Tiu Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Lomha. A nemesebb szervednél fogva kell elcibálni téged? Nekem sem hiszem, hogy felhőtlen lesz a hangulatom, de akkor is elmegyek. Na jó. Megértelek, ha sok minden összejött. Ha mást nem, elmegyünk két Corsá-val, oszt lesz nemulass. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Ha ez a módszer esetleg beválna, akkor ki fogná meg????? :lol: :lol: :D Kori kiskutyusa alkalmas lehet, és még ismerik is egymást a felek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Esetleg franciakulcs, vízpumpafogó stb. Bár eléggé inkvizíciós a módszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Te találtad ki, mostmár hajtsd is végre! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Te találtad ki, mostmár hajtsd is végre! :lol: Pedig nekem rögtön te ugrottál be, mint célszerszám Lomha részére. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Miért akar engem mindenki az orromnál fogva rángatni? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 törnak a vasak . ez ne jó hír . nem ám . sajnálom . de ahogy nézem javíthatóak szrencsére ! sok a barom vigyázni kell ! vigyázni ! ő izéé.. valami GPS kordinátákat tud valaki a Balatonszemesi taliról ? most lesz hétvégén ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Látom Kojak nagy munkában vagy, nem semmi meló hétfőig :lol: Csak ügyesen. :lol: Én ennyire nem szedtem szét, csak a gyertyákat, fagyállót, vezérmű szíjat, és termosztátot cseréltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Boldog szülinapot gergolabsnak ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Miért akar engem mindenki az orromnál fogva rángatni? :lol: :lol: Ki beszél az orrodról? Vagy azt is beütöd mindenbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Látom Kojak nagy munkában vagy, nem semmi meló hétfőig :lol: Csak ügyesen. :lol: Én ennyire nem szedtem szét, csak a gyertyákat, fagyállót, vezérmű szíjat, és termosztátot cseréltem. Hát nem teljesen jól alakultak a dolgok, úgyhogy holnap megy csak az autó. De azért alakul már. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Boldog szülinapot gergolabsnak ! Csatlakozom ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Hát nem teljesen jól alakultak a dolgok, úgyhogy holnap megy csak az autó. De azért alakul már. :lol: itt lógsz ! dóógozzá !!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 itt lógsz ! dóógozzá !!! :lol: Egész éjjel összesen fél órát aludtam, azt is az autóban. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Egész éjjel összesen fél órát aludtam, azt is az autóban. :lol: :D Az sok. :lol: És túl kényelmes is. :lol: Tessék dóóóóógozniiii. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 valakinek nem kell egy nagyon fain c14nz ? számok nélkül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Egész éjjel összesen fél órát aludtam, azt is az autóban. :lol: :lol: csomagtér pálcát ne feledd ! nagyon fontos . és dógozzá hogy ott legyél a blitzen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 valakinek nem kell egy nagyon fain c14nz ? számok nélkül :lol: Mijazaszámoknélkül? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Hát az izé... Szóval számok nélkül, na! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Hát az izé... Szóval számok nélkül, na! :lol: Asziszeméééééértemmmmááááá. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Akkor jóóóóó! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Akkor jóóóóó! :lol: :lol: off Este jösz a szeróra? on Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 Már hogy a viharba ne? Nagyon vártam már, hogy újra összejöjjön a banda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Asziszeméééééértemmmmááááá. :lol: :D Vagy még az árára gondolt. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Ilyen volt: Ilyen lett: És a kész "mű": Érdekességképpen: gyári küszöbök voltak még rajta, meg gyári lengéscsillapítók, s a bal első sárvédő sem volt még levéve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts