ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2009 Nem lesz 100%-os, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nem lesz még olyan amilyennek elképzeltem. De menetkész lesz, szépen lefestve és az üléseken kívül teljesen át lesz már kárpitozva. És van már sofőröd? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 És van már sofőröd? :lol: :lol: Még nincs, de lehet, hogy nem is lesz. Nem szívesen adnám senki kezébe. Bejáratós a drágám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2009 Még nincs, de lehet, hogy nem is lesz. Nem szívesen adnám senki kezébe. Bejáratós a drágám. :D Már az elején hozzá kell szoktatni a feelinghez! :D Nem ám! Én személy szerint úgy bánnék vele, mint a hímes tojással! :lol: De szerintem én hiába is ígérnék neked bármit is! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2009 Na itt a bibi. Azt nehezebb kiépíteni. Ebként a tiéd hányas évjárat? Nem lehet, hogy még benne van vhol egy csati amit csak össze kell dugni??? Szerinted hol érdemes megnézni, hogy az enyémben milyen kábelköteg van? És mi lehet a korrekt ára egy ilyen kábelkötegnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Én Anyum barna Rekijébe úgy raktam be a 4 el.ablakot, hogy csak a csatik voltak meg. Jó kis munka volt, de legnagyobb szívás a hátsó szerkik beépítése volt, mert eggyel több vezetőkerék volt a bowdenhez mint a mechanikusnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Szerinted hol érdemes megnézni, hogy az enyémben milyen kábelköteg van? És mi lehet a korrekt ára egy ilyen kábelkötegnek? A B oszlop tövében kéne lenni egy kék csatlakozónak, 9 vezetékkel. 3 db a központi záré, a többi az ablaké. Ma megyek a haverhoz, megkérdezem tőle van-e, és mennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2009 A B oszlop tövében kéne lenni egy kék csatlakozónak, 9 vezetékkel. 3 db a központi záré, a többi az ablaké. Ma megyek a haverhoz, megkérdezem tőle van-e, és mennyi. THX! Van olyan nap, hogy nem mész a haverhoz? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 THX! Van olyan nap, hogy nem mész a haverhoz? :lol: :D Akad. :lol: Ma is voltam nála, de nincs kábelköteg, olyan ami neked kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2009 Majd megkérdezem a srácot, akitől a szettet vettem, hogy megvan-e még a kábelköteg. Ezért is kérdeztem Tőled, hogy mi a reális ára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Majd megkérdezem a srácot, akitől a szettet vettem, hogy megvan-e még a kábelköteg. Ezért is kérdeztem Tőled, hogy mi a reális ára. :lol: Én ezerért vettem a komplett belső kötegeket (biztitábla, hátsó, műszerfal). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 Na, ma délután kiderül, hogy mennyire van széthajtva a moci! :lol: Megyek kompressziót méretni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Na, ma délután kiderül, hogy mennyire van széthajtva a moci! :lol: Megyek kompressziót méretni :D Sztem kuka! Ahogy mész vele.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 Sztem kuka! Ahogy mész vele.... :lol: Nem gyilkolom én azt, inkább az a baj, hogy főként rövid távon használom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Na, ma délután kiderül, hogy mennyire van széthajtva a moci! :lol: Megyek kompressziót méretni :D Téged ismerve a 82 lóból, jó ha megvan 55. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 Téged ismerve a 82 lóból, jó ha megvan 55. :D De azok szárnyaslovak! :lol: Sőt, sárkányok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 De genyók vagytok. Nóbi nagyon vigyáz a vasra, de azért nyomja neki "néha", nehogy ellustuljon, lerakódjon a korom a motorban, a turbóra. :lol: Én már majdnem elhittem magamnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 De genyók vagytok. Nóbi nagyon vigyáz a vasra, de azért nyomja neki "néha", nehogy ellustuljon, lerakódjon a korom a motorban, a turbóra. Ez így van! :D A sok városi tötyögés után időnként ki kell kormolni, mert eltömődik a rendszer a sok koromtól. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Ez így van! :D A sok városi tötyögés után időnként ki kell kormolni, mert eltömődik a rendszer a sok koromtól. :lol: Na mi az eredmény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 Na mi az eredmény? Na, ma délután kiderül, hogy mennyire van széthajtva a moci! :lol: Megyek kompressziót méretni :lol: 14 órára megyek :D Már kezdek izgulni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 14 órára megyek :D Már kezdek izgulni! :lol: Gondolok rátok 2kor! Hova viszed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 Gondolok rátok 2kor! Hova viszed? Köszi! :lol: A Bosch szervízbe az aluljáró alá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Köszi! :D A Bosch szervízbe az aluljáró alá. Na akkor szólok a Gézabának, hogy figyeljen oda! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 Na akkor szólok a Gézabának, hogy figyeljen oda! :lol: Szóljál is! Vele beszéltem tegnap, de nem nagyon akart 16 óra utáni kedvezményes átvizsgálást! :D Pedig a Gabesz mondta, hogy nyugodtan próbálkozzak nála :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Szóljál is! Vele beszéltem tegnap, de nem nagyon akart 16 óra utáni kedvezményes átvizsgálást! :lol: Pedig a Gabesz mondta, hogy nyugodtan próbálkozzak nála :lol: Hivatkozz rám! Minden rendben lesz! Még az eredmények is jobbak lesznek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 Hivatkozz rám! Minden rendben lesz! Még az eredmények is jobbak lesznek! :D Sőt, úgy beállítja, hogy termelni fogja a naftát, mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts