opzsolt Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Az. :blush: utálom az összes fasszopó amerikai dagadt majmot .... lusta trehány uralkodó koszos zsíros népség.... tele feketeékkel is fhuuuu..... hányás.... (bocsánat hogy kifakadtam...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Helyi niggerek azért itt is vannak. :blush: De én sem igazán kedvelem azt az országot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Akkor Te tűzoltó lehetsz! :blush: Vagy katona,vagy vadakat terelő juhász... :lol:. nem,operátor,(de nem mütyűr gyári,kicsit komolyabb)csak amin dolgozom az automata,sok-sok monitor,gép plc vezérelt, ha gondja van úgy is jelez Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Helyi niggerek azért itt is vannak. :lol: De én sem igazán kedvelem azt az országot. Réti. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Norbi nem akarlak elkeseríteni, de én ugyanígy tettem tönkre 1 felnit, az sem tűnt vészesnek, de felemelve megforgatva már látszott, hogy az egész felni csálé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Sziasztok. Úgy néz ki, elsőként mi törjük meg a gépek téli álmát. Szerettel meghívok mindenkit egy Valentin napi talira. Helyszín: Szekszárd Meki parkoló (Tesco mellett) Időpont: 2009. 02. 14. 17:30 /most szombat/ http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/65...34367916_73.jpg Lefosom a bokám. Valentin nap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Lefosom a bokám. Valentin nap... Én behányok a nyáltengertől! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Túlzásba mi sem visszük, ajándékot nem is vettünk egymásnak. Nem is annyira a Valentin nap a lényeg, hanem hogy a hétvégén együtt legyünk. Ha elmentem volna a talira, azért biztos megkaptam volna, hogy még a Valentin napon is inkább az opelesekkel vagyok :) Ígyvan misem , szerintem nem ennek az egy napnak kell szóljon arról amiről szól az év 365 napból áll szal sztem ez egy tök felesleges hülye bevett szokás! szegény nagyjaink forgnak a sírjukba! :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Ez kőkemény biznisz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február16, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február16, 2009 Norbi nem akarlak elkeseríteni, de én ugyanígy tettem tönkre 1 felnit, az sem tűnt vészesnek, de felemelve megforgatva már látszott, hogy az egész felni csálé. Hát, ez sajnos benne van a pakliban :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Ez kőkemény biznisz! az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Norbi ha minden igaz akkor téged hallottalak nyilatkozni a Kossuth rádióban :lol: :blush: (a pécsi madár téma) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február23, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2009 Norbi ha minden igaz akkor téged hallottalak nyilatkozni a Kossuth rádióban :) :blush: (a pécsi madár téma) A francba! Úgy tudtam, hogy újságírók, és csak az írásukhoz használják fel a felvételt. :lol: Amúgy mikor volt a műsor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 A francba! Úgy tudtam, hogy újságírók, és csak az írásukhoz használják fel a felvételt. :blush: Amúgy mikor volt a műsor? ma volt délután 4 körül? kb. . . . mint mindíg most is a Kossuth rádiót halgattam és akkor volt a téma a pécsi "balhéról" aztán a szakértőt kérdezték no ez voltál te :lol: meg volt még egy valaki .... valami különleges madár féle tán papagály volt a dolog lényege hogy valaki trombitának nézte .... (nagy kötsög lehetett...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február23, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2009 ma volt délután 4 körül? kb. . . . mint mindíg most is a Kossuth rádiót halgattam és akkor volt a téma a pécsi "balhéról" aztán a szakértőt kérdezték no ez voltál te :) meg volt még egy valaki .... valami különleges madár féle tán papagály volt a dolog lényege hogy valaki trombitának nézte .... (nagy kötsög lehetett...) A balhé pontosabban bólyi, a szakértő meg erős túlzás :lol: A papagáj-féle pedig vörösfarkú amazon volt. Nem túl gyakori madár, a beszerzése sem egyszerű. Na, most ezt viszonylag egyszerűen megoldották... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 A balhé pontosabban bólyi, a szakértő meg erős túlzás :lol: A papagáj-féle pedig vörösfarkú amazon volt. Nem túl gyakori madár, a beszerzése sem egyszerű. Na, most ezt viszonylag egyszerűen megoldották... :blush: na ja. trombitának nézték :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2009 Sziasztok. ... Helyszín: Szekszárd Meki parkoló (Tesco mellett) Időpont: 2009. 02. 14. 17:30 /most szombat/ http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/65...34367916_73.jpg Innen volt valaki? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Szerintem nem. Márciusban nem ülünk össze vmikor? A helyszín lehetne Siklós, attól függetlenül, hogy esetleg csak tecsó parkolós, majd kocsmában ücsörgős lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2009 Részemről talán lehet. :blush: Inkább a második felében, mert március közepén vizsgázni fogok, előtte nem ártana tanulni egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Szerintem nem. Márciusban nem ülünk össze vmikor? A helyszín lehetne Siklós, attól függetlenül, hogy esetleg csak tecsó parkolós, majd kocsmában ücsörgős lenne. Nekem csak egy dolog fér bele márciusban, sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Én a Hungaroring melletti MOTE talira gyúrok, ami szintén tavasszal lesz, ezért a Kiskunlacházit kihagyom. Amúgy sem érdekel a gyorsulás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2009 Én a Hungaroring melletti MOTE talira gyúrok, ami szintén tavasszal lesz, ezért a Kiskunlacházit kihagyom. Amúgy sem érdekel a gyorsulás. Mé, a Hungaroring mellett lassulási verseny lesz? :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Szerintem nem. Márciusban nem ülünk össze vmikor? A helyszín lehetne Siklós... Ha Lomha barátom ott lesz, akkor nagy az esélye, hogy én is elnézek. Már ha kocsmába beülős, jól elbeszélgetős buli lesz. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2009 Ha Lomha barátom ott lesz, akkor nagy az esélye, hogy én is elnézek. Már ha kocsmába beülős, jól elbeszélgetős buli lesz. :) És mivel jönnél? :blush: Ui: Azon kívül, hogy mivel szomjas vagy :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 És mivel jönnél? :blush: Ui: Azon kívül, hogy mivel szomjas vagy :D :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts