Tiu Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Az idei Blitz-ről tud valaki valamit? Kojak említette a tali-s topikban, de én még nem láttam róla konkrétumot :lol: Azt rebesgették Vadkerten, hogy a Balaton nem nyerő, így Debrecenben lesz. Akkor mi biztos nem megyünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Azt rebesgették Vadkerten, hogy a Balaton nem nyerő, így Debrecenben lesz. Akkor mi biztos nem megyünk. Nemááááá!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Azt rebesgették Vadkerten, hogy a Balaton nem nyerő, így Debrecenben lesz. Akkor mi biztos nem megyünk. Én is azt hallottam. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Én még úgy hallottam korábban, hogy augusztus vége lesz. Dehát az ég nem volt fix. Mondjuk nem bántam volna, ha nem az isten f.a.s.zába viszik el az egészet 500 km-re. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Mondjuk gyanús a Debrecen, amilyen balhék vannak a régióban mostanság. Lehet, hogy ezt ilyen régió erősítőnek szánják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Mondjuk gyanús a Debrecen, amilyen balhék vannak a régióban mostanság. Lehet, hogy ezt ilyen régió erősítőnek szánják. Milyen balhék vannak?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2009 Milyen balhék vannak?? Én se tudok ilyesmiről, igaz nem is olvasom a többi szekció topikjait :D Nem tudom, hogy Lomha honnan tud ilyenekről? :lol: Hajnali 4:10-kor!!! :lol: Má megin a bulizás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Én se tudok ilyesmiről, igaz nem is olvasom a többi szekció topikjait :lol: Nem tudom, hogy Lomha honnan tud ilyenekről? :D Hajnali 4:10-kor!!! :D Má megin a bulizás! ;) Akkor olvasd! Amúgy is modi vagy, dolgod lenne. ;) Volt egy kis összezördülés, de sztem nem vészes. :lol: Amúgy nem értem miért "lázadoztok" annyira Debi ellen. Amikor onnan jöttek a Balatonhoz talira, az nem volt akkora baj??? Nem egy embert tudok, aki képes volt eltulni odáig a vasat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2009 Akkor olvasd! Amúgy is modi vagy, dolgod lenne. :lol: Volt egy kis összezördülés, de sztem nem vészes. :lol: Amúgy nem értem miért "lázadoztok" annyira Debi ellen. Amikor onnan jöttek a Balatonhoz talira, az nem volt akkora baj??? Nem egy embert tudok, aki képes volt eltulni odáig a vasat. ;) Minden topikra nincs kapacitásom, én még munkásember vagyok :D (Amúgy beleolvastam, illetve olvasok) Nem lázadozunk Debrecen ellen (legalábbis én nem), de amikor helyi szinten is csak ritkán tud összejönni a csapat, főként anyagi gondok miatt, akkor azért nem mindegy, hogy 100-200-300km-t kell autózni (Balcsi), vagy 600-900km-t egy hétvége miatt. Tudom, ezt most pont "rossz" embernek írom, de nem sok ilyen megszállott utazó van, mint Te! Örülök, hogy Te szeretsz utazni, mert így megint találkozhatunk júli elején ;) Ott is alszotok a Koriéknál? Nehogy megint rohanjatok haza! Van egy nagy sátrunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Minden topikra nincs kapacitásom, én még munkásember vagyok :lol: (Amúgy beleolvastam, illetve olvasok) Nem lázadozunk Debrecen ellen (legalábbis én nem), de amikor helyi szinten is csak ritkán tud összejönni a csapat, főként anyagi gondok miatt, akkor azért nem mindegy, hogy 100-200-300km-t kell autózni (Balcsi), vagy 600-900km-t egy hétvége miatt. Tudom, ezt most pont "rossz" embernek írom, de nem sok ilyen megszállott utazó van, mint Te! Örülök, hogy Te szeretsz utazni, mert így megint találkozhatunk júli elején :D Ott is alszotok a Koriéknál? Nehogy megint rohanjatok haza! Van egy nagy sátrunk! :lol: Még nem tudom, hogy ott alszunk-e. Én hajlok rá, hogy sátrazzunk. Csak még be kell szerezni hozzá a cuccot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2009 Még nem tudom, hogy ott alszunk-e. Én hajlok rá, hogy sátrazzunk. Csak még be kell szerezni hozzá a cuccot. :lol: 4 személyes sátrat tudok adni, matracot, polifoamot is... :lol: A kellék nem lehet akadály! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 4 személyes sátrat tudok adni, matracot, polifoamot is... :lol: A kellék nem lehet akadály! :D Kösz, nem kell. Megveszem inkább. Ki tudja mikor kell legközelebb. Márha sátrazunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2009 ... Márha sátrazunk. :lol: Figyu! Nem érdemes hazamennetek szombaton, mert akkor nem lesz időd beszerelned a hátsó ablakemelőmet, meg bekötnöd a sok elektromos kütyümet! ;) :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Figyu! Nem érdemes hazamennetek szombaton, mert akkor nem lesz időd beszerelned a hátsó ablakemelőmet, meg bekötnöd a sok elektromos kütyümet! ;) :lol: :D ;) Áháááá, szóval erről fúj a szél???? :D Persze segítek, de akkor alaposan elő kell készítsed a dolgokat. Pl meg is kell venni az emelőket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2009 Áháááá, szóval erről fúj a szél???? :lol: Persze segítek, de akkor alaposan elő kell készítsed a dolgokat. Pl meg is kell venni az emelőket. :lol: Má megvan! :D :D De tényleg nem ezért írtam, addigra már szeretném beszereltetni. Egy volt osztálytársam kötötte be korábban az elektromos tükröket, ha lesz ideje, akkor megpróbálom rávenni erre is. Persze, ha nagyon szeretnéd, megvárhatom a július elejét, ha nem akarsz unatkozni a talin! Csak súgd meg, hogy milyen söröt szeretsz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Má megvan! :lol: :lol: De tényleg nem ezért írtam, addigra már szeretném beszereltetni. Egy volt osztálytársam kötötte be korábban az elektromos tükröket, ha lesz ideje, akkor megpróbálom rávenni erre is. Persze, ha nagyon szeretnéd, megvárhatom a július elejét, ha nem akarsz unatkozni a talin! Csak súgd meg, hogy milyen söröt szeretsz! :D A sörötötöt. :D Kábelkorbács is meg van?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2009 A sörötötöt. :lol: Kábelkorbács is meg van?? Az ajtóba való igen, a kasztniba való nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Az ajtóba való igen, a kasztniba való nincs. Na itt a bibi. Azt nehezebb kiépíteni. Ebként a tiéd hányas évjárat? Nem lehet, hogy még benne van vhol egy csati amit csak össze kell dugni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2009 Na itt a bibi. Azt nehezebb kiépíteni. Ebként a tiéd hányas évjárat? Nem lehet, hogy még benne van vhol egy csati amit csak össze kell dugni??? '97-es Az az összedugós story túl szép lenne ahhoz, hogy igaz legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 '97-es Az az összedugós story túl szép lenne ahhoz, hogy igaz legyen :lol: Akkor az nem egy napos meló. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 '97-es Az az összedugós story túl szép lenne ahhoz, hogy igaz legyen :lol: Van itt egy villanyos srác nem messze, szakmájának nagy királya Ő! Egyszer az apjának csinált valamit a kocsin és utána csak úgy szólt a rádió, ha nyitva volt az ajtó. Megadjam a számát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Meghoztuk a sukár kárpitjaimat, köszi Gelko. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2009 Akkor az nem egy napos meló. :lol: Há azé gyere két napra! :lol: :D ;) Amúgy a régebbi évjáratoknál elvileg ki van építve? Az újabbaknál meg nincs? Vagy hogy van ez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2009 Van itt egy villanyos srác nem messze, szakmájának nagy királya Ő! Egyszer az apjának csinált valamit a kocsin és utána csak úgy szólt a rádió, ha nyitva volt az ajtó. Megadjam a számát? :D Mindenképpen! Amúgy tényleg lehet, hogy kész lesz a vas július elejére? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Mindenképpen! Amúgy tényleg lehet, hogy kész lesz a vas július elejére? :lol: Nem lesz 100%-os, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nem lesz még olyan amilyennek elképzeltem. De menetkész lesz, szépen lefestve és az üléseken kívül teljesen át lesz már kárpitozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts