogy az legyen, hogy addigra nem fér be az arcod az autóba. ;)

Viccelsz? Nem véletlenül van Caravan-om! :lol:

Ez nagy duma volt. De ha az avatarából eltünt a feketeség, akkor lehet, hogy már meg sincs neki, csak nosztalgiázik :lol:

Megpróbáltam berakni egy gif-et, de sajnos túl nagy méretű :D , közben a régi avatarom meg eltűnt. De már pótoltam! :D

Nem-nem, most fújják át rózsaszínre. ;)

A Tiédet? Nemrég azt írtad, hogy barnás-narancssárga lesz. :D

Elküldve

Tájékoztatnám a T. moderátor urat, hogy már sz*rrá méltóztatott offolni a "Találkozók" topicot! Ezen rendellenes magatartását azonnali hatállyal szüntesse be! :lol:

Elküldve
Tájékoztatnám a T. moderátor urat, hogy már sz*rrá méltóztatott offolni a "Találkozók" topicot! Ezen rendellenes magatartását azonnali hatállyal szüntesse be! :lol:

Neszójjábe! Mert különben...

13182274655.gif

:D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.