Lomha 8V Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ki mit tud a lendkerékkönnyítésről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ladámon csináltattam. Kb 1,5 kg lett leszedve belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ladámon csináltattam. Kb 1,5 kg lett leszedve belőle. Egy picit információdúsabban ha kérhetném! :D Jobb lett e, rosszabb lett e, mi változott, bírta e stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Bírta, a fordszámmérő simán elment 8000 után, egyéb változást nem nagyon vettem észre. De egy Ladánál szinte kötelező, ha kicsit tuningolni akarsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 mifenét hegesztőzőőől ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Opelzsoltinak(olvasd el a leírást :lol: ): http://www.hasznaltauto.hu/2620840_opel_kadett_1986 jóbb kocsi ! :lol: (azé én maradok ahol vagyok naaa ... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ki mit tud a lendkerékkönnyítésről? ha centírozzzák is utána akkor jó . ha nem szednek le sokkal többet mint az kell az "átlendítéshez" akkor jó ha nem akarsz feleslegesen kidobni zsééét , akkor meg elfelejted ha akarsz, akkor jó helyre vigyed ! de minek az ?? a gyári dolgok azok az igaziak . ha meg lórejő kell , akkó vegyé MV6 :D vagy LET , vagy pusztavacsi hatos fogatot :lol: (hova lenne??) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Kárpát utcában találtam meg álmaim felnijééééét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 gyári 7.5x16 - 205/55 Pirelli P7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 (nem tudom miért nem megy...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 mifenét hegesztőzőőől ?? Egy kiálló Opel jelet a mocitetőre, mert imponálni akar a merciseknek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 ha centírozzzák is utána akkor jó . ha nem szednek le sokkal többet mint az kell az "átlendítéshez" akkor jó ha nem akarsz feleslegesen kidobni zsééét , akkor meg elfelejted ha akarsz, akkor jó helyre vigyed ! de minek az ?? a gyári dolgok azok az igaziak . ha meg lórejő kell , akkó vegyé MV6 :D vagy LET , vagy pusztavacsi hatos fogatot :lol: (hova lenne??) Berakod nekem az MV6-ot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/37163766.jpg Kárpát utcában találtam meg álmaim felnijééééét :lol: Csini! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Opzsolti kérdezte a találkozókban: mifenét hegesztőzőőől ?? Hátsó dobot az Omira. Tegnap kész is lett, csak le kell még festenem, és mehet fel rá. Végre kész a mocitető és az első lökös festése is. Azokat hétfőn hozom el. Már csak a biztit kellene befizetnem és leműszakiztatni a verdát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Opzsolti kérdezte a találkozókban: mifenét hegesztőzőőől ?? Hátsó dobot az Omira. Tegnap kész is lett, csak le kell még festenem, és mehet fel rá. Végre kész a mocitető és az első lökös festése is. Azokat hétfőn hozom el. Már csak a biztit kellene befizetnem és leműszakiztatni a verdát :D hegesztett hátsó dob? valami más mint a gyári? (ráérsz még messze a tavasz :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Végül is a dob elvben ua mint a gyári, csak a két kijövő cső hatol, oldalanként 2-2 négyzetes végben fog végződni. Tudom, hogy messze a tavasz, de elég bután néz ki, hogy a szoknyában ki van vágva a jobbos végnek a heje, de csak bal oldalon van kipuff. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Végül is a dob elvben ua mint a gyári, csak a két kijövő cső hatol, oldalanként 2-2 négyzetes végben fog végződni. Tudom, hogy messze a tavasz, de elég bután néz ki, hogy a szoknyában ki van vágva a jobbos végnek a heje, de csak bal oldalon van kipuff. hát igen :D no majd alakul az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Zsolti! Láttad már? W124 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 A Mantások nemigen válaszolnak, úgyhogy megkérdem itt is, hátha tudja valaki. Hogy lehet egy B Mantára hátra tárcsaféket rakni? Úgy, hogy működjön rendesen meg legyen kézifék stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Sztem merevhidas, hátsókerekes, Opel féktárcsával nem is volt sztem. A Seni pedig független kerékfelfüggesztéses. Esetleg annak az összes felfogató pontját fel kellene hegeszteni. Bár ha visszaemlékszem, egy német Opeles újsában láttam egy B Asconát A Omega futóművel. Elég igényes megoldás volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Sztem merevhidas, hátsókerekes, Opel féktárcsával nem is volt sztem. A Seni pedig független kerékfelfüggesztéses. Esetleg annak az összes felfogató pontját fel kellene hegeszteni. Bár ha visszaemlékszem, egy német Opeles újsában láttam egy B Asconát A Omega futóművel. Elég igényes megoldás volt. Az i400 meg az i240 gyárilag tárcsás volt hátul, de hát azt lehetetlen épeszű pénzért szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Zsolti! Láttad már? W124 igen :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Boldog szülinapot Heningnek ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Boldog szülinapot Heningnek ! csatlakozom ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Boldog szülinapot Karcsi !!! :D F...d érjen bokáig !!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts