Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Uraim! Örömmel jelentem be, hogy jövőhét szerdán megy a GSi kasznishoz. A felújítási munkák megkezdődnek, maximum június közepére le is lesz fényezve és mechanikusan teljesen rendbe lesz rakva. Ha szerencsém lesz akkor még csinosítgatásra is marad. Októberig sokat szeretnék haladni vele, remélem sikerül.

Megosztás:

Uraim! Örömmel jelentem be, hogy jövőhét szerdán megy a GSi kasznishoz. A felújítási munkák megkezdődnek, maximum június közepére le is lesz fényezve és mechanikusan teljesen rendbe lesz rakva. Ha szerencsém lesz akkor még csinosítgatásra is marad. Októberig sokat szeretnék haladni vele, remélem sikerül.

Végre egy jó hír. :P

Akkor, hajrá, hajrá. ;)

Azért csak tanulni, KRESZ nélkül nem lesz jogsi. ;) ;)

Megosztás:

A számból vetted ki a szót! -_- :D

Inkább, mint a lökhárítót! :P

Azért csak tanulni, KRESZ nélkül nem lesz jogsi. ;) ;)

Nem biztos, hogy kell neki KRESZ. Állapot felmérésnél beszélsz egy pszichológussal, Vezetsz egy kört forgalomban, és kitöltesz egy KRESZ lapot. Ha jó eredményeid vannak, akkor elég csak a "Sanyi vagyok, alkoholista, tapsvihar" szakkörre járni. Az is jobbára pszichológiai marhaság. Aztán irány okmányiroda, és kézben a jogsi. Igen, mielőtt kérdeznétek, van rutinom benne. ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.