ivannorbi Elküldve Május21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2009 Te meg menj oda, ahova Lomha is szokott küldeni. <_< :lol: :lol: :lol: Hát, ha Te is jössz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Érdekes dolgok vannak a Kadett körül. Felső-vezetésű váltója van, ami igen furcsa. Ugyanis ez 87-es autó, hírből sem volt benne klíma és katalizátor, márpedig a felső váltórudat éppen ezek miatt csinálták 90-91 körül. <_< De a kaszni sem lehet újabb, mert akkor állítható öves kéne, hogy legyen és nem az. Mondjuk lopott autó volt kint Németországban, ki tudja mit máheroltak vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Hát, ha Te is jössz! :lol: Én nem fázok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Én nem fázok. :lol: Nagyon finom válasz! <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2009 Én nem fázok. <_< Csak pofázol! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Csak pofázol! :lol: Ez se rossz. :lol: Tudjátok még fokozni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2009 Most nem én jövök. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2009 ... Már a műanyagosnál a hullaszállító?? :lol: :lol: Mire gondolsz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Mire gondolsz? <_< Biztos arra, hogy ilyen koporsó alakú lökhárítókat csináltatsz rá meg denevérszárny-tükröket. Temető tuning. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2009 Nem rossz ötlet! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Mire gondolsz? <_< Hát csak azt mondtam, hogy a második képet senki nem kritizálta, gondoltam az bejött. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május22, 2009 Megoszt Elküldve Május22, 2009 Hát csak azt mondtam, hogy a második képet senki nem kritizálta, gondoltam az bejött. :lol: :lol: Már néztem, hogy benéztem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Valaki nem jön Pécs felől Kaposvárra?? Valamikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Tiu. Nincs fényképetek a szlalomomról ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2009 Valaki nem jön Pécs felől Kaposvárra?? Valamikor? Én 2 héten belül nem. Legalábbis "már" nincs tervben. Pedig terveztem, hogy idén elnézek a somogybabodi offroad-ra, de 30-ra be lett szervezve egy barcsi szülinapi party <_< Nem megy innen senki arra az őrületre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2009 Kori! A múltkor említett talit nem konkretizáljuk? Tudom messze van még a július eleje, de nekem lassan kezd sűrűsödni a nyári programom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Kori! A múltkor említett talit nem konkretizáljuk? Tudom messze van még a július eleje, de nekem lassan kezd sűrűsödni a nyári programom. Sokat kell majd tüntetésre járnod, mi? Hogy ne szüntessék meg az erdész-informatikus munkakört. :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2009 Sokat kell majd tüntetésre járnod, mi? Hogy ne szüntessék meg az erdész-informatikus munkakört. :lol: :lol: Azt nyugodtan megszüntethetik, ha van olyan! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Kori! A múltkor említett talit nem konkretizáljuk? Tudom messze van még a július eleje, de nekem lassan kezd sűrűsödni a nyári programom. Július első hétvégéje: 4-5. Sátrat hozzatok. Sztem kaja mint multkor. Tiuék csönd! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2009 Július első hétvégéje: 4-5. Sátrat hozzatok. Sztem kaja mint multkor. Tiuék csönd! <_< Akkor a házigazda indítson egy listát a találkozók topikban! A kutyát meg zárjátok el a főzés idejére! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2009 Az idei Blitz-ről tud valaki valamit? Kojak említette a tali-s topikban, de én még nem láttam róla konkrétumot <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Az idei Blitz-ről tud valaki valamit? Kojak említette a tali-s topikban, de én még nem láttam róla konkrétumot :lol: Állítólag nagyon messze lesz... <_< :lol: Csak, hogy konkrétabb legyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2009 Állítólag nagyon messze lesz... <_< :lol: Csak, hogy konkrétabb legyen. :lol: Köszi a sok hasznos infót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Tiu. Nincs fényképetek a szlalomomról ? Sajnos nincs. :D :lol: Pont akkor nem volt nálunk a gép. Majd legközelebb. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts