ivannorbi Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 Hát azé egy caravanból 3 ajtóst csinálni nem olyan könnyű azé na... Igen, ezt félig-meddig viccnek szántam, ezért is lett belőle link :huh: De félig komoly is, mert a morcosítás viszont megoldható lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 Kapott még egy képet, de azt most nem találom. Megvan: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 baxogattad volna ,, hamarabb kész lett volna :D óránként kellett volna hivnom :) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Most konkrétan a Vectra szegecselt küszöbére gondolsz? :huh:no-noooo!! olyat csak zsolti tud!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Zsolti! Milyen E Kadettre kell felni? Megint lemaradtunk vmiről? Látom az öreg japán vas mellé került egy Trabi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Zsolti! Milyen E Kadettre kell felni? Megint lemaradtunk vmiről? Látom az öreg japán vas mellé került egy Trabi :huh: Én is gondoltam, hogy rákérdezek, de már áááá, minek. Úgysem lehet nyomon követni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Megvan: http://www.japandyno.de/customercars/Astra-F-Car.23.jpg heheh ez elég jól néz ki :huh: caravan RLZ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2009 heheh ez elég jól néz ki :huh: caravan RLZ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 :huh: norbi a halálosztót is feltuncsizhatnád:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2009 norbi a halálosztót is feltuncsizhatnád:D Lassan, lassan :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Lassan, lassan :) Akkor ugyvagy mint én :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2009 Akkor ugyvagy mint én :huh: Nálam - amint az előző oldalon láthattad - a morcosítás a téma, + tyikrácsozás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Az azért nem kevés :huh: persze gyorsabban is meg lehet , de hát na ... ha jó is kell hogy legyen , akkor annak idő kell . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 óránként kellett volna hivnom :) :D :huh: nem de hát érted mire gondolok . nekem ha valami sürege, akkor az mondom is :D nem halgatok róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Zsolti! Milyen E Kadettre kell felni? Megint lemaradtunk vmiről? Látom az öreg japán vas mellé került egy Trabi :huh: E kadettre :) vettem egy ilyen Kadettet magamnak . kipofozom oszt hajtom egy darabig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 a trabihoz semmi közöm :huh: az öreg japót meg szombaton viszik pestre mert megvették . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 E kadettre :huh: vettem egy ilyen Kadettet magamnak . kipofozom oszt hajtom egy darabig :) Nem lehet kibírni E Kadett nélkül, ugye? Én is tudom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Nem tudja valaki, hogy Pécsen hol van autódiagnosztika?Norbi?Kellene a cím....... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2009 Nem tudja valaki, hogy Pécsen hol van autódiagnosztika?Norbi?Kellene a cím....... :huh: Az meg mi? A traktorral nincs ilyen gond :) :D Konkrétan mit szeretnél? A Meggyfa utcában van egy maszek szerelőműhely, ahol - ha jól tudom - van Tech 2. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Az meg mi? A traktorral nincs ilyen gond :huh: :) Konkrétan mit szeretnél? A Meggyfa utcában van egy maszek szerelőműhely, ahol - ha jól tudom - van Tech 2. na ilyesmi érdekelne.A Kori mondta,hogy említettél neki egy szervízt , de elfelejtette a címet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Nem lehet kibírni E Kadett nélkül, ugye? Én is tudom. :huh: egy nagyon strapás nagyon eltalált Opel . (talán a legjobb...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Zsolti. Blitznek van egy láda B Kadett alkatrésze sztem potom pénztért a Vaterán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 na ilyesmi érdekelne.A Kori mondta,hogy említettél neki egy szervízt , de elfelejtette a címet. A Meggyfa utcai szervízt nagyon merem ajánlani. Profik, gyorsak és a szervíz olyan mint a patika. De ha jól emlékszem, jó előre be kell jelentkezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 Zsolti. Blitznek van egy láda B Kadett alkatrésze sztem potom pénztért a Vaterán köfi ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Március14, 2009 Megoszt Elküldve Március14, 2009 egy nagyon strapás nagyon eltalált Opel . (talán a legjobb...) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts