Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Túlzásba mi sem visszük, ajándékot nem is vettünk egymásnak.

Nem is annyira a Valentin nap a lényeg, hanem hogy a hétvégén együtt legyünk.

Ha elmentem volna a talira, azért biztos megkaptam volna, hogy még a Valentin napon is inkább az opelesekkel vagyok :)

Ígyvan misem , szerintem nem ennek az egy napnak kell szóljon arról amiről szól az év 365 napból áll szal sztem ez egy tök felesleges hülye bevett szokás! szegény nagyjaink forgnak a sírjukba! :blush: :lol:

Megosztás:

A francba! Úgy tudtam, hogy újságírók, és csak az írásukhoz használják fel a felvételt. :blush:

Amúgy mikor volt a műsor?

ma volt délután 4 körül? kb. . . . mint mindíg most is a Kossuth rádiót halgattam és akkor volt a téma a pécsi "balhéról" aztán a szakértőt kérdezték no ez voltál te :lol:

meg volt még egy valaki ....

valami különleges madár féle tán papagály volt a dolog lényege hogy valaki trombitának nézte .... (nagy kötsög lehetett...)

Megosztás:

ma volt délután 4 körül? kb. . . . mint mindíg most is a Kossuth rádiót halgattam és akkor volt a téma a pécsi "balhéról" aztán a szakértőt kérdezték no ez voltál te :)

meg volt még egy valaki ....

valami különleges madár féle tán papagály volt a dolog lényege hogy valaki trombitának nézte .... (nagy kötsög lehetett...)

A balhé pontosabban bólyi, a szakértő meg erős túlzás :lol:

A papagáj-féle pedig vörösfarkú amazon volt. Nem túl gyakori madár, a beszerzése sem egyszerű. Na, most ezt viszonylag egyszerűen megoldották... :blush:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.