Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Érdekes dolgok vannak a Kadett körül. Felső-vezetésű váltója van, ami igen furcsa. Ugyanis ez 87-es autó, hírből sem volt benne klíma és katalizátor, márpedig a felső váltórudat éppen ezek miatt csinálták 90-91 körül. <_< De a kaszni sem lehet újabb, mert akkor állítható öves kéne, hogy legyen és nem az. Mondjuk lopott autó volt kint Németországban, ki tudja mit máheroltak vele.

Elküldve
Valaki nem jön Pécs felől Kaposvárra?? Valamikor?

Én 2 héten belül nem. Legalábbis "már" nincs tervben.

Pedig terveztem, hogy idén elnézek a somogybabodi offroad-ra, de 30-ra be lett szervezve egy barcsi szülinapi party <_<

Nem megy innen senki arra az őrületre?

Elküldve
Kori!

A múltkor említett talit nem konkretizáljuk? Tudom messze van még a július eleje, de nekem lassan kezd sűrűsödni a nyári programom.

Sokat kell majd tüntetésre járnod, mi? Hogy ne szüntessék meg az erdész-informatikus munkakört. :lol: <_<

Elküldve
Sokat kell majd tüntetésre járnod, mi? Hogy ne szüntessék meg az erdész-informatikus munkakört. :lol: :lol:

Azt nyugodtan megszüntethetik, ha van olyan! <_< :lol:

Elküldve
Kori!

A múltkor említett talit nem konkretizáljuk? Tudom messze van még a július eleje, de nekem lassan kezd sűrűsödni a nyári programom.

Július első hétvégéje: 4-5. Sátrat hozzatok. Sztem kaja mint multkor. Tiuék csönd! <_<

Elküldve
Július első hétvégéje: 4-5. Sátrat hozzatok. Sztem kaja mint multkor. Tiuék csönd! <_<

Akkor a házigazda indítson egy listát a találkozók topikban!

A kutyát meg zárjátok el a főzés idejére! :lol:

Elküldve
Tiu. Nincs fényképetek a szlalomomról ?

Sajnos nincs. :D :lol:

Pont akkor nem volt nálunk a gép. Majd legközelebb. :D :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.