Tiu Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Mi is így leszünk, addig még a műszaki vizsga kiderül majd 7-én. ;) Nekünk ez a következő tali, legalábbis terv. Ezekből a műszaki ma sikerült. :lol: A talira még gyűjtünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Egykuty mondta. biztos figyel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 biztos figyel. :lol: Nem kicsit... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 tennap szembe jött Xray kartács Paks környékén legalábbis az ő Astrája volt ;) (Mercivel voltam Pest irányba avázkodtam ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Tényleg Zsolti, Te eljössz idén is Vadkertre? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 tennap szembe jött Xray kartács Paks környékén legalábbis az ő Astrája volt ;) (Mercivel voltam Pest irányba avázkodtam :P ) Rég láttuk Lacit, majd Vadkerten összefutunk Vele is. -_- :D (DJ Fakéz ;) ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április13, 2009 Megoszt Elküldve Április13, 2009 Tényleg Zsolti, Te eljössz idén is Vadkertre? ;) a se tudom mikor lesz ;) elvileg lehet elugranék ;) van valami okosságod, ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április14, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2009 a se tudom mikor lesz ;) elvileg lehet elugranék ;) van valami okosságod, ? Május 15-16-17 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Május 15-16-17 köfi ! megnézem asszonka beosztását . jó lenne legalább szombaton oda sasolni ! mehetnénk együtt is innét akár . ;) (kis karrierista mostanában elfoglalt én meg a lánnyal bajlódom olyankor ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Ez az apák sorsa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április20, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2009 Boldog névnapot a kaposvári cartársnak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Boldog névnapot a kaposvári cartársnak! ;) Jaja, boldogot! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Jaja, boldogot! ;) Isten éltessen Tivadar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Csatlakozunk mi is a jó kívánságokhoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Boldog névnapot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Köszönöm szépen, mindenkinek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Uraim! Örömmel jelentem be, hogy jövőhét szerdán megy a GSi kasznishoz. A felújítási munkák megkezdődnek, maximum június közepére le is lesz fényezve és mechanikusan teljesen rendbe lesz rakva. Ha szerencsém lesz akkor még csinosítgatásra is marad. Októberig sokat szeretnék haladni vele, remélem sikerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2009 Lassan nekiállhatsz KRESZ-t tanulni! ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Lassan nekiállhatsz KRESZ-t tanulni! ;) ;) ;) Lassan nekiállhatsz gyűjteni a műtétre, amivel az összetört arcberendezésedet legalább nagyjából helyrerakják! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Cöcöcö. Az arcán akarod újra összetörni a GSi-t? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2009 Cöcöcö. A számból vetted ki a szót! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 majd a siklósi várban fog ugratni vele mint a vitézek ;) ;) (képek? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Uraim! Örömmel jelentem be, hogy jövőhét szerdán megy a GSi kasznishoz. A felújítási munkák megkezdődnek, maximum június közepére le is lesz fényezve és mechanikusan teljesen rendbe lesz rakva. Ha szerencsém lesz akkor még csinosítgatásra is marad. Októberig sokat szeretnék haladni vele, remélem sikerül. Végre egy jó hír. :P Akkor, hajrá, hajrá. ;) Azért csak tanulni, KRESZ nélkül nem lesz jogsi. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 A számból vetted ki a szót! -_- :D Inkább, mint a lökhárítót! :P Azért csak tanulni, KRESZ nélkül nem lesz jogsi. ;) ;) Nem biztos, hogy kell neki KRESZ. Állapot felmérésnél beszélsz egy pszichológussal, Vezetsz egy kört forgalomban, és kitöltesz egy KRESZ lapot. Ha jó eredményeid vannak, akkor elég csak a "Sanyi vagyok, alkoholista, tapsvihar" szakkörre járni. Az is jobbára pszichológiai marhaság. Aztán irány okmányiroda, és kézben a jogsi. Igen, mielőtt kérdeznétek, van rutinom benne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2009 Nem biztos, hogy kell neki KRESZ. Állapot felmérésnél beszélsz egy pszichológussal, ... Na, ez itt már bukta! ;) ;) ;) :P Még a biciklitől is eltiltják! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts