ivannorbi Elküldve Február5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2009 Én is minden jót kívánok az Ünnepeltnek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Boldog szülinapot hening! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Köszönöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Boldog szülinapot hening! :lol: CSatlakozom az előttem szólohoz, Happy birthday Karesz! :lol: Most voltál 25 nem??? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Boldog szülinapot még1x! Este vendégem vagy 1 tejára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Boldog szülinapot még1x! Este vendégem vagy 1 tejára! De rumos tejja! nem?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Jaja, csak tea nélkül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Boldog Szülinapot Hening Karcsi.:-) Off Tele van a facom az Apehhhel.. De nagyon.. On Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Boldog Szülinapot Hening Karcsi.:-) Off Tele van a facom az Apehhhel.. De nagyon.. On neked is???? :D :lol: nekem csak annyira hogy mi a büdös térdemé kell ennyi adót bezörgetni a fizumból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Köszi mégegyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ha nem kocsival jön, akkor még rumot is kaphat bele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ha nem kocsival jön, akkor még rumot is kaphat bele! :D Ha nem kocsival megy, akkor CSAK rumot kaphat bele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Én ha kocsival mennék is a rumot kérném. :lol: (Ki mondta, hogy el is jönnék onnan? :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Én is csatlakoznék így utolsónak az előttem szólókhoz.... Sok boldogságot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ja, a rumra Te is megjelentél, mi?! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Na leírom ismételten az Omegámnak pozitív és negatív tapasztalatait: Nem megy, durrog, mintha nem menne egy-két... max három henger.... Hidegen tökéletes... melegen nagy kalap.... TEC 2 semmi jelet nem mutat, de a kipuffom okádja magából (mint utólag kiderült) a katalizátor darabjait... Na rendszer le (Kori segítségével -hegesztés,fúrás, faragás-) katalizátorok (mert kettő van) kiherél, csővel helyettesít, (középdobok zörögnek) na azokat is szétszed, belül megette a "fene". Na tesóm meghegeszt, visszarakom.... A hangja, mint egy herélt tuning verdáé.... üvölt, mintha muszáj lenne, de csak akkor, mikor nyomom neki.. Na erről ennyit... Sajna a szarakodás megmaradt.... Ma du-ra összehoztam megint a szarvízcsapatot.... Jobb hengersor gyújtógyertya kiszed, megnéz, tökéletes... A művezető (Kori) javaslatára baloldali is kiszedni.... De ni-ni tökig áll a vízben... nézzük a többit... azok is.... Na a tesóm rövid kostolótúra után arra jutott, hogy ez nem hűtővíz... Nagykő le.... Gondolatmenet tovább... Na rakjuk össze, próbáljuk ki.. Az Omega ismét olyan, mint egy csődor.... Hangosan nyihog és rúg, mint egy csődör.... Tehát a hiba forrása a jó öreg H2O... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2009 ... Nem megy, durrog, mintha nem menne egy-két... max három henger.... ... Ez jó! :lol: Anyósom gondban lenne hasonló esetben (VW Polo 1.0 :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ez jó! :lol: Anyósom gondban lenne hasonló esetben (VW Polo 1.0 :D ) :lol: :lol: :D ha égne a víz nemlenne iylen gond ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2009 :D :lol: :lol: ha égne a víz nemlenne iylen gond :lol: :lol: Na, akkor lenne az igazi bajban! Megvadulna a ménes! :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Na leírom ismételten az Omegámnak pozitív és negatív tapasztalatait: Nem megy, durrog, mintha nem menne egy-két... max három henger.... Hidegen tökéletes... melegen nagy kalap.... TEC 2 semmi jelet nem mutat, de a kipuffom okádja magából (mint utólag kiderült) a katalizátor darabjait... Na rendszer le (Kori segítségével -hegesztés,fúrás, faragás-) katalizátorok (mert kettő van) kiherél, csővel helyettesít, (középdobok zörögnek) na azokat is szétszed, belül megette a "fene". Na tesóm meghegeszt, visszarakom.... A hangja, mint egy herélt tuning verdáé.... üvölt, mintha muszáj lenne, de csak akkor, mikor nyomom neki.. Na erről ennyit... Sajna a szarakodás megmaradt.... Ma du-ra összehoztam megint a szarvízcsapatot.... Jobb hengersor gyújtógyertya kiszed, megnéz, tökéletes... A művezető (Kori) javaslatára baloldali is kiszedni.... De ni-ni tökig áll a vízben... nézzük a többit... azok is.... Na a tesóm rövid kostolótúra után arra jutott, hogy ez nem hűtővíz... Nagykő le.... Gondolatmenet tovább... Na rakjuk össze, próbáljuk ki.. Az Omega ismét olyan, mint egy csődor.... Hangosan nyihog és rúg, mint egy csődör.... Tehát a hiba forrása a jó öreg H2O... szomjas vóóót naa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 De miért pont vízre? Azt igyák a halak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Na leírom ismételten az Omegámnak pozitív és negatív tapasztalatait: Nem megy, durrog, mintha nem menne egy-két... max három henger.... Hidegen tökéletes... melegen nagy kalap.... TEC 2 semmi jelet nem mutat, de a kipuffom okádja magából (mint utólag kiderült) a katalizátor darabjait... Na rendszer le (Kori segítségével -hegesztés,fúrás, faragás-) katalizátorok (mert kettő van) kiherél, csővel helyettesít, (középdobok zörögnek) na azokat is szétszed, belül megette a "fene". Na tesóm meghegeszt, visszarakom.... A hangja, mint egy herélt tuning verdáé.... üvölt, mintha muszáj lenne, de csak akkor, mikor nyomom neki.. Na erről ennyit... Sajna a szarakodás megmaradt.... Ma du-ra összehoztam megint a szarvízcsapatot.... Jobb hengersor gyújtógyertya kiszed, megnéz, tökéletes... A művezető (Kori) javaslatára baloldali is kiszedni.... De ni-ni tökig áll a vízben... nézzük a többit... azok is.... Na a tesóm rövid kostolótúra után arra jutott, hogy ez nem hűtővíz... Nagykő le.... Gondolatmenet tovább... Na rakjuk össze, próbáljuk ki.. Az Omega ismét olyan, mint egy csődor.... Hangosan nyihog és rúg, mint egy csődör.... Tehát a hiba forrása a jó öreg H2O... Most miért nem meritek bevallani hogy titkon a hybrid üzemanyagot fejlesztitek otthon?? :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 De miért pont vízre? Azt igyák a halak! :D egy véhat azé mégsem ihat sört :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Meggyőztél. Több marad nekem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2009 Kori! Nem is dicsekedtél, hogy kész a vas! Most láttam az iwiw-en az új képeket. Nagyon baba lett! :D Korábban már kérdeztem: A képeken úgy tűnik, mintha az oszlopok sötétebbek lennének. Ez csak valami érzéki csalódás, vagy tényleg sötétebbek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts