kori Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Ha az aktuális Lagunával mentél, remélem nem küzködtél a hányingereddel, mert sztem eléggé elqrták az elejét <_< Lomha. Sztem a többi rész nem fog ilyen könnyen menni :lol: Azt tudom, ha még fizetnének is, akkor sem költöznék betondzsungelbe. Inkább vágom hetente a füvet, vagy veszek kecskét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 A hétvégén mentem egy 6 sebességes 2.2 dci-s Lagunával. Sajnos csak hideg motorral, és lakott területen belül (nem volt rajta kötelező :lol: ). A 150paci egész jól rángatta a verdát. Rohadt kényelmes volt :lol: . Tankolni (9-11 lityi városban) és szervizeltetni viszont nem szeretném <_< A dci-k elég jól mennek, haveromnak egy 1.5dci Clio-ja van és az is nagyon húz. De az alkatrész az tényleg horror, mondjuk minden franciához az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Lomha. Sztem a többi rész nem fog ilyen könnyen menni <_< Igen, ma voltam megnézni és azt mondta a srác, hogy a helyzet elég szar, de nem reménytelen. :lol: De azt is mondta, hogy ne aggódjak, meg lesz csinálva f*szán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2009 Ha az aktuális Lagunával mentél, remélem nem küzködtél a hányingereddel, mert sztem eléggé elqrták az elejét <_< 2003-as évjárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Jaj, de sz*r... <_< :lol: :lol: De valahol igaza van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 oké bazmeg . <_< Remélem azért tudod mi a bajom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Remélem azért tudod mi a bajom. :lol: megoldódik ! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Remélem azért tudod mi a bajom. Én tudom. Rádöbbentél, hogy langyi vagy és a fiúkat szereted. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Ezért akar bevágni a rugónak? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Ezért akar bevágni a rugónak? :lol: Látom, számodra sem ismeretlen vizekre eveztünk. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Én tudom. Rádöbbentél, hogy langyi vagy és a fiúkat szereted. <_< Ha igazad lenne, se lennél az esetem. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Ha igazad lenne, se lennél az esetem. :lol: :lol: :lol: Nem is kellenél Te szőrös állat! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Nem is kellenél Te szőrös állat! <_< Eléggé forró nyár ígérkezik a tavaszi bemelegedés után. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2009 Látom beindultatok! <_< Lomha! Jó az új avatarod! Ilyesmi a terv? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Eléggé forró nyár ígérkezik a tavaszi bemelegedés után. <_< :lol: :lol: Az biztos, látszik, hogy a Mediterrán társaság nem volt elemében a hidegben. Bezzeg most! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Látom beindultatok! <_< Lomha! Jó az új avatarod! Ilyesmi a terv? Igen, ilyesmi lesz, csak én matt színt tervezek és kicsit élénkebbet. Tegnap lefestettem a műanyag kárpitokat feketére, de sajnos van pár törött amiket pótolnom kell. Meg a szőnyegem hányadék, de abból találtam szép feketét. Nagy mákom van, mert van a Kadett Klubon egy srác aki most bontott egy szép állapotú németből hozott Kadettet, és én voltam az első aki lecsapott rá, úgyhogy még válogathatok. A kárpitozás is készül a saját kárpitosunknál(a lakástextil előnyei). Meg van itt Siklóson egy arc aki csak tetőkárpitozással foglalkozik, Ő is megtekintette már és azt mondta rittyent bele valami szépet. Úgyhogy haladunk vele, hála Istennek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2009 Ha kész lesz elviszel egy körre? :lol: Vagy ha a kocsi előbb kész lesz, mint hogy visszakapod a jogsit, szívesen bejáratom! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Ha kész lesz elviszel egy körre? :lol: Vagy ha a kocsi előbb kész lesz, mint hogy visszakapod a jogsit, szívesen bejáratom! <_< Maradjunk abban, hogy ha visszakapom a jogsit, elviszlek egy körre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2009 Maradjunk abban, hogy ha visszakapom a jogsit, elviszlek egy körre. :lol: <_< :lol: És ha nem kapod vissza?! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 <_< :lol: És ha nem kapod vissza?! :lol: Akkor megverlek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Akkor megverlek... :lol: Ja és sosem látod a törölköződet! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2009 Akkor megverlek... :lol: Kori! Már megint a kisebbet akarják bántani! Szólj a Fricinek is! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2009 Ja és sosem látod a törölköződet! :lol: Azt már úgy is rongyosra használtad! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Kori! Már megint a kisebbet akarják bántani! Szólj a Fricinek is! <_< A Frici az én ivócimborám, azt buktad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Azt már úgy is rongyosra használtad! <_< Távol álljon tőlem, hogy a Te pudvás törölköződet a habtestemhez érintsem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts