Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Korábban szó volt arról, hogy hol lehet a 6-os úton (a Tüzér utca közelében) a telepített trafipax. Már többször figyeltem az oszlopokon, meg ahol el tudtam képzelni, de nem találtam. Most kaptam mail-ben a képeket. Szóval, a volt határőr-laktanyánál tessék figyelni!

Itt van egy kis segítség:

tr3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

tr1__1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

tr1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Gondolom egy másik kamera meg a trafit figyeli, hogy mikor hugyozza le valaki B) .

Nem hinném, hogy folyamatosan ki van rakva, mert nem tűnik valami időjárásbiztosnak. Másrészről a rácsok mögül nem tudom, hogy hogyan mér pontosan? ;) Na, ha arra járok, majd figyelek, hogy tényleg ott van-e.

Megosztás:

Korábban szó volt arról, hogy hol lehet a 6-os úton (a Tüzér utca közelében) a telepített trafipax. Már többször figyeltem az oszlopokon, meg ahol el tudtam képzelni, de nem találtam. Most kaptam mail-ben a képeket. Szóval, a volt határőr-laktanyánál tessék figyelni!

Itt van egy kis segítség:

http://kepfeltoltes.hu/081220/tr3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081220/tr1__1__www....ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081220/tr1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Gondolom egy másik kamera meg a trafit figyeli, hogy mikor hugyozza le valaki ;) .

Nem hinném, hogy folyamatosan ki van rakva, mert nem tűnik valami időjárásbiztosnak. Másrészről a rácsok mögül nem tudom, hogy hogyan mér pontosan? :blush: Na, ha arra járok, majd figyelek, hogy tényleg ott van-e.

Köcsög banda! Ha pécsi lennék, tuti terveznék valami merényletet ellene. B)

Megosztás:

...

Gondolom egy másik kamera meg a trafit figyeli, hogy mikor hugyozza le valaki ;) .

Nem hinném, hogy folyamatosan ki van rakva, mert nem tűnik valami időjárásbiztosnak. Másrészről a rácsok mögül nem tudom, hogy hogyan mér pontosan? :blush: Na, ha arra járok, majd figyelek, hogy tényleg ott van-e.

Azannya!!! :) Nem semmi! B)

Gondolom, tényleg nincs mindig kitéve, mert nem jött eddig fénykép, se felkérés támogatásra. :D :lol:

Megosztás:

sziasztok, ha valaki tud eladó magyar nyelvű vectra C kézikönyvről (akár nyomtatott akár elektronikus formában) kérem küljön nekem üzenetet! a szervízben 8000 ft-ért akarták rámsózni sad.gif

köszönöm

aboy

(btw. a trafit én is láttam, de csak néha-néha van ott, van hogy kirakják, van hogy beveszik)

Megosztás:

sziasztok, ha valaki tud eladó magyar nyelvű vectra C kézikönyvről (akár nyomtatott akár elektronikus formában) kérem küljön nekem üzenetet! a szervízben 8000 ft-ért akarták rámsózni sad.gif

köszönöm

aboy

(btw. a trafit én is láttam, de csak néha-néha van ott, van hogy kirakják, van hogy beveszik)

Van egy "távoli" ismerősöm, akinek van (vagy csak volt B) ) vectra c-je, megkérdezem, hátha.

Amúgy Te pécsi vagy? Vagy környékbeli?

Megosztás:

köszönöm

aboy

az enyémet is bevehetik!!!
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.