kori Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 A tető és a tükrök metál feketék lettek. Most szélvédőmosó fuvókákat vadászok, mert ami eddig a lámpamosó volt, az egyik eltörött, és csak nagyon bóvlikat lehet kapni. Még a gáz töltőnyílását kell átrakni, és ehet műszakira zk-ra de erre egyenlőre nincs lé, majd talán jövő hónapban :D Gyula felé nem jársz vmikor? Van ott 2400-ért cuccom, már kb 1 hónapja, de öcsém mindig hétvégén megy, és nem tudja elhozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2009 ... Gyula felé nem jársz vmikor? Járhatok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 A tető és a tükrök metál feketék lettek. Most szélvédőmosó fuvókákat vadászok, mert ami eddig a lámpamosó volt, az egyik eltörött, és csak nagyon bóvlikat lehet kapni. Még a gáz töltőnyílását kell átrakni, és ehet műszakira zk-ra de erre egyenlőre nincs lé, majd talán jövő hónapban :lol: Gyula felé nem jársz vmikor? Van ott 2400-ért cuccom, már kb 1 hónapja, de öcsém mindig hétvégén megy, és nem tudja elhozni. Tényleg nagyon fajin a verda, ku*va jól néz ki! Nekem nagyon bejön! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Járhatok. :D El tudnád hozni tőle? Mert úgy előbb érne hozzám sztem. jysket megtaláltátok? Sikerült megvenni amit akartatok? Én pont szolgálatban voltam, ezért nem ajánlottam, hogy talizzunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Tényleg nagyon fajin a verda, ku*va jól néz ki! Nekem nagyon bejön! :D Köszi. szerdán megyek a fényezőhöz, mert a tetőn van még pár hiba és azokat kijavítja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február8, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2009 El tudnád hozni tőle? Mert úgy előbb érne hozzám sztem. jysket megtaláltátok? Sikerült megvenni amit akartatok? Én pont szolgálatban voltam, ezért nem ajánlottam, hogy talizzunk. Persze, a héten valamikor elhozom :D Megtaláltuk :lol: :D A nagy épületeket figyeltem, és nem vettem észre az út mellett a táblát. Aztán pont pirosat kaptunk a vasútátjárónál, és gondoltam telefonos segítséget kérek. Közben a Zasszony telefonált a húgával. Amikor hallotta, hogy kérdezem Tőled, hogy hol is van a Jysk, mutat hátrafelé, hogy ott jöttünk el mellette. :lol: Igen, sikerült megvenni, már 3 hete megrendeltem, és hívtak, hogy megérkezett a cucc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2009 El tudnád hozni tőle? Mert úgy előbb érne hozzám sztem. Nálam van a cucc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Köszi. Riasztom öcsémet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Norbi. Holnap du elvileg mennek öcsémék Pécsre, és elhoznák tőled a cumót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2009 Norbi. Holnap du elvileg mennek öcsémék Pécsre, és elhoznák tőled a cumót. OK Tartózkodási helyem holnap: 14 óráig 100%, hogy melóhely (Széchenyi tér - alagút környéke) 16 óra után 90% hogy otthon (Ifjúság útja) 14-16 óra között itt, vagy ott, vagy amott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Öcsém már oda is adta. Nagyon köszi :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Ma autóztunk egy kicsit az omival, de azt hiszem egy darabig ismét parkoló pályán lesz a nyári gumijaival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2009 Öcsém már oda is adta. Nagyon köszi :blush: Szívesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Kojak ! :blush: Boldog szülinapot ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2009 Kojak ! :lol: Boldog szülinapot ! :) TÉNYLEG!!! Tegnap néztem az iwiw-en! :blush: Isten éltessen sokáig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Boldog szülinapot, és jó mulatást :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Nálunk nem is esett sok hó. Felkészültem, hogy legalább 20 centi lesz reggelre, de nincs még 5 sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Isten éltessen Kojak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Boldog szülcsinapcsit Kojak! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Boldog születésnapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Boldog Születésnapot én is! És az egészségedre:"Mindenből iszok mindent megiszok mindenre iszok Mindent bevedelek mindegy mit iszok mindegy hol iszok Mindegy hogy iszok – vedelek vedelek vede-vedelek!!!..." :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 ez az egész Valentin nap bakker amerikai szenny .... Az. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 ez az egész Valentin nap bakker amerikai szenny .... Az hát, egy fos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Na léptem egy olyan helyre,ahol még fizetnek is az alvásért......... :lol: Akkor Te tűzoltó lehetsz! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Na léptem egy olyan helyre,ahol még fizetnek is az alvásért......... :) bakker szombaton reggel (most nem épp) ki az a farok aki bekapcsoltatja szirénát ?? valami próba ez? tudod hol lakom ... pont szembe . kb. 20 méterre :blush: gondolkoztam már hogy betömöm a dudátokat egyszer :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts