Lomha 8V Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Ja, és BOLDOG NÉVNAPOT A KORNÉLOKNAK! Valamelyikőtök hátha most tartja. <_< :lol: Ja, egyik sem, mert valójában július 3.-án volt és meg is lettek köszöntve! De Te ezt nagyon jól tudtad, csak mélyebbre akartál nyalni az Elnök Úr-nak, lebuktál! :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Egy kicsit későn észleltem a jelzésedet, de már más a program ma estére <_< :D No meg, én sem szeretnélek megzavarni a koleszos kalandozásaidban. :huh: A Laterum koli jó kis hely! :D Ja, a kársztájlingos tali holnap este lesz, ha olyan jeles személyiség, mint az előttem szóló is tiszteletét teszi ott, akkor még talán én is kinézek. :D Asszem kimegyek, legalábbis elindulok. Aztán, ha nem fgoy ki a benya a kútig, akkor sima ügy lesz. :lol: :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Hát, ha nem, akkor most nincs ott a négy ökör ereje, mint a CBA parkolóban! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Valóban júli 3-án tartom <_< Én tegnap védtem a nemzetgazdaságot. Esélytelen lett volna bármilyen míting is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Valóban júli 3-án tartom :huh: Én tegnap védtem a nemzetgazdaságot. Esélytelen lett volna bármilyen míting is. látod te legaláb dolgozol ! nem mint ezek a naplopóók :D ráérnek itt irogatni meg minden csibészség ugyi :D voltam ma a TV toronynál (nem öngyilkos akartam lenni) ott volt sok szép autó is a parkolóban de sztem mi ketten Kojakkal arattunk a szakadék autóinkal :lol: már ha szabad így mondanom ... szóval voltak szebbek is ! :D bár nekünk ez a kedves <_< volt egy Trabi ami nekem nagyon flesselt :D gecijónézettki :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Voltak ismerős arcok is ! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 voltam ma a TV toronynál (nem öngyilkos akartam lenni) ott volt sok szép autó is a parkolóban de sztem mi ketten Kojakkal arattunk a szakadék autóinkal :D már ha szabad így mondanom ... szóval voltak szebbek is ! :D bár nekünk ez a kedves <_< volt egy Trabi ami nekem nagyon flesselt :D gecijónézettki :D Te is voltál? :huh: Ha ezt tudom, akkor ... , akkor még jobban sajnáltam volna, hogy nem tudok menni. Pedig akkor még egy lepukkant Opel-lel több lett volna, a sok csilli-villi fosvágennel szemben :lol: Amúgy jó sokan voltak? Elvileg több, mint 30 autónak kellett lennie (inkább 40). Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Nah holnap este, akkor ki hol lesz? A suli, meg a rendszergizdaság nagyon lefoglal, úgyhogy reggel 8tól este 11ig nem jutok haza általában, de igyekszek azért elnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Nah holnap este, akkor ki hol lesz? A suli, meg a rendszergizdaság nagyon lefoglal, úgyhogy reggel 8tól este 11ig nem jutok haza általában, de igyekszek azért elnézni. Hova akarsz elnézni?! :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Hova akarsz elnézni?! :huh: <_< Tényleg, hova?Ezt én sem értem, lehet megártott neki a sok ügyelet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Hova akarsz elnézni?! :huh: <_< Balra, meg jobbra. :D Elcsúsztam 1 nappal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Mennyibe mennek a jó állapotú B Omega használt hátsó lökösök, nem tudja valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 KORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Fenn van 1.050.000.-ért.jó lesz?Képet ne nagyítsd ki , me' az egyiken rajta vagy <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Mennyibe mennek a jó állapotú B Omega használt hátsó lökösök, nem tudja valaki? én nem tudom :huh: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Te is voltál? :huh: Ha ezt tudom, akkor ... , akkor még jobban sajnáltam volna, hogy nem tudok menni. Pedig akkor még egy lepukkant Opel-lel több lett volna, a sok csilli-villi fosvágennel szemben :lol: Amúgy jó sokan voltak? Elvileg több, mint 30 autónak kellett lennie (inkább 40). kinéztem de csak mert Kojak is jött oszt előtte csörgetett jelezte hogy megy oda :D jól megnézte a vasamat és fogta a fejét ezerrel mikor alá nézett <_< rozsdapatkány!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Mennyibe mennek a jó állapotú B Omega használt hátsó lökösök, nem tudja valaki? Egyenlőre én sem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 jól megnézte a vasamat és fogta a fejét ezerrel mikor alá nézett :huh: rozsdapatkány!!!!! :D Mé, mivel voltál? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Mé, mivel voltál? <_< vectra A szedan. fehér ! természetesen fehér ! :D minden autóm fehér :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Még a lelked is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Még a lelked is <_< Azt a nagy lóf.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 vectra A szedan. fehér ! természetesen fehér ! :D minden autóm fehér Hát ennek van egy enyhe sárga árnyalata. <_< :huh: :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Hát ennek van egy enyhe sárga árnyalata. <_< :huh: :D :lol: :D :D igen ! a rozsdalé veri ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Még a lelked is :huh: mostanában inkább fáradt a lelkem . baromi sok a melóm tennivalóm és nagyon unom mert fásulok tőle ...... <_< (talán néha érezhető is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Lányom ma nézte a tévét. Anita számítógépezett. Egyszercsak: Koja Koja Koja. Ani odanézett a tévére, és egy kopasz, nagyszakállas bácsi volt a tévében. Ekkor jött rá, hogy Kojakra gondolt. Azt mondta, hogy szereti Kojakbácsit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts