Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hát azé egy caravanból 3 ajtóst csinálni nem olyan könnyű azé na...

Igen, ezt félig-meddig viccnek szántam, ezért is lett belőle link :huh:

De félig komoly is, mert a morcosítás viszont megoldható lett volna.

Elküldve
Zsolti! Milyen E Kadettre kell felni? Megint lemaradtunk vmiről? Látom az öreg japán vas mellé került egy Trabi :huh:

Én is gondoltam, hogy rákérdezek, de már áááá, minek. Úgysem lehet nyomon követni. :)

Elküldve
Zsolti! Milyen E Kadettre kell felni? Megint lemaradtunk vmiről? Látom az öreg japán vas mellé került egy Trabi :huh:

E kadettre :) vettem egy ilyen Kadettet magamnak . kipofozom oszt hajtom egy darabig :D

Elküldve
Nem tudja valaki, hogy Pécsen hol van autódiagnosztika?Norbi?Kellene a cím....... :huh:

Az meg mi? A traktorral nincs ilyen gond :) :D

Konkrétan mit szeretnél?

A Meggyfa utcában van egy maszek szerelőműhely, ahol - ha jól tudom - van Tech 2.

Elküldve
Az meg mi? A traktorral nincs ilyen gond :huh: :)

Konkrétan mit szeretnél?

A Meggyfa utcában van egy maszek szerelőműhely, ahol - ha jól tudom - van Tech 2.

na ilyesmi érdekelne.A Kori mondta,hogy említettél neki egy szervízt , de elfelejtette a címet.

Elküldve
na ilyesmi érdekelne.A Kori mondta,hogy említettél neki egy szervízt , de elfelejtette a címet.

A Meggyfa utcai szervízt nagyon merem ajánlani. Profik, gyorsak és a szervíz olyan mint a patika. De ha jól emlékszem, jó előre be kell jelentkezni.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.