Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

A traktor örök életű! :D

Így van!

Na, az a helyzet, hogy csak két hengerben tudták megmérni a kompressziót, mert két izzítógyertyát nem tudtak kiszedni. Erőltetni nem akarta az öreg, mert nem érte volna meg beletörni. Az egyikben erős 26-ot mért a másikban gyenge 26-ot. Hát ez sajnos nem valami jó :lol: A 28 és 35 közötti értékekre mondják azt, hogy jó.

Azért még elgurulok vele egy darabig :lol:

Megosztás:

Mi volt a logika abban, hogy a Kadettet egy valagnyi különböző kárpittal gyártották? Először azt hittem, hogy évjáratfüggő. Aztán azt, hogy felszereltség de a lóf*szt! Összevissza van, semmiből nem lehet megállapítani, hogy mi döntötte el, hogy melyik kerül bele. És persze az egyik nem passzol a másikhoz, nehogy egyszerű legyen. És a kis Lomhának melyik van? Hát persze, hogy a ritkábbik, hogy rohadna meg. De nem baj, így vagy úgy de meg lesz oldva. Mint minden.

Megosztás:

Így van!

Na, az a helyzet, hogy csak két hengerben tudták megmérni a kompressziót, mert két izzítógyertyát nem tudtak kiszedni. Erőltetni nem akarta az öreg, mert nem érte volna meg beletörni. Az egyikben erős 26-ot mért a másikban gyenge 26-ot. Hát ez sajnos nem valami jó :D A 28 és 35 közötti értékekre mondják azt, hogy jó.

Azért még elgurulok vele egy darabig :lol:

Jóvan, bírja az még. Az lenne igazán gáz, ha 18 lenne. Az viszont gáz, hogy nem jöttek ki a gyertyák. Nem volt meleg még a motor véletlen?

Megosztás:

Mi volt a logika abban, hogy a Kadettet egy valagnyi különböző kárpittal gyártották? Először azt hittem, hogy évjáratfüggő. Aztán azt, hogy felszereltség de a lóf*szt! Összevissza van, semmiből nem lehet megállapítani, hogy mi döntötte el, hogy melyik kerül bele. És persze az egyik nem passzol a másikhoz, nehogy egyszerű legyen. És a kis Lomhának melyik van? Hát persze, hogy a ritkábbik, hogy rohadna meg. De nem baj, így vagy úgy de meg lesz oldva. Mint minden.

Nem lehet, hogy különböző kárpitokkal lehetett rendelni? :lol:

Te, véletlenül nincs valami lakástextiles ismerősötök? :lol: Vagy az teljesen más tészta? :D

Megosztás:

Így van!

Na, az a helyzet, hogy csak két hengerben tudták megmérni a kompressziót, mert két izzítógyertyát nem tudtak kiszedni. Erőltetni nem akarta az öreg, mert nem érte volna meg beletörni. Az egyikben erős 26-ot mért a másikban gyenge 26-ot. Hát ez sajnos nem valami jó :lol: A 28 és 35 közötti értékekre mondják azt, hogy jó.

Azért még elgurulok vele egy darabig :D

Ugye, hogy nem megy már sokáig a verda. :D Mi van, ha cserélni kell a gyertyákat? Én még most adnám el, amíg megy... :lol:

Megosztás:

Jóvan, bírja az még. Az lenne igazán gáz, ha 18 lenne. Az viszont gáz, hogy nem jöttek ki a gyertyák. Nem volt meleg még a motor véletlen?

Nem volt üzemmeleg, de hideg sem. A másik kettő is nehezen jött ki, szerinte azért, mert nem voltak teljesen becsavarva és a korom eltömítette a menetet :lol:

Azt mondta, hogy időnként fújjam be csavarlazítóval, és próbáljam meglazítani.

Megosztás:

Ugye, hogy nem megy már sokáig a verda. :lol: Mi van, ha cserélni kell a gyertyákat? Én még most adnám el, amíg megy... :lol:

Megy az még! Eddig is ment.

A gyertyákat nem rég cseréltem (2007 decemberében), úgyhogy azért jó lesz még az egy darabig (remélem). Majd próbálom lazítgatni.

Nem hinném, hogy mostanában lecserélem :D

Megosztás:

Megy az még! Eddig is ment.

A gyertyákat nem rég cseréltem (2007 decemberében), úgyhogy azért jó lesz még az egy darabig (remélem). Majd próbálom lazítgatni.

Nem hinném, hogy mostanában lecserélem :lol:

Hát én sem. Azon gondolkodtam, hogyha megyek ki Németországba, akkor kéne hozni 1 Astrát occsójért, aztán itthon meg elbontjuk. Na??

Megosztás:

Hát én sem. Azon gondolkodtam, hogyha megyek ki Németországba, akkor kéne hozni 1 Astrát occsójért, aztán itthon meg elbontjuk. Na??

Mé mész ki? Csak nem dógzani? :D

Ha Caravant hozol, akkor akár ja... :lol: Az a baj, hogy álmodik a nyomor (legalábbis részemről :lol: )

Megosztás:

Mé mész ki? Csak nem dógzani? :D

Ha Caravant hozol, akkor akár ja... :lol: Az a baj, hogy álmodik a nyomor (legalábbis részemről :lol: )

Augusztusban indulok ki. Mainzban a szülészet-nőgyógyászati klinikán leszek 1 hónapot. Kb 50km-re van Rüsselsheim. Majd körülnézek kint.

Megosztás:

Na, az jó lesz, mert akkor én is hozatnék veled cuccot. Lesz ott valami bank ahova tudok neked pénzt utalni? Mert tényleg kéne olyan cucc ami csak németben van és akkor küldenék rá pénzt.

Az itthoni otp-s kártyával is tudok és fogok is fizetni, ráadásul középárfolyamon váltják az eurót, nem eladásin. Szóval hajrá. Remélem Rüsselsheimben van vmi bolt, ahol gyári cuccokat árulnak jó occsóért. :lol:

Megosztás:

Nem meleg motornál kell kompressziót mérni?? :lol: :D

Idézet a Közlekedésgépészeti tankönyvemből: "Kompresszió mérés: a hengerekben a sűritési végnyomás értéke nagyban meghatározza a hidegindítást. Ez a mérés megfelelő technológiával, üzemmeleg motornál IS elvégezhető, de nem ez az általános eljárás."

Megosztás:

Idézet a Közlekedésgépészeti tankönyvemből: "Kompresszió mérés: a hengerekben a sűritési végnyomás értéke nagyban meghatározza a hidegindítást. Ez a mérés megfelelő technológiával, üzemmeleg motornál IS elvégezhető, de nem ez az általános eljárás."

Köszönjük a pontos információt! :lol:

Megosztás:

Szülészet-nőgyógyászat, mi? Te kis hamis. :D

Egy fiatalasszony elmegy a nőgyógyászhoz, és megkéri, hogy segítsen rajta, mert berepült egy darázs a lyukon, és zavarja, hogy ott benn röpköd. A nőgyógyász egy igen intim kúrát javasol: ő bekeni a farkát egy speciális folyadékkal, és arra majd rátapad a rovar. A hölgy belemegy, de mikor az orvos már ötödszörre tolja be és húzza ki, figyelmezteti hogy nem erről volt szó. Erre a nőgyógyász:

- Stratégiát változtattam: inkább lelövöm.

:lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.