Sörös Sanyi Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Hú de aljas! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2009 Hú de aljas! ;) Dehogyis! Anyám tolnai, apám vízvári, én meg degeci vagyok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Cöcöcö. Az arcán akarod újra összetörni a GSi-t? ;) Inkább az Omegát. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Na, ez itt már bukta! ;) ;) ;) :D Még a biciklitől is eltiltják! Ja, előadom az abberáltságaimat és lehet, hogy le is lőnek. :P Amúgy meg Te csak ne dumálj, még katona sem voltál. Lehet, hogy olyan jellemrajzod van, mint egy varangyos békának. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2009 ...Amúgy meg Te csak ne dumálj, még katona sem voltál. Lehet, hogy olyan jellemrajzod van, mint egy varangyos békának. ;) Miről beszélsz kiscsávó?! Kemény 9 hónapot nyomtam le az MH kötelékében! ;) És mi a bajod a varangyos békával?! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Miről beszélsz kiscsávó?! Kemény 9 hónapot nyomtam le az MH kötelékében! :P És mi a bajod a varangyos békával?! ;) hahaha 1 terhesség -_- Én voltam az uccsó 12 hónapos állomány ;) Pont nemvolt mákom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Na, ez itt már bukta! ;) ;) ;) :D Még a biciklitől is eltiltják! Annyi a trükk a piszmológusnál hogy: Azt kell mondani amit hallani akar! :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Én pedig az első 9 hónapra vonuló voltam. Így kétszer voltam kopasz: Tapolcán és Pécsett is. Jól meg is szivattak minket az öregek, akik még a 12 hó végét töltötték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Miről beszélsz kiscsávó?! Kemény 9 hónapot nyomtam le az MH kötelékében! ;) "A" kategóriában? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Én pedig az első 9 hónapra vonuló voltam. Így kétszer voltam kopasz: Tapolcán és Pécsett is. Jól meg is szivattak minket az öregek, akik még a 12 hó végét töltötték. Neked meg a múltkori talin meg lett mondva, hogy a csókosok között voltál. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2009 "A" kategóriában? ;) Mé, olyan is volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Tudod, nagymotor! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Mé, olyan is volt? Psze ott voltak a selejtek! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Psze ott voltak a selejtek! ;) ;) Nem-nem, az a "B" volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 tennap szembe jött Xray kartács Paks környékén legalábbis az ő Astrája volt ;) (Mercivel voltam Pest irányba avázkodtam ;) ) Akkor azért nemismertelek meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Megveszi az Opelt a Fiat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Voltunk ma Calibra találkozón Mirage Korival, kellemes volt. Ott összefutottunk opelzsoltival meg Hepivel is, dumálgattunk kicsit. Csak egész nap álltunk, mindenki elfáradt mint a dög. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2009 Én meg ma délután voltam a családdal a délvidéken bicajozni, de nem láttam Mohácson (és környékén) egy ismerős autót se ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Én meg ma délután voltam a családdal a délvidéken bicajozni, de nem láttam Mohácson (és környékén) egy ismerős autót se ;) mi meg Alsónémediben tanyáztunk ahol Lomha kartács is tiszteletét tette Kornélkával egyetemben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 mi meg Alsónémediben tanyáztunk ahol Lomha kartács is tiszteletét tette Kornélkával egyetemben ;) Akkor most olvasd el a kettővel előbbi hozzászólást. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2009 Akkor most olvasd el a kettővel előbbi hozzászólást. ;) Ne keverd meg szegényt! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Voltunk ma Calibra találkozón Mirage Korival, kellemes volt. Ott összefutottunk opelzsoltival meg Hepivel is, dumálgattunk kicsit. Csak egész nap álltunk, mindenki elfáradt mint a dög. Öszzecsukhatóhorgássssssszék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Öszzecsukhatóhorgássssssszék ;) Az sem lett volna jó, ilyen egynapos talin minden rég látottal akar beszélni pár szót az ember, úgysem érne rá üldögélni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Pista megoldja. Ő leül, aki meg régen látta, az odamegy hozzá. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Akkor most olvasd el a kettővel előbbi hozzászólást. ;) nem toook olvasni dikk ! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts