Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

...

Lassan meg kellene szervezni, az 1 éves jubileumi találkozót!

Leltároztam kicsit, és Gyurkát már nem találtam :rolleyes: a Mediterrán tagok között :) . Tud róla valaki?

Én csinálok minden februárban találkozó/bulit. Jövőre valószínűleg február végén lesz. Szóval arról lehetne szó akkor.

Azt ki nem hagyjuk, Norbi is biztos jön keverni-kavarni :)

Valamikor gondolhatnánk egy talira Győrben is, igaz nincs közel.

Megosztás:

Én is már három napja turnéztam, ma már nem bírtam alkoholt inni! Ez a vég kezdete! :rolleyes:
neked meg már mindegy!!!jogsid miatt ugyis mindegy!!!igyál bátran !!már nincs sok vissza ebböl az évböl!!egy napot sem hagynék tisztán!!!tegnap kicsit sikerült nekem is beakasztani!!kellemessen zsibbadtam!! :) :)
Megosztás:

Emlékszem vmi parkra Győrben, és talán van olyan hely is, ahol adnak enni-inni.

Ha nem, a kókuszos süti még mindig nyerő ! :)

Van egy camping, de nem merem jó szívvel ajánlani. :)

Éttermek vannak dögivel, lehet válogatni. :D

A süti meg alap sztem. :rolleyes: :)

Megosztás:

Az nem baj, csak még képet nem raktál fel, pedig a Gergő is kérte. :)

Az opzsolt küldhetne kecskéset pl. ha még megvan. :) :rolleyes:

Csak azért nem tettem fel képet mert nem találtam meg hogyan kell meg a forum is fura még a számomra negyed óra mire visszatalálok ide, de már fejlödöm. Meg uj hozzászolást se tudok irni mert nem enged na de mindegy fö a részvét.
Megosztás:

Csak azért nem tettem fel képet mert nemtaláltam meg hogyan kell meg a forum is fura még a számomra negyed óra mire visszatalálok ide, de már fejlödöm.Meg uj hozzászolást se tudok irni mert nem enged na de mindegy fö a részvét

Kép beállítása: az oldalon felül belépsz a Vezérlőpult-ba, majd a Személyes beállítások közül kiválasztod az Avatar beállítás-t, és már választhatsz vagy tölthetsz fel képet. :rolleyes:

Megosztás:

[quote name='Opelosfater

szevasz Fater ! :) örülök hogy látlak/olvaslak :D igen a kecskés videjó nagy fless :) (neked meg kell hogy legyen de nekem is megvan sztem.)

szegény Kojak csak annyival bízott meg minket hogy engedjük ki legelni a kecskéket :) jóóvan na de mi nem nagyon bizonyultunk jó pásztorfélének :D urbánus környezet ugye nem tanitott meg erre :rolleyes: (sajnos)

azért nekem nem kell videó mert h rágondolok mindíg nevetek magamban . meg van hogy hangosan is :D

Megosztás:

CSAK AZT NE MOND HOGY NEMFÁJT AZ OLDALAD A NEVETÉSTÖL

alig ! :rolleyes: :) mondhatnám hogy görcsöltem de lehet nem hinnék el többen :) nagy volt a vödrös jelenet is !

sörös Sándorunk is tanuja volt asszem és ha jól rémlik ő is nagyokat derült a dolgon :) de majd elmeséli ha itt somfordálgat :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.