Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az. :blush:

utálom az összes fasszopó amerikai dagadt majmot .... lusta trehány uralkodó koszos zsíros népség.... tele feketeékkel is fhuuuu..... hányás....

(bocsánat hogy kifakadtam...)

Elküldve
Akkor Te tűzoltó lehetsz! :blush:

Vagy katona,vagy vadakat terelő juhász... :lol:. nem,operátor,(de nem mütyűr gyári,kicsit komolyabb)csak amin dolgozom az automata,sok-sok monitor,gép plc vezérelt, ha gondja van úgy is jelez

Elküldve
Túlzásba mi sem visszük, ajándékot nem is vettünk egymásnak.

Nem is annyira a Valentin nap a lényeg, hanem hogy a hétvégén együtt legyünk.

Ha elmentem volna a talira, azért biztos megkaptam volna, hogy még a Valentin napon is inkább az opelesekkel vagyok :)

Ígyvan misem , szerintem nem ennek az egy napnak kell szóljon arról amiről szól az év 365 napból áll szal sztem ez egy tök felesleges hülye bevett szokás! szegény nagyjaink forgnak a sírjukba! :blush: :lol:

Elküldve
Norbi nem akarlak elkeseríteni, de én ugyanígy tettem tönkre 1 felnit, az sem tűnt vészesnek, de felemelve megforgatva már látszott, hogy az egész felni csálé.

Hát, ez sajnos benne van a pakliban :blush:

Elküldve
Norbi ha minden igaz akkor téged hallottalak nyilatkozni a Kossuth rádióban :) :blush:

(a pécsi madár téma)

A francba! Úgy tudtam, hogy újságírók, és csak az írásukhoz használják fel a felvételt. :lol:

Amúgy mikor volt a műsor?

Elküldve
A francba! Úgy tudtam, hogy újságírók, és csak az írásukhoz használják fel a felvételt. :blush:

Amúgy mikor volt a műsor?

ma volt délután 4 körül? kb. . . . mint mindíg most is a Kossuth rádiót halgattam és akkor volt a téma a pécsi "balhéról" aztán a szakértőt kérdezték no ez voltál te :lol:

meg volt még egy valaki ....

valami különleges madár féle tán papagály volt a dolog lényege hogy valaki trombitának nézte .... (nagy kötsög lehetett...)

Elküldve
ma volt délután 4 körül? kb. . . . mint mindíg most is a Kossuth rádiót halgattam és akkor volt a téma a pécsi "balhéról" aztán a szakértőt kérdezték no ez voltál te :)

meg volt még egy valaki ....

valami különleges madár féle tán papagály volt a dolog lényege hogy valaki trombitának nézte .... (nagy kötsög lehetett...)

A balhé pontosabban bólyi, a szakértő meg erős túlzás :lol:

A papagáj-féle pedig vörösfarkú amazon volt. Nem túl gyakori madár, a beszerzése sem egyszerű. Na, most ezt viszonylag egyszerűen megoldották... :blush:

Elküldve
A balhé pontosabban bólyi, a szakértő meg erős túlzás :lol:

A papagáj-féle pedig vörösfarkú amazon volt. Nem túl gyakori madár, a beszerzése sem egyszerű. Na, most ezt viszonylag egyszerűen megoldották... :blush:

na ja.

trombitának nézték :)

Elküldve

Szerintem nem. Márciusban nem ülünk össze vmikor? A helyszín lehetne Siklós, attól függetlenül, hogy esetleg csak tecsó parkolós, majd kocsmában ücsörgős lenne.

Elküldve

Én a Hungaroring melletti MOTE talira gyúrok, ami szintén tavasszal lesz, ezért a Kiskunlacházit kihagyom. Amúgy sem érdekel a gyorsulás.

Elküldve
Én a Hungaroring melletti MOTE talira gyúrok, ami szintén tavasszal lesz, ezért a Kiskunlacházit kihagyom. Amúgy sem érdekel a gyorsulás.

Mé, a Hungaroring mellett lassulási verseny lesz? :blush: :lol:

Elküldve
Szerintem nem. Márciusban nem ülünk össze vmikor? A helyszín lehetne Siklós...

Ha Lomha barátom ott lesz, akkor nagy az esélye, hogy én is elnézek. Már ha kocsmába beülős, jól elbeszélgetős buli lesz. :blush:

Elküldve
Ha Lomha barátom ott lesz, akkor nagy az esélye, hogy én is elnézek. Már ha kocsmába beülős, jól elbeszélgetős buli lesz. :)

És mivel jönnél? :blush:

Ui: Azon kívül, hogy mivel szomjas vagy :lol: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.