Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Gegrgő , a lambda ha rossz és nincs lehuzva akkor nem gyujtja ki a check lámpát. csak akkor ha lehuzod, viszont kilehet próbálni lehúzva mit mutat elvileg akkor az ecu átáll egy vész progira igaz kicsit többet kajol a moci de attól megy rendesen . Én így lambda nélkül jártam kb 2 hónapig és csak onann tudttam hogy rossz , hogy zöldkártyán mondták hogy uszik a moci az üzemanyagban!

jaaaa! Az ecu vészprogihoz már volt szerencsém, amikor a kmóraspirál eltört. Jah most az enyémnek is meg kell nézetni a lambdát, mert irreális fogyasztásokat bír csinálni, főleg városban.

Megosztás:

Az első és utolsó ua az autó. A második még tavalyi hirdetés, a harmadik sem érvényes már, mert az eladó oldalán már nem is szerepel. Amúgy most rendeltem egy valag cuccot hozzá, úgyhogy bizti meg lesz csinálva.

Ja bocs, nem néztem semmit csak véletlen találtam ezeket szörfölés közben! :lol: De ha meg lesz csinálva az "öreg vas", az a legjobb hír! :lol:

Megosztás:

Neszójjábe!!! :lol: :D

A múlt heti próbaútra még reagáltam is, de vasárnap este hívott a dokikánk, hogy adjam meg neki a Zsolti számát, mert meg szeretnék nézni még1x a kocsit (kicsit alaposabban) szakértővel is.

Miért, a Zsolti ismer valami szakértőt? :D :lol: :lol:

Megosztás:

Valami gyökér elég jól meghúzta az Omegát és utána persze elhajtott! De rá fog kúrni a kis köcsög mert egy nő felírta a rendszámát és szólt nekünk! Amúgy is fújni kellett volna a lököst, most legalább ingyen lesz. Mondjuk a ködlámpát szépen benyomta, lehet, hogy ott valami el is tört.

Megosztás:

Valami gyökér elég jól meghúzta az Omegát és utána persze elhajtott! De rá fog kúrni a kis köcsög mert egy nő felírta a rendszámát és szólt nekünk! Amúgy is fújni kellett volna a lököst, most legalább ingyen lesz. Mondjuk a ködlámpát szépen benyomta, lehet, hogy ott valami el is tört.

gerinctelen egy barom lehetett ...... sumák gyökér .. el ment ? hm... :lol:

Megosztás:

Lehet, hogy rendőrt kellett volna hívni, hogy azok hozzák vissza, egy csekkel a kezében.

Most még megkapja az esélyt a normális rendezésre, de ha csak egy pillanatig is tagad vagy bunkózik, azonnal jön a rendőr. A szemtanú azt mondta, nyugodtan szóljunk neki, hajlandó tanúskodni a családjával együtt. Vannak még rendes emberek.

Megosztás:

Megkaptam ma a motorom utolsó darabját is, a használati útmutatót! Hát a japók nem aprózták el, A4-es méret és majdnem 200 oldal. Nagyon szájbarágósan részletes! :lol:

Hát... ha elolvasod lehet, hogy megtudod milyen az igazi motorozás. Eddig ki tudja mit csináltál? :lol: :D :lol:

Amúgy jó mocizást, használd egészséggel.

Megosztás:

Beszéltünk ma ezzel a paraszttal aki nekiment az Omegának, nem ismerte el és még bunkó is volt, úgyhogy feljelentés lesz belőle! Ránézett az Omegára, azt mondja "Nem mindegy ennek, tiszta rom meg öreg roncs"! Gondoltam biztos elfeküdte a száját, azért beszél hülyeségeket.Apám is így gondolhatta mert majdnem kiegyengette neki, de aztán türtőztette magát(sajnos). De azt tudom, hogy bármi is legyen az ügy vége, én nagyon meg fogom szopatni így vagy úgy de megkapja az adagját.

Megosztás:

Beszéltünk ma ezzel a paraszttal aki nekiment az Omegának, nem ismerte el és még bunkó is volt, úgyhogy feljelentés lesz belőle! Ránézett az Omegára, azt mondja "Nem mindegy ennek, tiszta rom meg öreg roncs"! Gondoltam biztos elfeküdte a száját, azért beszél hülyeségeket.Apám is így gondolhatta mert majdnem kiegyengette neki, de aztán türtőztette magát(sajnos). De azt tudom, hogy bármi is legyen az ügy vége, én nagyon meg fogom szopatni így vagy úgy de megkapja az adagját.

aljas vagy ! csinálj Wudu Babát ! olvasszad ki a szájját ! egyenesre ! meg a seggére ragassz egy farkat és csinálj neki egy pávián fejet kb. ! :lol: :lol: :D

a kötsögje ... nem ismeri el.... kész komolan agyam megáll .. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.