Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Amúgy mi van Veletek?

Nagyon eltűntél! :blush:

Köszi, jól vagyunk. :lol:

A legutóbbi OPELnézegetős időpont nem volt jó, remélem a következő jobban alakul. :)

• 2 weeks later...
Elküldve

Hogy valami értelmes hozzászólásom is legyen:

Plasztikai sebésznél van a kocsi, ma délután megyek érte. A jámbor tekintetét morcosra változtatjuk. Utána viszem a mocitetőt a fényezőhöz. :huh:

Elküldve
Hogy valami értelmes hozzászólásom is legyen:

Plasztikai sebésznél van a kocsi, ma délután megyek érte. A jámbor tekintetét morcosra változtatjuk. Utána viszem a mocitetőt a fényezőhöz. :huh:

És az a 18 darab parkolós sérülés mikor lesz kijavítva? :)

Elküldve
Ha csak ezen múlik, akkor kölcsön adod egy napra? Azt a hét horpadást könnyűszerrel összehozom neked. Dúl bennem a segítési szándék! :huh:

Majd a talin megoldjuk neki közösbe! Mindenki rábiggyeszt egyet! :)

Elküldve

Ma voltam Baján, és megvan a műszaki és zk az omegára. Hazafelé elég sok rendőrrel találkoztam, de végre nyugodt voltam, hogy minden rendben :huh:

Elküldve

Köszönöm a sok-sok segítő szándékot, tudtam, hogy bízhatok bennetek! :)

Viszont a szakemberekben nem lehet bízni, sajnos nem sikerült úgy, ahogy szerettem volna :huh:

A munka minősége szép, de nem pont úgy csinálta meg, ahogy mondtam.

Elküldve
ebben zsolti tudott volna neked segiteni! :D (igaz kell hozzá fél év,de a végeredmény kárpotol az elvesztegetett idöért) :) :D

Most konkrétan a Vectra szegecselt küszöbére gondolsz? :huh:

Elküldve
ebben zsolti tudott volna neked segiteni! :) (igaz kell hozzá fél év,de a végeredmény kárpotol az elvesztegetett idöért) :huh: :D

baxogattad volna ,, hamarabb kész lett volna :D

Elküldve
nem lett volna bonyi azé :)

Kapott még egy képet, de azt most nem találom. Azon a két lámpa közötti szakaszon a morcosítás a hűtőmaszk felső ívét követi, azt pont eltakarja. Ő úgy csinálta meg, hogy a maszkból kilátszik kb 1cm. :huh:

Nem ez az, de ilyen volt:

dirk07.jpg

Elküldve
Kapott még egy képet, de azt most nem találom. Azon a két lámpa közötti szakaszon a morcosítás a hűtőmaszk felső ívét követi, azt pont eltakarja. Ő úgy csinálta meg, hogy a maszkból kilátszik kb 1cm. :huh:

bosszantó . esetleg ujra kezdeni??

Elküldve
Megtoldani nem lehet, gondolom.

Akkor le kell vágni, és újra hegeszteni?

Kb hány óra meló egy ilyen morcosítás?

csak saccolni tudnám de sztem 8 ból megvan

Elküldve
Nem értem ezeket a szakikat!

Még képet is viszek neki, hogy ILYET csináljon a kocsimból, de nem tudta megvalósítani :huh: :)

Hát azé egy caravanból 3 ajtóst csinálni nem olyan könnyű azé na...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.