Tiu Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Sok boldogságot Anita! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2009 Hali! Csináltam az iwiw-en egy újabb Mediterrán Opel Klub-ot, mert az előzőben már túl nagy a káosz! Ha gondoljátok, akkor "csatlakozzatok". Ez zárt körű, tehát akárki nem tud regisztrálni rajta, és nem is látják a külsősök, hogy kik a tagok. STORNO! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Nem hinném. De írj Babunak, hátha tud szerezni :lol: Aztatot merre gyártják ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2009 Aztatot merre gyártják ? :lol: Na, mi van? Megérezted a pia szagot? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Na, mi van? Megérezted a pia szagot? :D :lol: hát vagy a gyümölcs vonzotta ide, vagy a büfid :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Na, mi van? Megérezted a pia szagot? :D :lol: Ne iszom pálinkát, de a koncepció érdekes lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2009 Ne iszom pálinkát, de a koncepció érdekes lehet :D Mé? Epertermelő vagy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Mé? Epertermelő vagy? :lol: szőlő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Törköly? Hááát, ha más nincs... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2009 Gyerekek! Ez itt nem kocsma!!! És nem is szeszfőzde! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Gyerekek! Ez itt nem kocsma!!! És nem is szeszfőzde! :D hivatalos italmérő hely :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2009 hivatalos italmérő hely :lol: Mennyé aludni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Mé? Epertermelő vagy? :lol: Nem nekem, de érdekes lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Hali! Csináltam az iwiw-en egy újabb Mediterrán Opel Klub-ot, mert az előzőben már túl nagy a káosz! Ha gondoljátok, akkor "csatlakozzatok". Ez zárt körű, tehát akárki nem tud regisztrálni rajta, és nem is látják a külsősök, hogy kik a tagok. A fejedben, ott van káosz. :D ITT van a mi lapunk, tele tagokkal, pár képpel találkozókról, "érdeklődő" fórummal. Mi kéne még? Norbikám, figyelj oda jobban! :lol: (A legdurvább az egészben, hogy Te is tag vagy :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2009 A fejedben, ott van káosz. :lol: ITT van a mi lapunk, tele tagokkal, pár képpel találkozókról, "érdeklődő" fórummal. Mi kéne még? Norbikám, figyelj oda jobban! :D (A legdurvább az egészben, hogy Te is tag vagy :D ) Ebben a percben találtam meg! :lol: Illetve ezt találtam meg korábban is, de annyi ismeretlen arc van benne, a valódi tagok közül meg nem mindenki. Na mindegy, akkor lehet, hogy törlöm az újat. Fölösleges belőle kettő. Te ezt vetted át a Sanyitól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Ebben a percben találtam meg! :lol: Illetve ezt találtam meg korábban is, de annyi ismeretlen arc van benne, a valódi tagok közül meg nem mindenki. Na mindegy, akkor lehet, hogy törlöm az újat. Fölösleges belőle kettő. Te ezt vetted át a Sanyitól? Nem vettem át, ezt miragekori-val csináltuk. Eredetileg a Tenkes Opel Team-é volt, de az alakuló tali után mindjárt klubot csináltam belőle és átneveztem Mediterrán Opel Club-nak. A sok tag pedig miragekori-nak köszönhető, Ő volt a nagy toborzó iwiw-en. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2009 Tulajdonképpen miért is vagyok én még ébren?! :lol: Valószínűleg csak meg akartam nyugodni, hogy még meg vagy! :lol: Most, hogy beszóltál, megyek is aludni! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Eperpálesz a déli rokonainknál divat, erről talán Tas tudna legtöbbet. Az eredetit nem földieperből készítik, hanem eperfa terméséből. Bár a tavalyi állítólag fel volt javítva aromával, de az nem is erről a környékről származott, hanem Komáromból hozták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Eperpálesz a déli rokonainknál divat, erről talán Tas tudna legtöbbet. Az eredetit nem földieperből készítik, hanem eperfa terméséből. Bár a tavalyi állítólag fel volt javítva aromával, de az nem is erről a környékről származott, hanem Komáromból hozták. Mindig tanul az ember :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2009 Eperpálesz a déli rokonainknál divat, erről talán Tas tudna legtöbbet. Az eredetit nem földieperből készítik, hanem eperfa terméséből. Bár a tavalyi állítólag fel volt javítva aromával, de az nem is erről a környékről származott, hanem Komáromból hozták. Persze, amikor itattátok velem, akkor nem ezt mondtátok! Megmérgeztetek valami vegyszerre :lol: l! Én meg mindenfelé híreszteltem, hogy milyen jó, igazi eperpáleszt ittam. Ezért még számolunk a Babuval! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Persze, amikor itattátok velem, akkor nem ezt mondtátok! Megmérgeztetek valami vegyszerre :lol: l! Én meg mindenfelé híreszteltem, hogy milyen jó, igazi eperpáleszt ittam. Ezért még számolunk a Babuval! :D A tudat a fontos!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2009 A tudat a fontos!! :lol: Na, persze! Amúgy nem tudod véletlenül a "Gézabá" mobilszámát? Ha megvan, lökd át légyszi PÜ-ben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 A tudat a fontos!! :lol: És a lét szabja meg a tudatot. Namost aki megissza lét annál a tudat az elszáll :D :lol: Hofi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Na, persze! Amúgy nem tudod véletlenül a "Gézabá" mobilszámát? Ha megvan, lökd át légyszi PÜ-ben! Nemtom, de vizsga után átugrok megkérdezem. Aztán küldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nézd már, milyen finnyás! A placebo pálesz már nem is jó neki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts