Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Sok embert nem láttam már nagyon régóta. És talin általában nem szokott menni a fesztivál. Csak ha beiszok mondom mindenkinek a bajaimat az egész szarról. ;) :lol: :lol: :lol:

Meg igen nagy parti szokott lenni. B) :P Legalábbis úgy emlékszem, már amennyire emlékszem. :) :(

Én is gondoltam, hogy elmegyek mert van most egy normális pécsi srác a fórumon, aki el tudna vinni. De szerintem nem lesz belőle semmi, mert ezen a nyáron nagyon meg kell húznom a nadrágszíjat. A GSi rendberakását ki kell fizetni és a jogsim visszaszerzése is nagyon húzós lesz. Slusszpoénként még a robogóm is behányt, kéne rá egy alkatrész ami 30.000-be kerül, annyit nem ér az egész! Vennem kell egy másikat, mert azzal járok melózni. Szóval van szívás bőven.

Megosztás:

A családi kupaktanács engedélyt adott rá. Amúgy Tiuék is jönnek, ha jól emlékszem. Ők is és mi is autóban alvós jegyet veszünk. De az biztos, hogy mi péntek-szombatra megyünk csak.

Mi is így leszünk, addig még a műszaki vizsga kiderül majd 7-én. ;)

Nekünk ez a következő tali, legalábbis terv.

Megosztás:

Azt csiripelték a madarak, hogy Kojak 3. lett Kaposújlakon! Gratula! :)

Azt jól csiripelik. Szlalom 3. lettem. Bár nem tudom, h miért. Én mindig csak gumit füstölni mentem fel. :( B) Azt se tudtam, hogy hogyan megy a szlalom pálya és általában felborítottam mindent. ;) :lol:

A gyorsuláson is döntős lettem volna, ha nem szakad ki a motor. De így nem tudtam indulni. Eltörött az alu tartóbak és kitörött egy darab a blokkból is. (Valahogy elb@sztam és egy centivel rövidebb csavarokat raktam bele, amik valszeg a váltóba valók volnának. Meg a 3-ból az egyiknek nem is nagyon volt már menete a blokkban. És a két rövid csavar kevés volt.) Nem örülök az ismételt motorcserének.

A turbós TT coupés gyerek az csúnyát szopott. Rajta röhögött mindenki, de sztem én a legjobban. Aztán kért egy visszavágót és utána nem is indult többet. Annyi elég volt neki. :lol: :lol: Pedig másodszorra úgy állt a rajthoz, hogy folyamatosan dolgozott a lefújószelep... :P

Megosztás:

Azt jól csiripelik. Szlalom 3. lettem. Bár nem tudom, h miért. Én mindig csak gumit füstölni mentem fel. :) :( Azt se tudtam, hogy hogyan megy a szlalom pálya és általában felborítottam mindent. ;) :lol:

A gyorsuláson is döntős lettem volna, ha nem szakad ki a motor. De így nem tudtam indulni. Eltörött az alu tartóbak és kitörött egy darab a blokkból is. (Valahogy elb@sztam és egy centivel rövidebb csavarokat raktam bele, amik valszeg a váltóba valók volnának. Meg a 3-ból az egyiknek nem is nagyon volt már menete. És a két rövid csavar kevés volt.) Nem örülök az ismételt motorcserének.

A turbós TT coupés gyerek az csúnyát szopott. Rajta röhögött mindenki, de sztem én a legjobban. Aztán kért egy visszavágót és utána nem is indult többet. Annyi elég volt neki. :lol: :lol: Pedig másodszorra úgy állt a rajthoz, hogy folyamatosan dolgozott a lefújószelep... B)

Az előző hozzászólásomba először a szépségverseny helyére azt írtam, hogy "Gumifüstölésben, váltókiszakításban vagy motorkifektetésben?"

Aztán módosítottam a szépségversenyre. Úgy látom nem kellett volna... :P Bár, ezekben a kategóriákban a 3. hely Neked kevés! :P

Megosztás:

Ma Kaposújlakon gyorsulás. Programok 9 órától. Ha valaki erre járna. :lol:

Azt csiripelték a madarak, hogy Kojak 3. lett Kaposújlakon! Gratula! :lol:

Grat, Kojak ! ;)

Ha lesz legközelebb, egy kicsit előbb szólhatnál. :)

Igaz lehetnék kicsit tájékozottabb. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.