gergolabs Elküldve Szeptember28, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2008 Gegrgő , a lambda ha rossz és nincs lehuzva akkor nem gyujtja ki a check lámpát. csak akkor ha lehuzod, viszont kilehet próbálni lehúzva mit mutat elvileg akkor az ecu átáll egy vész progira igaz kicsit többet kajol a moci de attól megy rendesen . Én így lambda nélkül jártam kb 2 hónapig és csak onann tudttam hogy rossz , hogy zöldkártyán mondták hogy uszik a moci az üzemanyagban! jaaaa! Az ecu vészprogihoz már volt szerencsém, amikor a kmóraspirál eltört. Jah most az enyémnek is meg kell nézetni a lambdát, mert irreális fogyasztásokat bír csinálni, főleg városban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Kori: http://www.hasznaltauto.hu/2083928_opel_omega_1995 http://www.autosoldalak.hu/modules/autosol...p?azon=HM070106 http://www.hasznaltauto.com/hasznaltauto/megnez/98231/ http://www.vatera.hu/opel_omega_b_mv6_fris...l_87343442.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Az első és utolsó ua az autó. A második még tavalyi hirdetés, a harmadik sem érvényes már, mert az eladó oldalán már nem is szerepel. Amúgy most rendeltem egy valag cuccot hozzá, úgyhogy bizti meg lesz csinálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Az első és utolsó ua az autó. A második még tavalyi hirdetés, a harmadik sem érvényes már, mert az eladó oldalán már nem is szerepel. Amúgy most rendeltem egy valag cuccot hozzá, úgyhogy bizti meg lesz csinálva. Ja bocs, nem néztem semmit csak véletlen találtam ezeket szörfölés közben! :lol: De ha meg lesz csinálva az "öreg vas", az a legjobb hír! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Juteszembe! Gergő! Megnéztétek a Fastra Caravan-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Juteszembe! Gergő! Megnéztétek a Fastra Caravan-t? Volt is róla szó!Lusta dög moderátor, nem olvas vissza... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Volt is róla szó!Lusta dög moderátor, nem olvas vissza... :lol: Neszójjábe!!! :lol: :lol: A múlt heti próbaútra még reagáltam is, de vasárnap este hívott a dokikánk, hogy adjam meg neki a Zsolti számát, mert meg szeretnék nézni még1x a kocsit (kicsit alaposabban) szakértővel is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Neszójjábe!!! A múlt heti próbaútra még reagáltam is, de vasárnap este hívott a dokikánk, hogy adjam meg neki a Zsolti számát, mert meg szeretnék nézni még1x a kocsit (kicsit alaposabban) szakértővel is. Ne veszekedjetek. Mi lesz, ha egy ágyban kell majd aludnotok???? :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 A helyzet az, hogy túl sok baja volt a kocsinak, Zsolt szerint simán 300at kellett volna költeni rá, hogy valahogy kinézzen. Igy nem ment bele a haverom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Ne veszekedjetek. Mi lesz, ha egy ágyban kell majd aludnotok???? :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: Még nagyobb veszekedés, csak az veled... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Neszójjábe!!! :lol: :D A múlt heti próbaútra még reagáltam is, de vasárnap este hívott a dokikánk, hogy adjam meg neki a Zsolti számát, mert meg szeretnék nézni még1x a kocsit (kicsit alaposabban) szakértővel is. Miért, a Zsolti ismer valami szakértőt? :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Még nagyobb veszekedés, csak az veled... :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Valami gyökér elég jól meghúzta az Omegát és utána persze elhajtott! De rá fog kúrni a kis köcsög mert egy nő felírta a rendszámát és szólt nekünk! Amúgy is fújni kellett volna a lököst, most legalább ingyen lesz. Mondjuk a ködlámpát szépen benyomta, lehet, hogy ott valami el is tört. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Valami gyökér elég jól meghúzta az Omegát és utána persze elhajtott! De rá fog kúrni a kis köcsög mert egy nő felírta a rendszámát és szólt nekünk! Amúgy is fújni kellett volna a lököst, most legalább ingyen lesz. Mondjuk a ködlámpát szépen benyomta, lehet, hogy ott valami el is tört. gerinctelen egy barom lehetett ...... sumák gyökér .. el ment ? hm... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Lehet, hogy rendőrt kellett volna hívni, hogy azok hozzák vissza, egy csekkel a kezében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Lehet, hogy rendőrt kellett volna hívni, hogy azok hozzák vissza, egy csekkel a kezében. Most még megkapja az esélyt a normális rendezésre, de ha csak egy pillanatig is tagad vagy bunkózik, azonnal jön a rendőr. A szemtanú azt mondta, nyugodtan szóljunk neki, hajlandó tanúskodni a családjával együtt. Vannak még rendes emberek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Megkaptam ma a motorom utolsó darabját is, a használati útmutatót! Hát a japók nem aprózták el, A4-es méret és majdnem 200 oldal. Nagyon szájbarágósan részletes! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Megkaptam ma a motorom utolsó darabját is, a használati útmutatót! Hát a japók nem aprózták el, A4-es méret és majdnem 200 oldal. Nagyon szájbarágósan részletes! :lol: Hát... ha elolvasod lehet, hogy megtudod milyen az igazi motorozás. Eddig ki tudja mit csináltál? :lol: :D :lol: Amúgy jó mocizást, használd egészséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Megkaptam ma a motorom utolsó darabját is, a használati útmutatót! Hát a japók nem aprózták el, A4-es méret és majdnem 200 oldal. Nagyon szájbarágósan részletes! :lol: tucc Japóul??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Hát... ha elolvasod lehet, hogy megtudod milyen az igazi motorozás. Eddig ki tudja mit csináltál? :lol: :lol: :lol: Amúgy jó mocizást, használd egészséggel. Köszi, de sajnos ez sem lesz használva jó ideig. Holnap megyek kivonatni a forgalomból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 tucc Japóul??? :lol: :lol: Amerikai változat a moci, angolul van a könyv! De ha japánul lenne az sem lenne gond, csak minden szerelgetés előtt meg kéne innom pár felest... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október7, 2008 Megoszt Elküldve Október7, 2008 Beszéltünk ma ezzel a paraszttal aki nekiment az Omegának, nem ismerte el és még bunkó is volt, úgyhogy feljelentés lesz belőle! Ránézett az Omegára, azt mondja "Nem mindegy ennek, tiszta rom meg öreg roncs"! Gondoltam biztos elfeküdte a száját, azért beszél hülyeségeket.Apám is így gondolhatta mert majdnem kiegyengette neki, de aztán türtőztette magát(sajnos). De azt tudom, hogy bármi is legyen az ügy vége, én nagyon meg fogom szopatni így vagy úgy de megkapja az adagját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 Beszéltünk ma ezzel a paraszttal aki nekiment az Omegának, nem ismerte el és még bunkó is volt, úgyhogy feljelentés lesz belőle! Ránézett az Omegára, azt mondja "Nem mindegy ennek, tiszta rom meg öreg roncs"! Gondoltam biztos elfeküdte a száját, azért beszél hülyeségeket.Apám is így gondolhatta mert majdnem kiegyengette neki, de aztán türtőztette magát(sajnos). De azt tudom, hogy bármi is legyen az ügy vége, én nagyon meg fogom szopatni így vagy úgy de megkapja az adagját. aljas vagy ! csinálj Wudu Babát ! olvasszad ki a szájját ! egyenesre ! meg a seggére ragassz egy farkat és csinálj neki egy pávián fejet kb. ! :lol: :lol: :D a kötsögje ... nem ismeri el.... kész komolan agyam megáll .. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2008 aljas vagy ! csinálj Wudu Babát ! olvasszad ki a szájját ! egyenesre ! meg a seggére ragassz egy farkat és csinálj neki egy pávián fejet kb. ! :lol: :lol: :lol: Előjöttek a szadista hajlamok! :D :D Tuttam, hogy vigyázni kell Veled is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október8, 2008 Megoszt Elküldve Október8, 2008 TuTTam, hogy vigyázni kell Veled is! :lol: TuDTam, hogy nem tudsz írni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts