ivannorbi Elküldve Augusztus19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Csak a rendszámtáblát vitted el vizsgázni? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Csak a rendszámtáblát vitted el vizsgázni? :lol: :D Főnök,,, nelegyé gonosz! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Főnök,,, nelegyé gonosz! :lol: :lol: 3 képből 2 a rendszámot ábrázolja, a 3. képen meg a kocsi rendszám nélkül. Ez nekem gyanús! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 3 képből 2 a rendszámot ábrázolja, a 3. képen meg a kocsi rendszám nélkül. Ez nekem gyanús! :D :lol: Végül is jobban belegondolva igazad van! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Végül is jobban belegondolva igazad van! :lol: :lol: :lol: Meg a hallgatás .... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 És a kész "mű": http://img3.tar.hu/kojakarettenetes/img/35889732.jpg És mi lesz a sorsa ennek a műnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 És mi lesz a sorsa ennek a műnek? mi mi . hát szétkűdi mint a többit ! :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 mi mi . hát szétkűdi mint a többit ! :lol: :lol: :lol: :D Méééééé? Ennek csak egy telifény kölllll, oszt kész. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Méééééé? Ennek csak egy telifény kölllll, oszt kész. :lol: Most még CSAK telifény kell neki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Most még CSAK telifény kell neki... :lol: Ühüm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Köszönöm a bizakodó kommenteket. 1. Norbi nincs igazad, a rendszám nélküi kép még műszaki előtt készült, a másik két kép lényege, h még 2002.08-ban lejárt az utolsó műszakija. 2. Zsolti: igzad van 3. Sanyi igazad van 4. Hening: ha megismersz, majd te is megérted ezeket a hozzászólásokat. 5. Ja és 1.3-as motorral ment műszakira (a motorháztető, meg a hűtő már nincs benne) És végül a szmálylik: :lol: :D :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Ilyen volt: ... És a kész "mű": A szombati záróra után jól néz ki :lol: Gratula, hétvégén majd meglessük. :lol: Még most is az 1.3 motor van benne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Köszönöm a bizakodó kommenteket. 1. Norbi nincs igazad, a rendszám nélküi kép még műszaki előtt készült, a másik két kép lényege, h még 2002.08-ban lejárt az utolsó műszakija. 2. Zsolti: igzad van 3. Sanyi igazad van 4. Hening: ha megismersz, majd te is megérted ezeket a hozzászólásokat. 5. Ja és 1.3-as motorral ment műszakira (a motorháztető, meg a hűtő már nincs benne) És végül a szmálylik: :D :D :D :lol: :lol: Az lehet, hogy még nem ismerlek, de az eddigi információk, látott videók, stb alapján van némi elképzelésem arra nézvést, hogy milyen sors várhat ezen autóra is. :lol: Én csupán azt próbáltam leírni, hogyha már ennyit dolgoztál rajta, akkor az említett beavatkozás (telifény) igazán mutatós darabbá változtatná a Kadettet. :D De nem az én autóm, a Te tulajdonod, a Te döntésed. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 A szombati záróra után jól néz ki :lol: Gratula, hétvégén majd meglessük. :lol: Még most is az 1.3 motor van benne? :lol: ... öööö igen... (még... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 ... öööö igen... (még..http://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/tongue.gif http://www.opelforum.hu/style_emoticons/default/tongue.gif.) Ezt neked csináltam Norbi. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Ezt neked csináltam Norbi. :lol: :lol: :lol: Még gyakorolj egy kicsit! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Az lehet, hogy még nem ismerlek, de az eddigi információk, látott videók, stb alapján van némi elképzelésem arra nézvést, hogy milyen sors várhat ezen autóra is. :lol: Én csupán azt próbáltam leírni, hogyha már ennyit dolgoztál rajta, akkor az említett beavatkozás (telifény) igazán mutatós darabbá változtatná a Kadettet. :D De nem az én autóm, a Te tulajdonod, a Te döntésed. :D Remélem nem érezted, hogy rosszallóan szóltam hozzád, mert nem volt szándékomban. :D Az én döntéseimet sajnos mindig felülbírálja, a rámjött a nyomni a gázt, a gyorsulni, vagy a gumitégetni. :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Most még CSAK telifény kell neki... :lol: Főmoderátor mantás Sándor. Idén lesz Hotel Manta??? :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Ezt neked csináltam Norbi. :lol: :lol: :lol: Neki csináltad, én meg megcsináltam. :D :D Főmoderátor mantás Sándor. Idén lesz Hotel Manta??? :D :D :D :D :D Idén még nem. De télen idul a projekt! Meg most is kimarad nekem a Blitz. De ha véletlen megyek, akkor most te látsz vendégül! :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Remélem nem érezted, hogy rosszallóan szóltam hozzád, mert nem volt szándékomban. :D Az én döntéseimet sajnos mindig felülbírálja, a rámjött a nyomni a gázt, a gyorsulni, vagy a gumitégetni. :D :D :D :D Talán egy kicsit, de csak egy pillanatra. :lol: :D Nincs is ezzel semmi baj. Csak tőlem egy kicsit távol áll. :lol: Mármint a gumiégetés. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 vagy a gumitégetni. :lol: :lol: :lol: :D Nagyritkán komplett autót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Neki csináltad, én meg megcsináltam. Idén még nem. De télen idul a projekt! Meg most is kimarad nekem a Blitz. De ha véletlen megyek, akkor most te látsz vendégül! :D :D :D Ne kezd már te is. Te vagy az egyik ember, akire igazán számítottam, hogy végre megint ihatok vele egy jót. Ha jössz lesz helyed. :D :D :P Ja és amiért azt mondod, hogy nem jössz: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Neki csináltad, én meg megcsináltam. :D :D ... Mit is? Nekem nem jön be. :lol: Igaz nem vagyok Norbi. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Talán egy kicsit, de csak egy pillanatra. :lol: :D Nincs is ezzel semmi baj. Csak tőlem egy kicsit távol áll. :lol: Mármint a gumiégetés. :lol: :D Hát 1.néggyel tőlem is távol állna. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Ne kezd már te is. Te vagy az egyik ember, akire igazán számítottam, hogy végre megint ihatok vele egy jót. Ha jössz lesz helyed. :D :D :D Ja és amiért azt mondod, hogy nem jössz: :lol: :lol: :lol: :D Úgy látszik a Sanyinak csak a Kadett tali a jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts