Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mutasd meg élesben, hogy lehet úgy "neki dzsalni", hogy az nem látszik a lökhárítón... :D ;)
baze!ne mond neki mert képes rá!!!megcsinálja figyuzd meg!!!!(de én tudom a trükkjét!!)
Elküldve

a boromat meg valami ork megitta ott ! ;) így alig rugtunk be :D :P

jó kép ! első flessre az ugrott be hogy a 3 majom : nem lát , nem beszél, nem hall ! :D :D

(nem bor ám az nehogy valaki alkesznak tituláljon ám :D )

Elküldve

a focihoz mindenki ért ! (a frászt..)

de Sanyi úr a sörhöz is ért ! jessssz ! ezt viszont nem sokan mondhatják el magukról ! ;)

(én csak a borhoz kb. :D )

Elküldve
a focihoz mindenki ért ! (a frászt..)

de Sanyi úr a sörhöz is ért ! jessssz ! ezt viszont nem sokan mondhatják el magukról ! :P

(én csak a borhoz kb. :D )

Én csak a pálinkákat szeretem mustrálni. ;)

Elküldve

Pécsen az Expo center utáni felüljárótól ha jöttök a város felé ( nem kertváros felé ) a második rendőrlámpánál ahol jobbra rákanyarodtok a 6-os útra, ( ott van egy shell benzinkút is a sarkon ) attól a résztől a következő rendőrlámpáig FIX Trafipaxot szereltek!! Vaku még nincs benne, így este nem működik, de nappal vigyázzatok!! Adjátok tovább!! Mindig működik!!!

- nem tudom igaz-e de ha mégis ,,, :D

Elküldve
Pécsen az Expo center utáni felüljárótól ha jöttök a város felé ( nem kertváros felé ) a második rendőrlámpánál ahol jobbra rákanyarodtok a 6-os útra, ( ott van egy shell benzinkút is a sarkon ) attól a résztől a következő rendőrlámpáig FIX Trafipaxot szereltek!! Vaku még nincs benne, így este nem működik, de nappal vigyázzatok!! Adjátok tovább!! Mindig működik!!!

- nem tudom igaz-e de ha mégis ,,, :D

És ez mióta működik? ;)

Elküldve
IWIW-en láttam terjengeni ezt a traffis témát. Ha valamelyik pécsi kollega arra jár, tartsa nyitva a szemét, aztán informáljon bennünket.

Ismerős volt valahonnan a téma :D

Tegnap este javasoltam a Zasszonynak, hogy sétáljunk el megnézni, hogy pontosan hol van (tőlünk kb. 5 perc séta), de nem volt rá vevő ;)

Elküldve
Ismerős volt valahonnan a téma :D

Tegnap este javasoltam a Zasszonynak, hogy sétáljunk el megnézni, hogy pontosan hol van (tőlünk kb. 5 perc séta), de nem volt rá vevő :P

engem is érdekelne ;)

Elküldve

Ha ez a téma, akor mindenkinek van hozzáfűzni valója ;)

Ma felhívott a mester, hogy csak jövő héten tud nekillni az autómnak. Ebben a szakemberben sem csalódtam :D

Du voltunk Pécsett, de nem néztem a kamerát, igaz, hogy mi a 6-oson haladtunk arra.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.