Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

statisztikailag (saját) a kadett astra vectra a legkevésbé szervíz igényes opel . persze a többi is oké de az öregek közül ezek a legbírósabbak :huh:

Elküldve

Nincsen GSi Astra-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom C20XE. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 5000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik az Opel-t a Volkswagen-nel.

Büszkén gondolok a Kadettekre, a Corsákra és számos más Opel típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a HELLA lámpát, a hátsó tárcsaféket és a digitális műszerfalat. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Opel-ban vannak a legjobb motorok!

OPEL, én igy szeretlek?!!!

Elküldve
Hogy a rákba? Heteket kellett várni, hogy bejusson a kocsi. Nem lehet, hogy csak elköltözött?

Azóta sincs jogsid, vagy hogy áll a dolog? :huh:

Elküldve
Odébb van még, október 3.-án kapom vissza. De ahhoz képest amennyi eltelt, ez már semmi. :huh:

újra kell majd vizsgáznod, vagy vmi tanfolyásra kell járni?

Elküldve
hát hogy volna neki?mindig elissza az árát? :D :lol: :huh:

:) Neked is azért nem készül el az autód mert mindig a krimóba vagy :D :D

Elküldve
újra kell majd vizsgáznod, vagy vmi tanfolyásra kell járni?

Lesz minden, újra kresz, városi vezetés, pszichiáter! Olyan 150.000-be fog fájni kb. Már alig várom, hogy rohadna meg.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.