ivannorbi Elküldve Március28, 2009 Szerző Elküldve Március28, 2009 Abból lesz pörkölt???????? :lol: :lol: Eddig még nem pörköltem meg őket, pedig voltam velük egy kört Sikonda felé, de velem volt a család is, úgyhogy csak "lassan" mentem. ;)
brezsy Elküldve Március29, 2009 Elküldve Március29, 2009 Én is ma tettem fel a Rekordra a nyári gumikat. Ezzel már autó formája van ;) Sógi. Gondolod eljövök veled Jánoshalmára, ha ráérek. Rolandhoz mikor viszed a gépet? Húsvét utáni hétre terveztem,remélem addig megjön a zsé.
kori Elküldve Március29, 2009 Elküldve Március29, 2009 Velem kitolt a főnököm, mert húsvét hétfőn éjszakás lettem volna, de áttett nappalra ;) Legfeljebb dunavízzel locsolom a hajósokat :lol: Áprilisi tali legyen? Gondoltma, hogy elmehetnénk kirándulni vmerre a Mecsekben. Pécs környékén is van sok szép hely, de Zsolti feldobta, hogy Ófalunál van egy nagyon hangulatos, kb 7 km hosszú túraösvény. Esetleg lehetne szalonnát is sütni.
brezsy Elküldve Március29, 2009 Elküldve Március29, 2009 Sokat kell locsolni. :( :lol: csak jó helyre kell menni B) APEH tejel :) csak az a baj, hogy rohadtul nem szeretnek fizetni......... ;) de ha meg én tartozok akkor azonnal fizessek....... :lol: :lol:
brezsy Elküldve Március29, 2009 Elküldve Március29, 2009 Velem kitolt a főnököm, mert húsvét hétfőn éjszakás lettem volna, de áttett nappalra :lol: Legfeljebb dunavízzel locsolom a hajósokat :( Áprilisi tali legyen? Gondoltma, hogy elmehetnénk kirándulni vmerre a Mecsekben. Pécs környékén is van sok szép hely, de Zsolti feldobta, hogy Ófalunál van egy nagyon hangulatos, kb 7 km hosszú túraösvény. Esetleg lehetne szalonnát is sütni. túraösvééény???????Az az, ahol kinn a természetben egymás után kell dobálni a lábunkat, ahhoz ,hogy haladjunk és no 4 kerék??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :) ;) :lol:
Lomha 8V Elküldve Március29, 2009 Elküldve Március29, 2009 Velem kitolt a főnököm, mert húsvét hétfőn éjszakás lettem volna, de áttett nappalra ;) Legfeljebb dunavízzel locsolom a hajósokat :lol: Áprilisi tali legyen? Gondoltma, hogy elmehetnénk kirándulni vmerre a Mecsekben. Pécs környékén is van sok szép hely, de Zsolti feldobta, hogy Ófalunál van egy nagyon hangulatos, kb 7 km hosszú túraösvény. Esetleg lehetne szalonnát is sütni. Én benne lennék, szeretek túrázni.
Hepi Elküldve Március29, 2009 Elküldve Március29, 2009 Én benne lennék, szeretek túrázni. visszafele meg másznál? ;)
Lomha 8V Elküldve Március29, 2009 Elküldve Március29, 2009 visszafele meg másznál? ;) Mire vannak a hegyi mentők??? :lol:
miragekori Elküldve Március29, 2009 Elküldve Március29, 2009 nekem az április egyáltalán nem jó!!pénzügyileg nem lesz kedvem hozzá!
ivannorbi Elküldve Március29, 2009 Szerző Elküldve Március29, 2009 Áprilisi tali legyen? Gondoltma, hogy elmehetnénk kirándulni vmerre a Mecsekben. Pécs környékén is van sok szép hely, de Zsolti feldobta, hogy Ófalunál van egy nagyon hangulatos, kb 7 km hosszú túraösvény. Esetleg lehetne szalonnát is sütni. Nem rossz ötlet! Olyan helyet kellene keresni, ahol a kocsikhoz minél közelebb van egy leülős-sütögetős hely. Persze ennek az a hátránya, hogy az ilyen helyek jó idő esetén elég felkapottak, mert sok az elkényelmesedett embör. Ugye brezsy? :lol: :lol: Én mondjuk nem vagyok ellene a túrázós verziónak sem :lol: Majd megpróbálok utánanézni, hogy hol van valami ideális hely. Meg lehetne kérdezni a Sanyit is, hogy nem tud-e valami jó helyet a Dráva mellett ;) Áprilisban még nincs szúnyoginvázió. Az áprilisi 4 hétvége közül nekem csak az utolsó lenne a jó. (Az 1. gondolom mindenkinek túl közeli, a 2. Húsvét, a 3-on én Pesten leszek, így marad az utolsó.)
ivannorbi Elküldve Március29, 2009 Szerző Elküldve Március29, 2009 Mire vannak a hegyi mentők??? :lol: Hegyi mentők?! Ott hagynánk a farkasoknak! ;)
ivannorbi Elküldve Március29, 2009 Szerző Elküldve Március29, 2009 nekem az április egyáltalán nem jó!!pénzügyileg nem lesz kedvem hozzá! Nem kell a szöveg! A kiránduláshoz nem kell zsé! Kenyeret, szalonnát, hagymát meg kapsz! :lol: Esetleg inni is. ;) Az odajutást meg megoldjuk valahogy! Lomhát úgyis el kell hozni valakinek, majd ő fizeti a sofőrt! :lol:
brezsy Elküldve Március30, 2009 Elküldve Március30, 2009 Nem rossz ötlet! Olyan helyet kellene keresni, ahol a kocsikhoz minél közelebb van egy leülős-sütögetős hely. Persze ennek az a hátránya, hogy az ilyen helyek jó idő esetén elég felkapottak, mert sok az elkényelmesedett embör. Ugye brezsy? :lol: :) Norbi, a lényeg, hogy az ösvény 1786mm-nél szélesebb legyen,mert ott már elférek :lol: :lol: ;)
ivannorbi Elküldve Március30, 2009 Szerző Elküldve Március30, 2009 Norbi, a lényeg, hogy az ösvény 1786mm-nél szélesebb legyen,mert ott már elférek :lol: :lol: ;) Kellett neked ilyen nagy kocsi? Majd szerzünk neked valami kisebbet! 1 2 :lol:
brezsy Elküldve Március30, 2009 Elküldve Március30, 2009 Kellett neked ilyen nagy kocsi? Majd szerzünk neked valami kisebbet! 1 2 :lol: nana, a metálfény az minimum.... ;)
Lomha 8V Elküldve Március30, 2009 Elküldve Március30, 2009 Hegyi mentők?! Ott hagynánk a farkasoknak! ;) Arra maximum farkaséhes mókusok járnak legfeljebb! :lol:
Lomha 8V Elküldve Március30, 2009 Elküldve Március30, 2009 Norbi, a lényeg, hogy az ösvény 1786mm-nél szélesebb legyen,mert ott már elférek :lol: :lol: ;) Ez a derékbőséged, mi? :lol:
Lomha 8V Elküldve Március30, 2009 Elküldve Március30, 2009 Szerintem nekem és mirage korinak az áprilisi tali lefújva. Az utolsó hétvége lenne jó, de akkor leszünk Alsónémediben, a Calibra Találkozón.
kojakarettenetes Elküldve Március30, 2009 Elküldve Március30, 2009 Hibakód, lambdaszonda, AGR-szelep... Mik ezek?! ;-) Korom, füst, harkályok, hidegindító spray. Mik ezek???? ;) :lol: :lol:
kojakarettenetes Elküldve Március30, 2009 Elküldve Március30, 2009 Szerintem nekem és mirage korinak az áprilisi tali lefújva. Az utolsó hétvége lenne jó, de akkor leszünk Alsónémediben, a Calibra Találkozón. Áprilisi tali elvileg jöhet. De májusban kadetttali duv-ban, úgyhogy abban a hónapban nem nagyon lesz másra lehetőség.
Lomha 8V Elküldve Március30, 2009 Elküldve Március30, 2009 Áprilisi tali elvileg jöhet. De májusban kadetttali duv-ban, úgyhogy abban a hónapban nem nagyon lesz másra lehetőség. Mész DUV-ba? Fel akarod ba*ni magad? ;)
ivannorbi Elküldve Március30, 2009 Szerző Elküldve Március30, 2009 Hibakód, lambdaszonda, AGR-szelep... Mik ezek?! ;-) Korom, füst, harkályok, hidegindító spray. Mik ezek???? ;) :lol: :lol: Korom, füst = amitől a mögöttem jövők nem látnak semmit :lol: harkályok = hasznos kis madarak hidegindító spray = az apósom használja télen a 25 éves Merci teherautójához :)
Recommended Posts