Lomha 8V Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 :huh: Nem röhög! :) Jössz áprilisban a Cali talira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Nem röhög! :huh: Jössz áprilisban a Cali talira? ha minden jól megy akkor igen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 statisztikailag (saját) a kadett astra vectra a legkevésbé szervíz igényes opel . persze a többi is oké de az öregek közül ezek a legbírósabbak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 ha minden jól megy akkor igen :huh: Helyes! Akkor ott találkozunk. Lehet, hogy mi felmegyünk egy nappal előbb és tivornyázunk kicsit este. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Helyes! Akkor ott találkozunk. Lehet, hogy mi felmegyünk egy nappal előbb és tivornyázunk kicsit este. :D jézuskám mi lesz ott :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Nincsen GSi Astra-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom C20XE. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 5000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik az Opel-t a Volkswagen-nel. Büszkén gondolok a Kadettekre, a Corsákra és számos más Opel típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a HELLA lámpát, a hátsó tárcsaféket és a digitális műszerfalat. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Opel-ban vannak a legjobb motorok! OPEL, én igy szeretlek?!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 Helyes! Akkor ott találkozunk. Lehet, hogy mi felmegyünk egy nappal előbb és tivornyázunk kicsit este. :huh: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március16, 2009 Megoszt Elküldve Március16, 2009 A Meggyfa utcai szervíz már rég nincs :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március16, 2009 A Meggyfa utcai szervíz már rég nincs :huh: Mi az a rég? Egy éve még volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 A Meggyfa utcai szervíz már rég nincs :huh: Hogy a rákba? Heteket kellett várni, hogy bejusson a kocsi. Nem lehet, hogy csak elköltözött? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Hogy a rákba? Heteket kellett várni, hogy bejusson a kocsi. Nem lehet, hogy csak elköltözött? Azóta sincs jogsid, vagy hogy áll a dolog? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2009 Tudjátok mi volt február 10-én? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Tudjátok mi volt február 10-én? :huh: Egy éves évforduló. :) (Alapítás) Erre iszunk !!! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Azóta sincs jogsid, vagy hogy áll a dolog? :huh:hát hogy volna neki?mindig elissza az árát? :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2009 Egy éves évforduló. :) (Alapítás) Erre iszunk !!! :D :D Hát, szépen elsiklottunk felette! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Sztem azért siklottunk el felette, mert mindenki előre tekint és nem nosztalgiázik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Azóta sincs jogsid, vagy hogy áll a dolog? :huh: Odébb van még, október 3.-án kapom vissza. De ahhoz képest amennyi eltelt, ez már semmi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 Odébb van még, október 3.-án kapom vissza. De ahhoz képest amennyi eltelt, ez már semmi. :huh: újra kell majd vizsgáznod, vagy vmi tanfolyásra kell járni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 hát hogy volna neki?mindig elissza az árát? :D :lol: :huh: :) Neked is azért nem készül el az autód mert mindig a krimóba vagy :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 újra kell majd vizsgáznod, vagy vmi tanfolyásra kell járni? Lesz minden, újra kresz, városi vezetés, pszichiáter! Olyan 150.000-be fog fájni kb. Már alig várom, hogy rohadna meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március20, 2009 Megoszt Elküldve Március20, 2009 ;) Neked is azért nem készül el az autód mert mindig a krimóba vagy :lol: :lol: Látnád a pultoslányt, Te is mindig ott lennél! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március20, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2009 Látnád a pultoslányt, Te is mindig ott lennél! :lol: És nem ott lesz a tali?! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Látnád a pultoslányt, Te is mindig ott lennél! ;) huha, és én erről mé nemtok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 huha, és én erről mé nemtok? ;) azért mert mohácsig le tudsz jönni de hogy még pár kilómétert megtegyél az már nem megy! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Itt a tavasz!Kutyuli sétáltatás...(régi klasszikus videó) ;) tavaszi kutyuli sétáltatás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts