kori Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Ladámon csináltattam. Kb 1,5 kg lett leszedve belőle.
Lomha 8V Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Ladámon csináltattam. Kb 1,5 kg lett leszedve belőle. Egy picit információdúsabban ha kérhetném! :D Jobb lett e, rosszabb lett e, mi változott, bírta e stb.
kori Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Bírta, a fordszámmérő simán elment 8000 után, egyéb változást nem nagyon vettem észre. De egy Ladánál szinte kötelező, ha kicsit tuningolni akarsz.
opzsolt Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Opelzsoltinak(olvasd el a leírást :lol: ): http://www.hasznaltauto.hu/2620840_opel_kadett_1986 jóbb kocsi ! :lol: (azé én maradok ahol vagyok naaa ... :D )
opzsolt Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Ki mit tud a lendkerékkönnyítésről? ha centírozzzák is utána akkor jó . ha nem szednek le sokkal többet mint az kell az "átlendítéshez" akkor jó ha nem akarsz feleslegesen kidobni zsééét , akkor meg elfelejted ha akarsz, akkor jó helyre vigyed ! de minek az ?? a gyári dolgok azok az igaziak . ha meg lórejő kell , akkó vegyé MV6 :D vagy LET , vagy pusztavacsi hatos fogatot :lol: (hova lenne??)
opzsolt Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 Kárpát utcában találtam meg álmaim felnijééééét :D
Lomha 8V Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 mifenét hegesztőzőőől ?? Egy kiálló Opel jelet a mocitetőre, mert imponálni akar a merciseknek... :D
Lomha 8V Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 ha centírozzzák is utána akkor jó . ha nem szednek le sokkal többet mint az kell az "átlendítéshez" akkor jó ha nem akarsz feleslegesen kidobni zsééét , akkor meg elfelejted ha akarsz, akkor jó helyre vigyed ! de minek az ?? a gyári dolgok azok az igaziak . ha meg lórejő kell , akkó vegyé MV6 :D vagy LET , vagy pusztavacsi hatos fogatot :lol: (hova lenne??) Berakod nekem az MV6-ot? :lol:
Lomha 8V Elküldve Január29, 2009 Elküldve Január29, 2009 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/37163766.jpg Kárpát utcában találtam meg álmaim felnijééééét :lol: Csini! :D
kori Elküldve Január30, 2009 Elküldve Január30, 2009 Opzsolti kérdezte a találkozókban: mifenét hegesztőzőőől ?? Hátsó dobot az Omira. Tegnap kész is lett, csak le kell még festenem, és mehet fel rá. Végre kész a mocitető és az első lökös festése is. Azokat hétfőn hozom el. Már csak a biztit kellene befizetnem és leműszakiztatni a verdát :D
opzsolt Elküldve Február1, 2009 Elküldve Február1, 2009 Opzsolti kérdezte a találkozókban: mifenét hegesztőzőőől ?? Hátsó dobot az Omira. Tegnap kész is lett, csak le kell még festenem, és mehet fel rá. Végre kész a mocitető és az első lökös festése is. Azokat hétfőn hozom el. Már csak a biztit kellene befizetnem és leműszakiztatni a verdát :D hegesztett hátsó dob? valami más mint a gyári? (ráérsz még messze a tavasz :lol: )
kori Elküldve Február1, 2009 Elküldve Február1, 2009 Végül is a dob elvben ua mint a gyári, csak a két kijövő cső hatol, oldalanként 2-2 négyzetes végben fog végződni. Tudom, hogy messze a tavasz, de elég bután néz ki, hogy a szoknyában ki van vágva a jobbos végnek a heje, de csak bal oldalon van kipuff.
opzsolt Elküldve Február1, 2009 Elküldve Február1, 2009 Végül is a dob elvben ua mint a gyári, csak a két kijövő cső hatol, oldalanként 2-2 négyzetes végben fog végződni. Tudom, hogy messze a tavasz, de elég bután néz ki, hogy a szoknyában ki van vágva a jobbos végnek a heje, de csak bal oldalon van kipuff. hát igen :D no majd alakul az :lol:
Lomha 8V Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 A Mantások nemigen válaszolnak, úgyhogy megkérdem itt is, hátha tudja valaki. Hogy lehet egy B Mantára hátra tárcsaféket rakni? Úgy, hogy működjön rendesen meg legyen kézifék stb.
kori Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Sztem merevhidas, hátsókerekes, Opel féktárcsával nem is volt sztem. A Seni pedig független kerékfelfüggesztéses. Esetleg annak az összes felfogató pontját fel kellene hegeszteni. Bár ha visszaemlékszem, egy német Opeles újsában láttam egy B Asconát A Omega futóművel. Elég igényes megoldás volt.
Lomha 8V Elküldve Február3, 2009 Elküldve Február3, 2009 Sztem merevhidas, hátsókerekes, Opel féktárcsával nem is volt sztem. A Seni pedig független kerékfelfüggesztéses. Esetleg annak az összes felfogató pontját fel kellene hegeszteni. Bár ha visszaemlékszem, egy német Opeles újsában láttam egy B Asconát A Omega futóművel. Elég igényes megoldás volt. Az i400 meg az i240 gyárilag tárcsás volt hátul, de hát azt lehetetlen épeszű pénzért szerezni.
opzsolt Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Boldog szülinapot Heningnek ! csatlakozom ! :D
Tiu Elküldve Február5, 2009 Elküldve Február5, 2009 Boldog szülinapot Karcsi !!! :D F...d érjen bokáig !!! :lol:
Recommended Posts