ivannorbi Elküldve Március23, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nem való nekem ez a tanulás! Mindenfelé elkalandoznak a gondolataim. Ha meg nem, akkor azon kapom magam, hogy alszok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nem való nekem ez a tanulás! Mindenfelé elkalandoznak a gondolataim. Ha meg nem, akkor azon kapom magam, hogy alszok. ;) Nem csoda, ha ilyen képeket tesznek fel ide... :lol: :lol: :lol: Néha aludni is kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2009 Kojakkal mi van? :lol: Nem nagyon írogat ide, hiába provokálom (a rágós barival ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Kojakkal mi van? :lol: Nem nagyon írogat ide, hiába provokálom (a rágós barival ;) ) Nem tudom, az Unatkozom topicba szokott írni. Legutóbb kb. 1 hónapja láttuk egymást. Hétvégén dolgozott, azért nem jöttek. :lol: Reméljük, majd legközelebb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nem tudom, az Unatkozom topicba szokott írni. Legutóbb kb. 1 hónapja láttuk egymást. Hétvégén dolgozott, azért nem jöttek. :lol: Reméljük, majd legközelebb. ;) Ma is járt az unatkozósba, de ide már régen írt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 IDE tettem fel képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 sziasztok nem tudja valaki véletlenül, hogy Taszáron mikor kezdik el a reptér átalakítását? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Hát, nem is tudom. Valami pörkűtbe való. :lol: Hát ezzel két probléma van. Az egyik, hogy már nincsen birka, a másik, hogy a múltkor főztünk egyet. A nyers húsnak is kb g-ciszaga volt és ez megmaradt a pörköltön is. Hiába rúgtunk be bitangul én nem bírtam megenni. ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Ma is járt az unatkozósba, de ide már régen írt. jaja jár oda, mert unatkozik. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2009 Norbi, ha sikerült a vizsgád, szólj ám! :lol: Nem tudom, hogy mit értettél a szólás alatt, de most szólok, hogy sikerült! :lol: A kollegina meg nagyon jól bírta a strapát, akarom mondani az utat :lol: . Mondjuk azt azért megjegyezte, hogy a férje ezt nem bírta volna ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2009 Hát ezzel két probléma van. Az egyik, hogy már nincsen birka, a másik, ... Akkor jó lesz a nyúl is! :lol: ... a másik, hogy a múltkor főztünk egyet. A nyers húsnak is kb g-ciszaga volt és ez megmaradt a pörköltön is. Me mindég bacogatjátok szerencsétlen állatot! A pörkűttet meg bactátok keverni! Hiába rúgtunk be bitangul én nem bírtam megenni. ;) :lol: :lol: Ejnye-bejnye! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Nem tudom, hogy mit értettél a szólás alatt, de most szólok, hogy sikerült! :lol: A kollegina meg nagyon jól bírta a strapát, akarom mondani az utat :lol: . Mondjuk azt azért megjegyezte, hogy a férje ezt nem bírta volna ;) Na jól van, azért ne futtasd túl magad kis suhamér... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Nem tudom, hogy mit értettél a szólás alatt, de most szólok, hogy sikerült! :) A kollegina meg nagyon jól bírta a strapát, akarom mondani az utat :( . Mondjuk azt azért megjegyezte, hogy a férje ezt nem bírta volna ;) Grat a sikeres vizsgához. :lol: Még akkor mi lett volna, ha a téli "virsli" gumi helyett a nyári van az autón... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2009 Grat a sikeres vizsgához. :lol: Még akkor mi lett volna, ha a téli "virsli" gumi helyett a nyári van az autón... ;) :lol: Köszi! Hát, a nyári gumival biztos előbb célba jutottunk volna! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Me mindég bacogatjátok szerencsétlen állatot! A pörkűttet meg bactátok keverni! Hát ha lett volna zaklatás még én is megérteném a dolgot. :lol::D ÉS kevertük a kaját. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Hát ezzel két probléma van. Az egyik, hogy már nincsen birka, a másik, hogy a múltkor főztünk egyet. A nyers húsnak is kb g-ciszaga volt és ez megmaradt a pörköltön is. Hiába rúgtunk be bitangul én nem bírtam megenni. :lol: :lol: :lol: én pl. az ilyen kaja hallatán kb. egy hétig semmi húst nem is eszek ;) (undorító) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 én pl. az ilyen kaja hallatán kb. egy hétig semmi húst nem is eszek ;) (undorító) Ugye? Ez meg mindig baxtatott minket, hogy együnk belőle! Nincs az az isten! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 az a bajotok hogy városiak és finnyásak vagytok! ;) :lol: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2009 Feldobtam a nyárigumikat ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Feldobtam a nyárigumikat ;) :lol: Abból lesz pörkölt???????? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Sógi, jövő héten felhívom a Jánoshalmaiakat és megkérdezem, hog mikor tudnak fogadni.Náluk van olyan laptopos kütyü amit rádugnak a verdára, hátha kiderítik a problémám.Amikor ott voltam, akkor a laptopon a sz@rtól a repülőig mindent láttak a verdán és tudtak is állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Ja Sógi, jut eszembe,hozzál 2 dívídí lemezt majd, mert kifogytam, ha kell a cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Én is ma tettem fel a Rekordra a nyári gumikat. Ezzel már autó formája van ;) Sógi. Gondolod eljövök veled Jánoshalmára, ha ráérek. Rolandhoz mikor viszed a gépet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 én pl. az ilyen kaja hallatán kb. egy hétig semmi húst nem is eszek ;) (undorító) Mert ez az is volt. Egyébként mg jó a birka, ha ért hozzá az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Mert ez az is volt. Egyébként mg jó a birka, ha ért hozzá az ember. a tököm aki megeszi (hát mi ehez sztem. nem értünk ez tisztán kitűnik ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts