Lomha 8V Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 ...a pöcsöd van elhízva... Azt csak szeretné... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 öregesen öregesen ... frászt :) dizsit halgatok meg elektronikus zenét meg ACÉVILLÁMDÉCÉT :) ez öreges? :) a dizsi meg az elektro gagyi!!!azt dobd ki a pi...ba!!az nem vezet semmi jóra!!az acévillámdéc maradhat de az már öregesebb!!na jó!!azt én is hallgatom!!meg még sok jó finomságot!! :rolleyes: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Azt csak szeretné... :)na te csak hallgass!!az elmult 2 évben a leghüségesebb barátnöd kézi volt,meg a marokmarcsa!!! :) :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 na te csak hallgass!!az elmult 2 évben a leghüségesebb barátnöd kézi volt,meg a marokmarcsa!!! :) :rolleyes: :) Hát hűséges tényleg nincs, de szerencsére azért töltenivaló akad! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Hát hűséges tényleg nincs, de szerencsére azért töltenivaló akad! :rolleyes: Hurka mi??? :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 készen vagytok naaa ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 agyad forog!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December30, 2008 Megoszt Elküldve December30, 2008 háát forog forog :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 BUÉK Mediterránia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December31, 2008 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2008 BUÉK Mediterránia. Köszi! A Tiszteletbeli Kültagunknak is BUÉK! :rolleyes: Balesetmentes, olcsó naftás, boldog 2009-es évet Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 BÚÉK ! Jó szilveszterezést, mulatást stb. :rolleyes: ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Na, hát akkor B.U.É.K. kedves cartársak, mindenki lúgja el neki, de nagyon dulván! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 :rolleyes: :) Boldog Új Évet Kívánok! aztán nem átaludni (pl. asztallapon) a mulatságot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 BUÉK Mediterráneum! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január1, 2009 :rolleyes: :) Boldog Új Évet Kívánok! aztán nem átaludni (pl. asztallapon) a mulatságot! Áááá, az asztallapon veszélyes, onnan könnyű leesni. Bezzeg az asztal alatt! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Áááá, az asztallapon veszélyes, onnan könnyű leesni. Bezzeg az asztal alatt! :) :) Nem-nem, ha csak a fejed van az asztallapon és amúgy széken ülsz, az egész biztonságos! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január1, 2009 Nem-nem, ha csak a fejed van az asztallapon és amúgy széken ülsz, az egész biztonságos! :rolleyes: Hát, annak könnyű, aki már sokat gyakorolta :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Nincs biztonságosabb az anyaföldnél! Rutinos árokparti versenyző vagyok, a tapasztalat beszél belőlem. :) Télen mondjuk csak egyszer próbáltam, de a barátok visszarángattak a kocsmába. Érdekes szalagavató volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január1, 2009 ...Érdekes szalagavató volt. :rolleyes: A szalagavatót ne is emlegesd! 12 éve kicsit többet ittam a kelleténél, az eredményét itt látom a gyűrűsujjamon, a folyománya pedig épp az előbb kopogtatott a fejemen a collstokkal. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 A szalagavatót ne is emlegesd! 12 éve kicsit többet ittam a kelleténél, az eredményét itt látom a gyűrűsujjamon, a folyománya pedig épp az előbb kopogtatott a fejemen a collstokkal. :) :rolleyes: :) Látszik, hogy Te vagy a Zasszony a háznál, nem tudsz rendet se tartani! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Mindenkinek BUÉK ! Nekem kellemes volt a szilveszter, mert majd fél év után újra Omegáztam :rolleyes: Bár még közelsem kész a vas, de legalább gurultam vele kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 ... Bár még közelsem kész a vas, de legalább gurultam vele kicsit. Az jó :rolleyes: , majd ha a babu próbálja... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 boldogságos uj évet kivánok mindenkinek!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 ...majd ha a babu próbálja... Kész sincs, de máris tönkretennéd? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 Mkor lett fél 3 ???????? :rolleyes: :) :) :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts