Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

A tető és a tükrök metál feketék lettek. Most szélvédőmosó fuvókákat vadászok, mert ami eddig a lámpamosó volt, az egyik eltörött, és csak nagyon bóvlikat lehet kapni. Még a gáz töltőnyílását kell átrakni, és ehet műszakira zk-ra de erre egyenlőre nincs lé, majd talán jövő hónapban :D Gyula felé nem jársz vmikor? Van ott 2400-ért cuccom, már kb 1 hónapja, de öcsém mindig hétvégén megy, és nem tudja elhozni.

Megosztás:

A tető és a tükrök metál feketék lettek. Most szélvédőmosó fuvókákat vadászok, mert ami eddig a lámpamosó volt, az egyik eltörött, és csak nagyon bóvlikat lehet kapni. Még a gáz töltőnyílását kell átrakni, és ehet műszakira zk-ra de erre egyenlőre nincs lé, majd talán jövő hónapban :lol: Gyula felé nem jársz vmikor? Van ott 2400-ért cuccom, már kb 1 hónapja, de öcsém mindig hétvégén megy, és nem tudja elhozni.

Tényleg nagyon fajin a verda, ku*va jól néz ki! Nekem nagyon bejön! :D

Megosztás:

El tudnád hozni tőle? Mert úgy előbb érne hozzám sztem. jysket megtaláltátok? Sikerült megvenni amit akartatok? Én pont szolgálatban voltam, ezért nem ajánlottam, hogy talizzunk.

Persze, a héten valamikor elhozom :D

Megtaláltuk :lol: :D A nagy épületeket figyeltem, és nem vettem észre az út mellett a táblát. Aztán pont pirosat kaptunk a vasútátjárónál, és gondoltam telefonos segítséget kérek. Közben a Zasszony telefonált a húgával. Amikor hallotta, hogy kérdezem Tőled, hogy hol is van a Jysk, mutat hátrafelé, hogy ott jöttünk el mellette. :lol:

Igen, sikerült megvenni, már 3 hete megrendeltem, és hívtak, hogy megérkezett a cucc :lol:

Megosztás:

Na léptem egy olyan helyre,ahol még fizetnek is az alvásért......... :)

bakker szombaton reggel (most nem épp) ki az a farok aki bekapcsoltatja szirénát ?? valami próba ez?

tudod hol lakom ... pont szembe . kb. 20 méterre :blush: gondolkoztam már hogy betömöm a dudátokat egyszer :lol: :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.