Lomha 8V Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Na ja. Sőt, jópár alkohollal. <_< Az nem jó, én is a járdán végeztem alkoholüzemben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 ... és ki fog vezetni? :lol: :lol: :lol: Ok, az első lepattanó a tiéd. :lol: Gondoltam, hogy firkálva leszek. :lol: Mi bízunk benned, de ezt a magas labdát nem lehetett kihagyni. :lol: :) Az autóépítéshez pedig sok kitartást, erőt és sikert. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Addigra visszakapja a jogsit, és nem muszáj mindenkinek éjfélkor távoznia <_< Már megbeszéltük, jövőre tovább maradunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Ma végre felállítottuk Brezsyvel a lányom hintáját. Sztem csütörtökön medence állítás lesz <_< Ha minden igaz, Július első hétvégéjén nálunk rendeznénk egy újabb talit. addigra kész lesz a csúszda is, ahonnan lehet majd ugrálni a medencébe. De csak a gyermekébe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2009 Ma végre felállítottuk Brezsyvel a lányom hintáját. Sztem csütörtökön medence állítás lesz :lol: Ha minden igaz, Július első hétvégéjén nálunk rendeznénk egy újabb talit. addigra kész lesz a csúszda is, ahonnan lehet majd ugrálni a medencébe. De csak a gyermekébe :lol: <_< Meg kell semmisíteni a gyermek medencéjét? Csúszdázni is lehet majd? :lol: ui: Hoztál nekem valamit Vadkertről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 ...ahonnan lehet majd ugrálni a medencébe. De csak a gyermekébe :lol: Ezt majd mondd olyan este 11 körül valakinek !!! <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 súlyos buli lehetett <_< Jobban jársz, ha eljössz, a Kadi megvárt volna. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Jobban jársz, ha eljössz, a Kadi megvárt volna. :lol: az még megvárt volna igen . de összeszedtem valami dzsuvát . ilyen náthás akármi és érdekes de láz nélkül is nagyon elgyengített . ááá ,, jobb hogy nem mentem . pedig akartam .... tavaly ott voltam . mondjuk nagy dolog nem volt ,de azért elvoltam <_< jó volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2009 az még megvárt volna igen . de összeszedtem valami dzsuvát . ilyen náthás akármi és érdekes de láz nélkül is nagyon elgyengített . ááá ,, jobb hogy nem mentem . pedig akartam .... tavaly ott voltam . mondjuk nagy dolog nem volt ,de azért elvoltam <_< jó volt :lol: Na, akkor most gyúrjá a Kori-féle július eleji talira! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Na, akkor most gyúrjá a Kori-féle június eleji talira! :lol: gyúrok vazze ! :lol: mondjuk rég voltam talin már <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Na, akkor most gyúrjá a Kori-féle június eleji talira! <_< Vazzeg. Ne ködösíts. JÚLIUS ! A tükröd már babunál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Ma végre felállítottuk Brezsyvel a lányom hintáját. Sztem csütörtökön medence állítás lesz :lol: Ha minden igaz, Július első hétvégéjén nálunk rendeznénk egy újabb talit. addigra kész lesz a csúszda is, ahonnan lehet majd ugrálni a medencébe. De csak a gyermekébe :lol: az még megvárt volna igen . de összeszedtem valami dzsuvát . ilyen náthás akármi és érdekes de láz nélkül is nagyon elgyengített . ááá ,, jobb hogy nem mentem . pedig akartam .... tavaly ott voltam . mondjuk nagy dolog nem volt ,de azért elvoltam :lol: jó volt :lol: Jobbulást, kalapkúra, stb. :lol: Autóról majd tegyél fel képeket. Na, akkor most gyúrjá a Kori-féle június eleji talira! :lol: Norbi, nem figyelsz? Vagy Neked júniusban is lesz tali? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Vazzeg. Ne ködösíts. JÚLIUS ! A tükröd már babunál. Jaja, addig még a kéménynek el kell készülni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2009 Vazzeg. Ne ködösíts. JÚLIUS ! A tükröd már babunál. Olyan sokáig kell várni? :lol: Addig lelakjátok a medencét! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2009 Amúgy most vasárnap délután a helyi coupe-sok szerveznek egy kis összejövetelt Orfűn, az egyikőjük nyaralójában sütögetéssel egybekötve. Nincs kedve valakinek eljönni? Én valószínűleg kinézek. Most tervezgetik a dolgot, csak pár emberről lenne szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Mi biztos nem megyünk. Nem fér bele a havi adóssághalmazba <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 ...ugrálni a medencébe. De csak a gyermekébe... Haragudtok szegényre vagy mi? Mit csinál majd utána medence nélkül nyáron? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Amúgy most vasárnap délután a helyi coupe-sok szerveznek egy kis összejövetelt Orfűn, az egyikőjük nyaralójában sütögetéssel egybekötve. Nincs kedve valakinek eljönni? Én valószínűleg kinézek. Most tervezgetik a dolgot, csak pár emberről lenne szó. De nekünk nincs is coupénk! Mondjuk Orfűre lehet, hogy kikocsikáznék, bár asszem másnap vizsgázok. De mikor nem? Tegnap is vizsgáztam, ma is fogok..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2009 De nekünk nincs is coupénk! Mondjuk Orfűre lehet, hogy kikocsikáznék, bár asszem másnap vizsgázok. De mikor nem? Tegnap is vizsgáztam, ma is fogok..... Monfondir sem MOTE tag, mégis eljött az Insignia-s és a Leterum-os találkozónkra. :lol: Na, akkor Te már felvetted a fordulatot (vizsgák tekintetében legalábbis), a Zasszony még csak melegíti a mocit. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2009 ... asszem másnap vizsgázok. De mikor nem? Tegnap is vizsgáztam, ma is fogok..... Ja, persze vizsga! Miből? Sörtanból? A Rókus utcai kihelyezett tanszéken? <_< :lol: Remélem sikeresen átmentél mindenből! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Ja, persze vizsga! Miből? Sörtanból? A Rókus utcai kihelyezett tanszéken? <_< :lol: Remélem sikeresen átmentél mindenből! :lol: Az a vizsga utáni lazulás volt, amit láttál. Írásbeli volt minda2, szóval eredmény csak késöbb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Ma végre felállítottuk Brezsyvel a lányom hintáját. Sztem csütörtökön medence állítás lesz <_< Ha minden igaz, Július első hétvégéjén nálunk rendeznénk egy újabb talit. addigra kész lesz a csúszda is, ahonnan lehet majd ugrálni a medencébe. De csak a gyermekébe :lol: Inkább a hónap második felében csináljátok, ha lehet. Május utolsó hétvégéje kadettalálkozó. És következő héten nem biztos, hogy lesz pénz rohangálni ide-oda. A másik, hogy lehetne talán egy balatoni talit is csinálni a nyaralónknál. Sátras házas sütős főzős buli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2009 Július 1. hétvégéjén lesz! Nem júniusban! Nem lehetsz ennyire figyelmetlen! :lol: :lol: A balatoni tali nem rossz ötlet, bár már eléggé sűrűsödik a nyári programom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Inkább a hónap második felében csináljátok, ha lehet. Május utolsó hétvégéje kadettalálkozó. És következő héten nem biztos, hogy lesz pénz rohangálni ide-oda. A másik, hogy lehetne talán egy balatoni talit is csinálni a nyaralónknál. Sátras házas sütős főzős buli. Hát ha mégis július, akkor az jó. A Norbi tudatalattimba zavart. <_< :lol: Majd ha úgy esik kell egy időpont Balatonra is. Az közelebb van az lehet júliusban. :lol: :lol: De tényleg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 Július 1. hétvégéjén lesz! Nem júniusban! Nem lehetsz ennyire figyelmetlen! :lol: :lol: Te meg menj oda, ahova Lomha is szokott küldeni. <_< :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts