kori Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Sztem egy sárkányra (nem az asszonyra) kell kötni a kutyát és minden gond megoldva ;) A fülem tele van már a mindennapos szélviharral. Amúgy tegnap nevelő célzattal megküldtem a kutyámat lábbal, de rosszul találtam el, és azóta is fáj a bokám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Sztem egy sárkányra (nem az asszonyra) kell kötni a kutyát és minden gond megoldva ;) A fülem tele van már a mindennapos szélviharral. Amúgy tegnap nevelő célzattal megküldtem a kutyámat lábbal, de rosszul találtam el, és azóta is fáj a bokám. Küldtem Pü-t, tegnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Ja... Zsolti (opzsolt), szerettelek volna megkérdezni , hogy 13-as hibakód ügyben mire számítsak ;) , de majd legközelebb :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Ja... Zsolti (opzsolt), szerettelek volna megkérdezni , hogy 13-as hibakód ügyben mire számítsak ;) , de majd legközelebb :lol: . Az lambdaszonda-hiba, nincs feszültségváltozás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2009 Norbi... nem is Te lennél... :lol: ;) Kaposvárra egy kolleginával megyek, meg kell próbálnom óvatosan menni. De félek, hogy a Mecseken keresztül még az is sok lesz neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Egész pontosan az a bibi, hogy alapjáraton a CO 0,02 és 0,7 között ingadozik, fordulaton jó. Mellette van néha a 13-as hibakód. (felvillan a sárga lámpa kb. 5 másodpercre, pl. most a 200 km-en nem volt) Mivel a fogyi nem változott, egyelőre nem akarok hozzányúlni, csak megtudni mire számítsak. Első körben a csatlakozásokat megnézem, és érdekelne más vélemény is, mivel mondtak olyat, hogyha a lambda lenne rossz, akkor fordulaton is ingadozna a CO érték. 277.e-nél már bármi jöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Kaposvárra egy kolleginával megyek, meg kell próbálnom óvatosan menni. De félek, hogy a Mecseken keresztül még az is sok lesz neki :lol: Ha megadod az e-mail címét, esetleg felkészíthetjük, mire számítson. ;) Küldünk pár light videot. :lol: Szigetvár felé se sokkal hosszabb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2009 Ha megadod az e-mail címét... Ahhoz lenne eszed, mi?! :lol: ... Küldünk pár light videot. :lol: Azt soft-nak nevezik! :lol: Szigetvár felé se sokkal hosszabb. :) De unalmasabb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 hepi!!érted már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nem rossz! Kicsit fel kellene vidítani, mert nem tűnik vidámnak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 hepi!!érted már? http://kepfeltoltes.hu/090322/user_1111826...ltoltes.hu_.jpg azta micsoda dekoratív hölgyemény ;) apropó.mindenki hazaért a tegnapi összeröffről épségben? =) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Ja... Zsolti (opzsolt), szerettelek volna megkérdezni , hogy 13-as hibakód ügyben mire számítsak ;) , de majd legközelebb :lol: . szakadt a lambdaszonda kábele, vagy nem érintkezik. csere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 hepi!!érted már? http://kepfeltoltes.hu/090322/user_1111826...ltoltes.hu_.jpg ezt már nem érteni hanem tapasztalni kellene ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 azta micsoda dekoratív hölgyemény ;) apropó.mindenki hazaért a tegnapi összeröffről épségben? =) Még nem jelentkezett le mindenki, de reméljük, hogy nem történt baj senkivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 ezt már nem érteni hanem tapasztalni kellene ;) Na, az nem úgy van ám! Állj be szépen Te is a sorba, mint én meg a mirage kollega! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Na, az nem úgy van ám! Állj be szépen Te is a sorba, mint én meg a mirage kollega! ;) szeretnék hátulról a sor végén lenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2009 szeretnék hátulról a sor végén lenni :lol: És ki álljon előtted? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 És ki álljon előtted? ;) előttem a pultos csaj :lol: (hátam mögött meg senki :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 És ki álljon előtted? ;) Egy néma kacsa :lol: (kérdezd róla Babut...) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Vagy mondhattam volna gólyát is.Igaz Babu?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Egész pontosan az a bibi, hogy alapjáraton a CO 0,02 és 0,7 között ingadozik, fordulaton jó. Mellette van néha a 13-as hibakód. (felvillan a sárga lámpa kb. 5 másodpercre, pl. most a 200 km-en nem volt) Mivel a fogyi nem változott, egyelőre nem akarok hozzányúlni, csak megtudni mire számítsak. Első körben a csatlakozásokat megnézem, és érdekelne más vélemény is, mivel mondtak olyat, hogyha a lambda lenne rossz, akkor fordulaton is ingadozna a CO érték. 277.e-nél már bármi jöhet. megbeszélünk egy napot és leugrasz egy délelőttös mítingre aztán ráaggatunk itt ott és megoldjuk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 megbeszélünk egy napot és leugrasz egy délelőttös mítingre aztán ráaggatunk itt ott és megoldjuk ;) Köszi, ha nem megy a ráolvasás, megkereslek. :lol: A kontaktokat még megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Norbi, ha sikerült a vizsgád, szólj ám! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március23, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2009 Norbi, ha sikerült a vizsgád, szólj ám! :lol: És ha nem sikerül? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 És ha nem sikerül? ;) Akkor is, legfeljebb arra iszunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts