Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A B Omiban nem volt Isuzu motor. BMW: 2.5Td 12 szelepes; 2.5DTI 24 szelepes; 2.0DTI 16 szelepes; És ha jól emlékszem a 2.2-es 16 szelepes diesel is belekerült a végén az Omiba.

Elküldve
A B Omiban nem volt Isuzu motor. BMW: 2.5Td 12 szelepes; 2.5DTI 24 szelepes; 2.0DTI 16 szelepes; És ha jól emlékszem a 2.2-es 16 szelepes diesel is belekerült a végén az Omiba.

Hát ez az!Én meg hülyének néztem saját magam, hogy DTI-ként emlékszem a 2.0 dieselre! <_<

Elküldve
Bárcsak tehetném. Haveromnak nézzük. Viszont 1 vmit nem értek, '97 végén még szerelték a C20NE-t?

A könyv szerint '91. 09.-től '94. 08.-ig szerelték. :huh: De láttunk már eltérést máshol is. <_< :D

Elküldve
Pl: Isuzu-s Cali <_<

Az sztem tuti, hogy utólagos megoldás volt. :D Ráadásul a srácok még aznap kicserélték egy C20XE-re. Ha jól emlélszem. :huh: :D

Elküldve

Na erre varjatok gombot! A forgalmiban c20ne volt, de amúgy ecotec moci van benne az meg X20XE, szóval nem tudom mire vélni a dolgot, amúgy teljesen jó állapotban van, mentem is vele.

Elküldve
Na erre varjatok gombot! A forgalmiban c20ne volt, de amúgy ecotec moci van benne az meg X20XE, szóval nem tudom mire vélni a dolgot, amúgy teljesen jó állapotban van, mentem is vele.

Érdekes, megnéztétek a számokat rajta?

Elküldve
egy jó tál babgúlyásér rendesen átnézem nektek ha gondoljátok . <_<

(elbakkerolt vámolás ??)

Köszi! Lehet, hogy kihasználom, mert ezt a mocit nem ismerem. Mondjuk a sárga lámpa folyamat égett, ami sztem a lambdaszonda lesz. Plusz nem húzott folyamatosan végig a fordulatszámtartományon. Amúgy magamnak is megvenném, ha a motorral nem lenne nagy gond. Megadod a számod, mert ezt vmikor jövő héten le kellene zongorázni.

Elküldve
Mondjuk a sárga lámpa folyamat égett, ami sztem a lambdaszonda lesz. Plusz nem húzott

Gegrgő , a lambda ha rossz és nincs lehuzva akkor nem gyujtja ki a check lámpát. csak akkor ha lehuzod, viszont kilehet próbálni lehúzva mit mutat elvileg akkor az ecu átáll egy vész progira igaz kicsit többet kajol a moci de attól megy rendesen . Én így lambda nélkül jártam kb 2 hónapig és csak onann tudttam hogy rossz , hogy zöldkártyán mondták hogy uszik a moci az üzemanyagban!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.