kojakarettenetes Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Távol álljon tőlem, hogy a Te pudvás törölköződet a habtestemhez érintsem! <_< Ne kakaskodjatok kis útitársak. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Távol álljon tőlem, hogy a Te pudvás törölköződet a habtestemhez érintsem! <_< nem is nem is ! tuti bele recskáztál ! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2009 Fuujjj! Inkább tartsa meg magának! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Fuujjj! Inkább tartsa meg magának! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Várjatok, a felmelegedés csak pénteken jön. Nemtom mit gondolhatnak mások az itt folyó közvetlen beszélgetésről. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Várjatok, a felmelegedés csak pénteken jön. Nemtom mit gondolhatnak mások az itt folyó közvetlen beszélgetésről. <_< Hát az engem konkrétan pont nem érdekel, hogy mit gondolnak mások. És a felmelegedés csak Győrben jön pénteken, ide már megjött! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2009 Várjatok, a felmelegedés csak pénteken jön. Nemtom mit gondolhatnak mások az itt folyó közvetlen beszélgetésről. <_< A közvetlen beszélgetésre mindjárt idejöttél Te is! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 A közvetlen beszélgetésre mindjárt idejöttél Te is! :lol: :lol: Eddig is itt voltam. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2009 Eddig is itt voltam. <_< Ja, persze! Csak eddig nem volt az ínyedre való téma! :lol: Amúgy jó az új avatarod! Minden rendben a vassal? Meg a sulival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Hát az engem konkrétan pont nem érdekel, hogy mit gondolnak mások. És a felmelegedés csak Győrben jön pénteken, ide már megjött! :lol: Tegnap még virágzott a cseresznye, ma meg már érik. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Ja, persze! Csak eddig nem volt az ínyedre való téma! :lol: Egyfél szó és bárkit bele lehet rántani ebbe ......... .....-ba. nesztek meleg Klipp nincs jobb. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Egyfél szó és bárkit bele lehet rántani ebbe ......... .....-ba. nesztek meleg Klipp nincs jobb. <_< :lol: Ez a himnuszod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Ja, persze! Csak eddig nem volt az ínyedre való téma! <_< Amúgy jó az új avatarod! Minden rendben a vassal? Meg a sulival? Ja minden rendben van leszámítva a vizsgaidőszakot(11 vizsga), meg a konferenciát, amin elő kell adnom, meg, hogy másodszorra is eltört a Sachs Supertouring lengéscsillapítóm. Veled? Mostanában nem nagyon látlak furikázni a kocsival Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Ja nagyon fontos! Egész 7 végén nyílt 7vége van a Zengőben. 1. opció: ingyen átvizsgálás 2. opció: ingyenes külső/belső takarítás <---asszem én erre szavazok Miközben ezeket csinálják autótesztelés. Én pl. szo. 13:00-kor megyek Astra GTC OPCline 1.6 Turbót tesztelni. Na, rögtönzött találkozó? Vagy csak simán aki jön szóljon!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2009 Ja minden rendben van leszámítva a vizsgaidőszakot(11 vizsga), meg a konferenciát, amin elő kell adnom, meg, hogy másodszorra is eltört a Sachs Supertouring lengéscsillapítóm. Veled? Mostanában nem nagyon látlak furikázni a kocsival Supertouring lengéscsillapító? Minek neked ilyen? Velem semmi különös. Csalódnom kellett egy 2 újabb "szakember"-ben is <_< Pedig furikázok minden nap, csak mostanában már a másik irányban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2009 Ja nagyon fontos! Egész 7 végén nyílt 7vége van a Zengőben. 1. opció: ingyen átvizsgálás 2. opció: ingyenes külső/belső takarítás <---asszem én erre szavazok Miközben ezeket csinálják autótesztelés. Én pl. szo. 13:00-kor megyek Astra GTC OPCline 1.6 Turbót tesztelni. Na, rögtönzött találkozó? Vagy csak simán aki jön szóljon!!! Szólhattál volna egy kicsit előbb is, te protekciós! A szombatom teljesen foglalt, vasárnap meg Barcson leszek. Pedig egy kocsitakarítás jól jönne. De időpontot már úgyse tudnának adni, úgyhogy mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Supertouring lengéscsillapító? Minek neked ilyen? Velem semmi különös. Csalódnom kellett egy 2 újabb "szakember"-ben is <_< Pedig furikázok minden nap, csak mostanában már a másik irányban. mit javítattál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2009 mit javíttattál ? Amiről már írtam: a morcosítást, és utána a fényezés Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Szólhattál volna egy kicsit előbb is, te protekciós! A szombatom teljesen foglalt, vasárnap meg Barcson leszek. Pedig egy kocsitakarítás jól jönne. De időpontot már úgyse tudnának adni, úgyhogy mindegy. Tegnap tudtam meg én is! Egyébként még van hely. Bár mondjuk, ha ennyire elfoglalt vagy... Majd csinálok képeket a gépről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Tegnap tudtam meg én is! Egyébként még van hely. Bár mondjuk, ha ennyire elfoglalt vagy... Majd csinálok képeket a gépről. Hol vannak a képek? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Karcsi jó az avatarod :lol: , de hol van rajt az Opel jel? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Amiről már írtam: a morcosítást, és utána a fényezés ja igen beugrott . sajnos eléggé nehéz jó kasztnis embert találni . meg aztán sokuk úgy van vele hogy ezek öreg vackok aztán minek annyi sz@rakodás vele . örüljünk hogy hozzá méltóztatik egyáltalán nyúlni . nekem is volt kasztnis projektem az E kadetten szerencsére jó lett . vártam is mondjuk 3 hétig <_< pénzről nem is beszélnék .... (krosszériás ónnal lett feltéve minden új elem tehát rozsda elvileg kizárva később. majd utána vastag viasz a résekbe. remény remény :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 ... (krosszériás ónnal lett feltéve minden új elem tehát rozsda elvileg kizárva később. majd utána vastag viasz a résekbe. remény remény :lol: ) Akkor most miért cseréled el? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Akkor most miért cseréled el? <_< szia! :lol: nem nem! az nem az amire gondolsz ! az a B a veterán kadett ez meg egy E 5 ajtós :lol: (metál bordó) ezt nemrég vettem pár hónapja . legyen játékom a nyárra :lol: próbálom szépre jóra csinálgatni ahogy az idő engedi . a B meg nincs nagyon hsználva mert se idő se kedvem hogy kibányásszam a garázsból . majd talán ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Na itt vannak a képek! Egész jól ment a járgány. Már majdnem mindenre elég ez a 160 Le. Kár, hogy nemjött senki. Egyébként a zöldkártya, műszaki is elég olcsó itt.(7+18e) kép1 kép2 kép3 kép4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts