Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mi az, hogy "ott"? Ne arcoskodjál már! Attól, hogy GSi klubbal leplezed, még Te is Mediterrániában élsz, hiába próbálod eltitkolni, kis röntgenfiú!!! B)

;) :blush: nemszámít ki holvan ha ittvan jóhelyen van :D

Elküldve

Ezt a kikúrást! Próbáltam intézni Siklóson egy találkahelyet, már majdnem le lett zsírozva, erre most bejelentették, hogy mégsem jó. Vazze... Pedig ideje lenne már találkozódni.

Elküldve
Ezt a kikúrást! Próbáltam intézni Siklóson egy találkahelyet, már majdnem le lett zsírozva, erre most bejelentették, hogy mégsem jó. Vazze... Pedig ideje lenne már találkozódni.

Miért? Hiányzik __ez__ Neked? :blush: :D :lol:

Tényleg jó lenne egy tali !!! ;) B)

Elküldve
Na végre esett 1 kis ónos eső! Mehetünk csúszkálni! Norbi este?

Mikó? Hova? ;) :blush:

Én ma reggel bevállaltam az autózást, nem is volt vészes. Bár láttam egy-két "profit", akik a piros után a zöldnél is tovább álltak, csak a kerekük pörgött. Nyárigumis mazsolák B)

Elküldve
Nyárigumis mazsolák B)

És mennyi van belőlük! Pont előtted bénázik, mert a rohadt gumija miatt nem tud fordulni, ha rádudálsz meg anyázod, még neki áll följebb! Köcsögök. Pedig ma már igazán nem luxus a téligumi, van 4-5ezerért is/db, nem valami nagy szám de a nyáriguminál fényévekkel jobb az is.

Elküldve

Pont ma kellett elhoznom az Omit a kasznistól. Nyári gumival ;) Még a festőhöz is el kellett vele ugrani, mert az első lökös és a mocitető ott maradt. Vki nézte a TV2-n a híradót? Nagymamám is benne volt. Eltörte a csuklóját. Ezeknek az öregeknek hiába beszél az ember B) Babu pedig az ő Omijának a jobb hátulját húzta meg. Zajlott az élet a családban.

Tali. Hétvégén lesz az Insignia bemutatója. Elvileg a Penthénél is lesz. Szombaton összefuthatnánk ott, ha nem lesz rossz idő.

Elküldve
Pont ma kellett elhoznom az Omit a kasznistól. Nyári gumival :D Még a festőhöz is el kellett vele ugrani, mert az első lökös és a mocitető ott maradt. Vki nézte a TV2-n a híradót? Nagymamám is benne volt. Eltörte a csuklóját. Ezeknek az öregeknek hiába beszél az ember :blush: Babu pedig az ő Omijának a jobb hátulját húzta meg. Zajlott az élet a családban.

Tali. Hétvégén lesz az Insignia bemutatója. Elvileg a Penthénél is lesz. Szombaton összefuthatnánk ott, ha nem lesz rossz idő.

Mazsola! :lol:

Maminak jobbulást!

Babu: Gondolom nem véletlenül pördült meg az Omi B)

Tali: Erre a nyílt hétvégére én is gondoltam, de nem láttam, hogy itt Pécsen is lenne. Ha lesz, én benne lennék. Legalábbis egyelőre úgy néz ki. De nálunk mostanában semmi sem biztos ;)

Elküldve
Mazsola! :D

Maminak jobbulást!

Tali: Erre a nyílt hétvégére én is gondoltam, de nem láttam, hogy itt Pécsen is lenne. Ha lesz, én benne lennék. Legalábbis egyelőre úgy néz ki. De nálunk mostanában semmi sem biztos ;)

van pécsen is!penthénél tanuló az egyik villányi srác és ö mondta! :blush:
Elküldve

Ez jó ötlet, amúgy is meg akartam nézni.

Elküldve

Hogy feltételezheted a Baburól, hogy direkt csinál ilyesmit? Soha nem adott rá okot, hogy ezt gondold... ;)

Elküldve
Hogy feltételezheted a Baburól, hogy direkt csinál ilyesmit? Soha nem adott rá okot, hogy ezt gondold... B)

Áááá, soha! Még a nyugdíjasok is vadabbul vezetnek nála! ;)

Elküldve
Nem lehet mindenki olyan girnyó mint Te. :blush:

Ez így van. B)

Elhízott népség!!! Nem szemtelenkedünk egy moderátorral!!! :D :lol:

Ui: Viszont gyorsabban futok, mint Ti! ;)

Elküldve
Elhízott népség!!! Nem szemtelenkedünk egy moderátorral!!! :lol: :)

Ui: Viszont gyorsabban futok, mint Ti! :D

Én meg jobban lövök. B) Akkor most mi van??? ;) :blush:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.