Sörös Sanyi Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Hát öööö... Izé... Szóval ez is egy autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Nekem a Rekordon kell szélvédőt cserélnem, de sajnos most sztornó, mert nem lehet kapni :lol: Sztem Norbi nem kell vinned az aprót, mert elég sokáig Pécsett leszünk. Olvasgattam az újságírok kommentjeit is, és néhányan nem érzik úgy, hogy megérdemelte volna. Sztem pedig nagyon is megérdemelte, mert sokat fejlődött a Vectrához képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November20, 2008 Sztem Norbi nem kell vinned az aprót, mert elég sokáig Pécsett leszünk. Azért berakom a kocsiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Tényleg, mit szóltok hozzá, hogy az Insignia lett a 2009-es Év Autója? Szerintem ez egy nagyon megérdemelt győzelem volt, fantasztikus lett az az autó. szóhoz sem jutok tesó ! (mijjaza insignia??? ... :: )) ???. nálam a G astránál kb vége van :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Akkor te tovább ismered, mint én! Én csak F-ig jegyeztem meg az ABC-t! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Akkor te tovább ismered, mint én! Én csak F-ig jegyeztem meg az ABC-t! :lol: a G még oké a hát csak teszteltem de nagyon műanyag már .... (meg zörög) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2008 HÁ BÓDÓG SZÜLETÉSNAPOT ELNÖK ÚR!!! (Hiába sietsz, úgyis mindig egy hónappal előtted járok! :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Boldog szülinapot Kori! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Hát öööö... Izé... Szóval ez is egy autó. Ezt már egyszer megbeszéltük. Ugye Sándor?? :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Nekem a Rekordon kell szélvédőt cserélnem, de sajnos most sztornó, mert nem lehet kapni :lol: Sztem Norbi nem kell vinned az aprót, mert elég sokáig Pécsett leszünk. Olvasgattam az újságírok kommentjeit is, és néhányan nem érzik úgy, hogy megérdemelte volna. Sztem pedig nagyon is megérdemelte, mert sokat fejlődött a Vectrához képest. Lehet, hogy tudok bontottat. E2-esre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Ezt már egyszer megbeszéltük. Ugye Sándor?? :lol: :) :P :P De még beszélhetünk róla. :lol: Autót 1987-ig gyártottak, utána minden más csak négy keréken guruló lemezhalmaz műanyag belsővel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 HÁ BÓDÓG SZÜLETÉSNAPOT ELNÖK ÚR!!! (Hiába sietsz, úgyis mindig egy hónappal előtted járok! :lol: ) Csatlakozom ! Boldog Szülinapot ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Köszönöm mindeninek. Tegnap taliztunk Ivannorbival, és hála előrelátásának elhoztam tőle az aprókat. A Rekord műszakija nincs meg, mert állítólag a számítógépes rendszerük vmiért nem tudta feldolgozni a vizsga iránti kérelmem számát. Hétfőn mehete vissza. A szép az egészben, hogy ez akkor derült ki, mikor telefonáltak Brezsinek, hogy kész az autója és ő kérdezett rá. Asszem ez volt az utolsó, hogy az Okítóhoz vittem az autóimat. Ma megyek Bajára mert sikerült vennem egy hátsó szoknyát az Omira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Köszönöm mindeninek. Tegnap taliztunk Ivannorbival, és hála előrelátásának elhoztam tőle az aprókat. A Rekord műszakija nincs meg, mert állítólag a számítógépes rendszerük vmiért nem tudta feldolgozni a vizsga iránti kérelmem számát. Hétfőn mehete vissza. A szép az egészben, hogy ez akkor derült ki, mikor telefonáltak Brezsinek, hogy kész az autója és ő kérdezett rá. Asszem ez volt az utolsó, hogy az Okítóhoz vittem az autóimat. Ma megyek Bajára mert sikerült vennem egy hátsó szoknyát az Omira. Boldog születésnapot!!! Az Opel 20 éve nem kapott év autója díjat. asszem Nekem akkor is teccik az Insignia. Asszem én a technika gyermeke vagyok már... Ja és ez lesz a köv. autóm. Majd vmikor soká. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Világválság, anyagi helyzetek és ország állásából ítélve majd legfeljebb akkor, ha már veteránbiztit lehet rá kötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Persze, minden új autó szar! Nyilvánvaló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Azért egy öszkerekes Insigniát bevállalnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Csatlakozom ! Boldog Szülinapot ! :lol: Így útólag én is csatlakozom az előttem szólokhoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Így útólag én is csatlakozom az előttem szólokhoz :lol: Mi is minden jót kívánunk, ha kicsit késve is ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2008 Mi is minden jót kívánunk, ha kicsit késve is ! Na jó estét! Hogy áll a pecó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 A Luca széke nem készült ennyi ideig, de szombaton beköltöztünk. Eddig harcoltam a kábelekkel, de ha Ti is látjátok amit írtam, akkor megvan az összeköttetés is. Tényleg, láttam valamit egy következő taliról is, majd szóljatok időben, hogy tegyem fel a téli gumit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2008 A Luca széke nem készült ennyi ideig, de szombaton beköltöztünk. Eddig harcoltam a kábelekkel, de ha Ti is látjátok amit írtam, akkor megvan az összeköttetés is. Tényleg, láttam valamit egy következő taliról is, majd szóljatok időben, hogy tegyem fel a téli gumit. Mé, nem nálatok lesz a lakásavató buli?! :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Na jó estét! Hogy áll a pecó? Alakulgat, még van pár apróság vissza, de az már elkészül hamar. :lol: Már látjuk a fényt az alagút végén, ... csak tudnám miért dudál ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Mé, nem nálatok lesz a lakásavató buli?! :lol: :lol: :) Már érdeklődtek is a lakók, hogy kik voltak ezek a kedves fiatalok? :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts