ivannorbi Elküldve Május9, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2009 Na itt vannak a képek! Egész jól ment a járgány. Már majdnem mindenre elég ez a 160 Le. Kár, hogy nemjött senki. Egyébként a zöldkártya, műszaki is elég olcsó itt.(7+18e) Kár, hogy nem értem rá :lol: A képeket meg próbáld meg újra! Vagy csak én nem látom? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Kár, hogy nem értem rá :lol: A képeket meg próbáld meg újra! Vagy csak én nem látom? <_< Arról nem szólt, hogy hol az itt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Karcsi jó az avatarod :lol: , de hol van rajt az Opel jel? <_< Aaaaaaaz nem van rajta, viszont cirka 1200 ló van benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Kár, hogy nem értem rá :lol: A képeket meg próbáld meg újra! Vagy csak én nem látom? <_< Nemtom mi a gáz, de most már legalább link-ként működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Na itt vannak a képek! Egész jól ment a járgány. Már majdnem mindenre elég ez a 160 Le. Kár, hogy nemjött senki. Egyébként a zöldkártya, műszaki is elég olcsó itt.(7+18e) kép1 kép2 kép3 kép4 Nagyon szépek ezek a 3 ajtós dögök. Ha sok pénzem lenne, de Insigniára nem lenne elég, akkor ilyet vennék! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Aaaaaaaz nem van rajta, viszont cirka 1200 ló van benne. :lol: Hol? Én egyet sem látok! A mieinkben csak egerek voltak! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Hol? Én egyet sem látok! A mieinkben csak egerek voltak! <_< Mert nekünk ilyenünk nem volt. Max T-72. Ez viszont T-90. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Mert nekünk ilyenünk nem volt. Max T-72. Ez viszont T-90. Ez meg a T-800: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Elavult! T-1000 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Elírtam, 180Le. Nekem túl sokat "gondolkozik", amikor vissza 2 padlógázt adok. Nemtom ez miért van, lehet, hogy a túl sok elektronika. Ja és a sima gyári ülések meg...nemá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Megnéztem ma a Kadettet, annyi lyuk van rajta mint egy ementáli sajton. Sajnos nem volt nálam a fényképezőgép, de ha legközelebb meglátogatom akkor viszem. Azt mondta a srác annyira nem szar mint ahogy kinéz, olyan helyen nincs elrohadva ahol nem várta volna! Most azon gondolkodik, hogy miként faragjon másik ívet hátra, mert az eredeti(már amúgy is szélesített) erősen korlátozza a kerék szélességét. Adtam neki pár ötletet, de végül is rábíztam a dolgot. Ő sem ma kezdte, volt neki pár alaposan átszabott autója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május11, 2009 És már tanulod a KRESZ-t? Kikérdezzük ám a következő talin! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Nem megy mostanában valaki Budapestre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 És már tanulod a KRESZ-t? Kikérdezzük ám a következő talin! :lol: Pofátlan döge... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május13, 2009 Nem megy mostanában valaki Budapestre? Kori elvileg megy Vadkertre, ott meg lesznek pestiek... Pofátlan döge... <_< Igyekszem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Omegával megyek, nem kamionnal <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Omegával megyek, nem kamionnal <_< Ami kéne az beférne abba is bőven, de úgy néz ki megoldódott. Amúgy a srác akitől veszem Gelko, gondolom nem kell bemutatni. Tudtam, hogy valahonnan ismerős a neve, de mikor mondta, hogy jó pont, hogy MOTE tag vagyok, mindjárt megvilágosodtam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2009 ... mindjárt megvilágosodtam! :lol: Ez azért így egy kicsit erős! Max. egy picit csökkent a homály! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Ez azért így egy kicsit erős! Max. egy picit csökkent a homály! <_< :lol: Dugulj el Te erdész-informatikus! Nem voltál jó semmire, ezért a nagybácsid kitalált neked egy új szakmát és benyomott a cégbe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Lomha, akkor nem kell elhozni semmit? Amúgy Gelkoval sztem összefutok Vadkerten. Tudja vki, hogy Tivadarék mennek Vadkertre? Mert nem fizették be a zsét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május14, 2009 Lomha, akkor nem kell elhozni semmit? Amúgy Gelkoval sztem összefutok Vadkerten. Tudja vki, hogy Tivadarék mennek Vadkertre? Mert nem fizették be a zsét. A Lomha nem fontos, az én cuccomat ne felejtsd el! :lol: Ha a Tiu-ékra gondolsz, ők mennek a lista alapján. Legalábbis a pénzt befizették. Ez a bagázs a "Tiv" Tivadart annyira nem ismeri, ha őrá gondolsz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 A Lomha nem fontos, az én cuccomat ne felejtsd el! :lol: Ha a Tiu-ékra gondolsz, ők mennek a lista alapján. Legalábbis a pénzt befizették. Ez a bagázs a "Tiv" Tivadart annyira nem ismeri, ha őrá gondolsz <_< Mi az, hogy "bagázs" bameg??? Ez egy igen magasan frekventált úri társaság! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május14, 2009 Megoszt Elküldve Május14, 2009 Lomha, akkor nem kell elhozni semmit? Amúgy Gelkoval sztem összefutok Vadkerten. Tudja vki, hogy Tivadarék mennek Vadkertre? Mert nem fizették be a zsét. Nem tudom, most Gelko bonyolítja az életem, mert nem Budapesten vannak a cuccok, hanem Ócsán. Örültem, hogy végre valakivel el tudok menni a cuccokért, de a két szép szememért nem fog estig várni és kerülni 50km-t. Mennyi hely lesz az Omegában? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Lomha, akkor nem kell elhozni semmit? Amúgy Gelkoval sztem összefutok Vadkerten. Tudja vki, hogy Tivadarék mennek Vadkertre? Mert nem fizették be a zsét. Most indulunk :lol:, majd ott összefutunk. <_< Ahogy Norbi is linkelte, már fizettünk. Azért visszanézve a fórumot, több jelentkező volt másfél hónapja. Még MEDITERRÁN tali is szóba került, ... hiába válság van. (nekünk is) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május15, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2009 Most indulunk :lol:, majd ott összefutunk. <_< Ahogy Norbi is linkelte, már fizettünk. Azért visszanézve a fórumot, több jelentkező volt másfél hónapja. Még MEDITERRÁN tali is szóba került, ... hiába válság van. (nekünk is) :lol: Az elején mindig több a jelentkező, mint a végén. Emlékeim szerint a meditterrán tali úgy került szóba, hogy mivel lesz ez a soltvadkert, akár egybe lehetne kötni a kettőt. Mert aki megy erre, az valószínűleg nem tud eljönni még egy másikra. Sajnos a május már vizsgaidőszak, úgyhogy nálunk, és a Dokikánknál ez már nem az igazi. Én nem mondtam biztosra, hogy megyek, de még a múlt hétvégén is úgy volt, hogy van rá esély. Sajnos nem jött össze :lol: Aztán érezzétek jól magatokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts