ivannorbi Elküldve Február27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2009 Amúgy mi van Veletek? Nagyon eltűntél! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Amúgy mi van Veletek? Nagyon eltűntél! :blush: Köszi, jól vagyunk. :lol: A legutóbbi OPELnézegetős időpont nem volt jó, remélem a következő jobban alakul. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 Hej, de nagy a csend itt délen Baranyában! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 Hogy valami értelmes hozzászólásom is legyen: Plasztikai sebésznél van a kocsi, ma délután megyek érte. A jámbor tekintetét morcosra változtatjuk. Utána viszem a mocitetőt a fényezőhöz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Hogy valami értelmes hozzászólásom is legyen: Plasztikai sebésznél van a kocsi, ma délután megyek érte. A jámbor tekintetét morcosra változtatjuk. Utána viszem a mocitetőt a fényezőhöz. :huh: És az a 18 darab parkolós sérülés mikor lesz kijavítva? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 És az a 18 darab parkolós sérülés mikor lesz kijavítva? :huh: Ha meglesz a 25 darab :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Ha meglesz a 25 darab :) Ha csak ezen múlik, akkor kölcsön adod egy napra? Azt a hét horpadást könnyűszerrel összehozom neked. Dúl bennem a segítési szándék! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Ha csak ezen múlik, akkor kölcsön adod egy napra? Azt a hét horpadást könnyűszerrel összehozom neked. Dúl bennem a segítési szándék! :huh: Majd a talin megoldjuk neki közösbe! Mindenki rábiggyeszt egyet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Akkor Tesco parkolóban fussunk össze, ott van kiskocsi, amit nekiguríthatunk hétszer. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Ma voltam Baján, és megvan a műszaki és zk az omegára. Hazafelé elég sok rendőrrel találkoztam, de végre nyugodt voltam, hogy minden rendben :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 elég csend van :huh: én meg holnap megyek Bajára vagyis Kalocsára :) találtam alufelniket a E kadettre . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 Köszönöm a sok-sok segítő szándékot, tudtam, hogy bízhatok bennetek! :) Viszont a szakemberekben nem lehet bízni, sajnos nem sikerült úgy, ahogy szerettem volna :huh: A munka minősége szép, de nem pont úgy csinálta meg, ahogy mondtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 ebben zsolti tudott volna neked segiteni! :) (igaz kell hozzá fél év,de a végeredmény kárpotol az elvesztegetett idöért) :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 ebben zsolti tudott volna neked segiteni! :D (igaz kell hozzá fél év,de a végeredmény kárpotol az elvesztegetett idöért) :) :D Most konkrétan a Vectra szegecselt küszöbére gondolsz? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Most konkrétan a Vectra szegecselt küszöbére gondolsz? :huh: Te ezt nem érted. A rallyautókon is vannak szegecselt cuccok, tehát ez tuning! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 Nem értem ezeket a szakikat! Még képet is viszek neki, hogy ILYET csináljon a kocsimból, de nem tudta megvalósítani :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Nem értem ezeket a szakikat! Még képet is viszek neki, hogy ILYET csináljon a kocsimból, de nem tudta megvalósítani :) :D nem lett volna bonyi azé :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 ebben zsolti tudott volna neked segiteni! :) (igaz kell hozzá fél év,de a végeredmény kárpotol az elvesztegetett idöért) :huh: :D baxogattad volna ,, hamarabb kész lett volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 nem lett volna bonyi azé :) Kapott még egy képet, de azt most nem találom. Azon a két lámpa közötti szakaszon a morcosítás a hűtőmaszk felső ívét követi, azt pont eltakarja. Ő úgy csinálta meg, hogy a maszkból kilátszik kb 1cm. :huh: Nem ez az, de ilyen volt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Kapott még egy képet, de azt most nem találom. Azon a két lámpa közötti szakaszon a morcosítás a hűtőmaszk felső ívét követi, azt pont eltakarja. Ő úgy csinálta meg, hogy a maszkból kilátszik kb 1cm. :huh: bosszantó . esetleg ujra kezdeni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 bosszantó . esetleg ujra kezdeni?? Megtoldani nem lehet, gondolom. Akkor le kell vágni, és újra hegeszteni? Kb hány óra meló egy ilyen morcosítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Megtoldani nem lehet, gondolom. Akkor le kell vágni, és újra hegeszteni? Kb hány óra meló egy ilyen morcosítás? csak saccolni tudnám de sztem 8 ból megvan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Nem értem ezeket a szakikat! Még képet is viszek neki, hogy ILYET csináljon a kocsimból, de nem tudta megvalósítani :huh: :) Hát azé egy caravanból 3 ajtóst csinálni nem olyan könnyű azé na... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2009 csak saccolni tudnám de sztem 8 ból megvan Az azért nem kevés :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts