Xray Elküldve Január9, 2009 Elküldve Január9, 2009 Mi az, hogy "ott"? Ne arcoskodjál már! Attól, hogy GSi klubbal leplezed, még Te is Mediterrániában élsz, hiába próbálod eltitkolni, kis röntgenfiú!!! B) ;) :blush: nemszámít ki holvan ha ittvan jóhelyen van :D
Xray Elküldve Január9, 2009 Elküldve Január9, 2009 http://www.crazydookie.de/datafiles/Rontgen107b2721cb4.jpg Épp kérdezni akartam, hogy így hogy találja meg a billentyűket? ;) Sanya ezt meg honann lőted B)
Lomha 8V Elküldve Január13, 2009 Elküldve Január13, 2009 Ezt a kikúrást! Próbáltam intézni Siklóson egy találkahelyet, már majdnem le lett zsírozva, erre most bejelentették, hogy mégsem jó. Vazze... Pedig ideje lenne már találkozódni.
Tiu Elküldve Január13, 2009 Elküldve Január13, 2009 Ezt a kikúrást! Próbáltam intézni Siklóson egy találkahelyet, már majdnem le lett zsírozva, erre most bejelentették, hogy mégsem jó. Vazze... Pedig ideje lenne már találkozódni. Miért? Hiányzik __ez__ Neked? :blush: :D :lol: Tényleg jó lenne egy tali !!! ;) B)
ivannorbi Elküldve Január14, 2009 Szerző Elküldve Január14, 2009 ... Pedig ideje lenne már találkozódni. Ja
gergolabs Elküldve Január14, 2009 Elküldve Január14, 2009 Na végre esett 1 kis ónos eső! Mehetünk csúszkálni! Norbi este?
ivannorbi Elküldve Január14, 2009 Szerző Elküldve Január14, 2009 Na végre esett 1 kis ónos eső! Mehetünk csúszkálni! Norbi este? Mikó? Hova? ;) :blush: Én ma reggel bevállaltam az autózást, nem is volt vészes. Bár láttam egy-két "profit", akik a piros után a zöldnél is tovább álltak, csak a kerekük pörgött. Nyárigumis mazsolák B)
miragekori Elküldve Január14, 2009 Elküldve Január14, 2009 ilyenkor örülök neki hogy végre garázsba áll a cali!!! B) ;)
ivannorbi Elküldve Január14, 2009 Szerző Elküldve Január14, 2009 Jégpályává változott Pécs És nekem pont most hétvégén tört ripityára a korim (korcsolyám) B) ;)
gergolabs Elküldve Január14, 2009 Elküldve Január14, 2009 Jégpályává változott Pécs És nekem pont most hétvégén tört ripityára a korim (korcsolyám) B) ;) Na este összefutunk csúszkálni? Ráérsz? Tudsz vmi jó helyet?
Lomha 8V Elküldve Január14, 2009 Elküldve Január14, 2009 Miért? Hiányzik __ez__ Neked? B) ;) :blush: Jó volt az! :D
Lomha 8V Elküldve Január14, 2009 Elküldve Január14, 2009 Nyárigumis mazsolák B) És mennyi van belőlük! Pont előtted bénázik, mert a rohadt gumija miatt nem tud fordulni, ha rádudálsz meg anyázod, még neki áll följebb! Köcsögök. Pedig ma már igazán nem luxus a téligumi, van 4-5ezerért is/db, nem valami nagy szám de a nyáriguminál fényévekkel jobb az is.
ivannorbi Elküldve Január14, 2009 Szerző Elküldve Január14, 2009 Jó volt az! B) De most előbb fel kell törni a jeget! :blush: Bár alattad biztos beszakad! ;)
kori Elküldve Január14, 2009 Elküldve Január14, 2009 Pont ma kellett elhoznom az Omit a kasznistól. Nyári gumival ;) Még a festőhöz is el kellett vele ugrani, mert az első lökös és a mocitető ott maradt. Vki nézte a TV2-n a híradót? Nagymamám is benne volt. Eltörte a csuklóját. Ezeknek az öregeknek hiába beszél az ember B) Babu pedig az ő Omijának a jobb hátulját húzta meg. Zajlott az élet a családban. Tali. Hétvégén lesz az Insignia bemutatója. Elvileg a Penthénél is lesz. Szombaton összefuthatnánk ott, ha nem lesz rossz idő.
ivannorbi Elküldve Január14, 2009 Szerző Elküldve Január14, 2009 Pont ma kellett elhoznom az Omit a kasznistól. Nyári gumival :D Még a festőhöz is el kellett vele ugrani, mert az első lökös és a mocitető ott maradt. Vki nézte a TV2-n a híradót? Nagymamám is benne volt. Eltörte a csuklóját. Ezeknek az öregeknek hiába beszél az ember :blush: Babu pedig az ő Omijának a jobb hátulját húzta meg. Zajlott az élet a családban. Tali. Hétvégén lesz az Insignia bemutatója. Elvileg a Penthénél is lesz. Szombaton összefuthatnánk ott, ha nem lesz rossz idő. Mazsola! :lol: Maminak jobbulást! Babu: Gondolom nem véletlenül pördült meg az Omi B) Tali: Erre a nyílt hétvégére én is gondoltam, de nem láttam, hogy itt Pécsen is lenne. Ha lesz, én benne lennék. Legalábbis egyelőre úgy néz ki. De nálunk mostanában semmi sem biztos ;)
gergolabs Elküldve Január14, 2009 Elküldve Január14, 2009 Erre a nyílt 7végére én is mennék! Bár a múltkori ilyen is elmaradt.
miragekori Elküldve Január14, 2009 Elküldve Január14, 2009 Mazsola! :D Maminak jobbulást! Babu: Gondolom nem véletlenül pördült meg az Omi B) Tali: Erre a nyílt hétvégére én is gondoltam, de nem láttam, hogy itt Pécsen is lenne. Ha lesz, én benne lennék. Legalábbis egyelőre úgy néz ki. De nálunk mostanában semmi sem biztos ;)van pécsen is!penthénél tanuló az egyik villányi srác és ö mondta! :blush:
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Elküldve Január15, 2009 De most előbb fel kell törni a jeget! :blush: Bár alattad biztos beszakad! B) Nem lehet mindenki olyan girnyó mint Te. ;)
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Elküldve Január15, 2009 Tali. Hétvégén lesz az Insignia bemutatója. Elvileg a Penthénél is lesz. Szombaton összefuthatnánk ott, ha nem lesz rossz idő. Ez jó ötlet, amúgy is meg akartam nézni.
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Elküldve Január15, 2009 Babu: Gondolom nem véletlenül pördült meg az Omi B) Hogy feltételezheted a Baburól, hogy direkt csinál ilyesmit? Soha nem adott rá okot, hogy ezt gondold... ;)
Lomha 8V Elküldve Január15, 2009 Elküldve Január15, 2009 van pécsen is!penthénél tanuló az egyik villányi srác és ö mondta! B) Megyünk?
hening Elküldve Január15, 2009 Elküldve Január15, 2009 Nem lehet mindenki olyan girnyó mint Te. ;) Ez így van. B)
ivannorbi Elküldve Január15, 2009 Szerző Elküldve Január15, 2009 Hogy feltételezheted a Baburól, hogy direkt csinál ilyesmit? Soha nem adott rá okot, hogy ezt gondold... B) Áááá, soha! Még a nyugdíjasok is vadabbul vezetnek nála! ;)
ivannorbi Elküldve Január15, 2009 Szerző Elküldve Január15, 2009 Nem lehet mindenki olyan girnyó mint Te. :blush: Ez így van. B) Elhízott népség!!! Nem szemtelenkedünk egy moderátorral!!! :D :lol: Ui: Viszont gyorsabban futok, mint Ti! ;)
hening Elküldve Január15, 2009 Elküldve Január15, 2009 Elhízott népség!!! Nem szemtelenkedünk egy moderátorral!!! :lol: :) Ui: Viszont gyorsabban futok, mint Ti! :D Én meg jobban lövök. B) Akkor most mi van??? ;) :blush:
Recommended Posts