Alex.79 Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Blitzre megy valaki? Mi 23.-án reggel megyünk. Elvileg a Gabesz is jön velünk,csak ő a calibrával(Világoskék). Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Köszi. És a lámpák milyen árban lehetnek hozzá? A lámpák ugy-ban 5-7 ezer/db, az index 3-4 ezer/pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Blitzre megy valaki? Mi 23.-án reggel megyünk. Elvileg a Gabesz is jön velünk,csak ő a calibrával(Világoskék). Mennek (megyünk) egy páran Kori - Babu pereputty biztos Hening family biztos Kojak is tett rá elég konkrét utalást (főzés - közben flexelés) Opzsolt úgyszintén (ivászat) Tiu is utalt rá (hogy enne az Anita főztjéből) Lomha is elég elszánt volt, remélem nem gondolta komolyan a megsértődést (tényleg hova tűnt, már nyaral a Balcsin?) Gergő is írta, hogy idén szeretne jönni Xray mindenhol ott van, ahol sok az Opel (remélem most is így lesz) ki van még? Ja, én! Én is megyek. Legalábbis eddig úgy néz ki. (Esetleg szavazhatunk :lol: ) Amúgy konkretizálhatnánk a dolgokat, hogy ki-mettől-meddig-kivel-hogyan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Mennek (megyünk) egy páran Kori - Babu pereputty biztos Hening family biztos Kojak is tett rá elég konkrét utalást (főzés - közben flexelés) Opzsolt úgyszintén (ivászat) Tiu is utalt rá (hogy enne az Anita főztjéből) Lomha is elég elszánt volt, remélem nem gondolta komolyan a megsértődést (tényleg hova tűnt, már nyaral a Balcsin?) Gergő is írta, hogy idén szeretne jönni Xray mindenhol ott van, ahol sok az Opel (remélem most is így lesz) ki van még? Ja, én! Én is megyek. Legalábbis eddig úgy néz ki. (Esetleg szavazhatunk :lol: ) Amúgy konkretizálhatnánk a dolgokat, hogy ki-mettől-meddig-kivel-hogyan... Én jövő héten csütörtökön v pénteken pontosítok a Gabesszal,de valamelyik nap rádcsörgök és összefuthatnánk megbeszélni. Akkor majd úgy beszélem meg vele is. Legalábbis megpróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Mennek (megyünk) egy páran Kori - Babu pereputty biztos Hening family biztos Kojak is tett rá elég konkrét utalást (főzés - közben flexelés) Opzsolt úgyszintén (ivászat) Tiu is utalt rá (hogy enne az Anita főztjéből) Lomha is elég elszánt volt, remélem nem gondolta komolyan a megsértődést (tényleg hova tűnt, már nyaral a Balcsin?) Gergő is írta, hogy idén szeretne jönni Xray mindenhol ott van, ahol sok az Opel (remélem most is így lesz) ki van még? Ja, én! Én is megyek. Legalábbis eddig úgy néz ki. (Esetleg szavazhatunk :lol: ) Amúgy konkretizálhatnánk a dolgokat, hogy ki-mettől-meddig-kivel-hogyan... ÉÉÉN megyek 22. én már lentleszek!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Én jövő héten csütörtökön v pénteken pontosítok a Gabesszal,de valamelyik nap rádcsörgök és összefuthatnánk megbeszélni. Akkor majd úgy beszélem meg vele is. Legalábbis megpróbálom. OK, majd hívjál. :lol: ÉÉÉN megyek 22. én már lentleszek!!!! :lol: Az sirály! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Mi 21-étől ott leszünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 én megyek de hogy hol éjszakázom/alszom az még kérdéses :lol: (######a ház a faház) max. nézek egy szállodát éjszakákra .... vagy 1 napos játék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Mennek (megyünk) egy páran ... Tiu is utalt rá (hogy enne az Anita főztjéből) ...(Esetleg szavazhatunk :D ) Amúgy konkretizálhatnánk a dolgokat, hogy ki-mettől-meddig-kivel-hogyan... Mi is megyünk szombat-vasárnapra, csak az ottalvás kérdéses még (autó vagy Siófok) Bár nem tudom lesz-e alvás :lol: :lol: :lol: Mire is kell szavazni??? (éjszakai fürdés v mi? erre iszunk) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Szóval: Müller family: csütörtök-péntek-szombat-vasárnap Kojak: csütörtök-péntek-szombat-vasárnap :D Xray: péntek-szombat-vasárnap Hening family: péntek-szombat-vasárnap ? Elnökhelyettes Úr :D : (péntek)-szombat-vasárnap :lol: :lol: Tiu: szombat-vasárnap Zsolti bácsi: szombat (+ 1 nap :lol: ) "Alex79"-Sanyi + Gabesz: szombat Lomha: :D Gergő: :D Ui: Javítsatok bele, ha tévedek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Augusztus14, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2008 Lomha: :lol: Gergő: :lol: Ui: Javítsatok bele, ha tévedek! :D Lomhával ma beszéltem és emlytett anyagi és családi gondokat... Én remélhetőleg már 19-én a Balatonon vedelek. De még a hétfői műszakival meglátjuk mi lesz. :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Szóval: Müller family: csütörtök-péntek-szombat-vasárnap Kojak: csütörtök-péntek-szombat-vasárnap :D Xray: péntek-szombat-vasárnap Hening family: péntek-szombat-vasárnap Elnökhelyettes Úr :D : (péntek)-szombat-vasárnap :lol: :lol: Tiu: szombat-vasárnap Zsolti bácsi: szombat (+ 1 nap :lol: ) "Alex79"-Sanyi + Gabesz: szombat Lomha: :D Gergő: :D Ui: Javítsatok bele, ha tévedek! :D Ahogy írja uram. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Lomhával ma beszéltem és emlytett anyagi és családi gondokat... Amúgy most hol van? Eléggé eltűnt! :lol: Az anyagi részét szerintem megoldhatnánk olcsóbban is, ha azon múlik, a családi gondokon sajnos nem tudunk segíteni. Én remélhetőleg már 19-én a Balatonon vedelek. De még a hétfői műszakival meglátjuk mi lesz. :D :D :D Próbáld meg faxon elintézni a műszakit! :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Szóval: Müller family: csütörtök-péntek-szombat-vasárnap Kojak: csütörtök-péntek-szombat-vasárnap :D Xray: péntek-szombat-vasárnap Hening family: péntek-szombat-vasárnap ? Elnökhelyettes Úr :D : (péntek)-szombat-vasárnap :lol: :lol: Tiu: szombat-vasárnap Zsolti bácsi: szombat (+ 1 nap :lol: ) "Alex79"-Sanyi + Gabesz: szombat Lomha: :D Gergő: :D Ui: Javítsatok bele, ha tévedek! :D A Gabesz lehet hogy marad vasárnap is. Mi biztos hogy nem mert itthon sok dolgom van. Akft már megvan,csak a műhelyeket kell kicsit helyrerakni hogy elfogadják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 EZ történt ma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 EZ történt ma :lol: Szomorú, remélem senki sem sérült meg közületek. Márha nem egyedül voltál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Csáááá. Az enyémet meg múlt szombaton törték össze. Előreláthatólag gazdasági totálkár. Mentem egyenesen a Tesco előtt, és egy srác rámhúzta a kormányt. Kinyilt a légzsákom is. Első kép második kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus15, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2008 Nem sérült meg senki a Suzukiban sem. Én is félek, hogy totálkárra veszik, mert akkor szart sem fizetnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Na hali! Múlt héten szétvágta a gépemet a vihar, azért nem voltam! Sajnálom a kocsidat Kori, meg is lepődtem volna ha nem buzukis csinálja! Blitzre nem megyek, mert se kedvem, se időm, se pénzem, se autóm, se jogsim!Kb. ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Csáááá. Az enyémet meg múlt szombaton törték össze. Előreláthatólag gazdasági totálkár. Mentem egyenesen a Tesco előtt, és egy srác rámhúzta a kormányt. Kinyilt a légzsákom is. Első kép második kép Valóban nem túl szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Na hali! Múlt héten szétvágta a gépemet a vihar, azért nem voltam! Sajnálom a kocsidat Kori, meg is lepődtem volna ha nem buzukis csinálja! Blitzre nem megyek, mert se kedvem, se időm, se pénzem, se autóm, se jogsim!Kb. ennyi. Nebazd má :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 EZ történt ma :lol: Nem semmi. :lol: Én is szomorú lennék, nem kevés munka volt ebben az autóban, és sajnos nem lesz elég egy lökhárító csere :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Lomha. A nemesebb szervednél fogva kell elcibálni téged? Nekem sem hiszem, hogy felhőtlen lesz a hangulatom, de akkor is elmegyek. Na jó. Megértelek, ha sok minden összejött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Lomha. A nemesebb szervednél fogva kell elcibálni téged? Ha ez a módszer esetleg beválna, akkor ki fogná meg????? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Csáááá. Az enyémet meg múlt szombaton törték össze. ... Erre már nincs is mit mondani. :lol: Sajnálom, hogy így történt, ráadásul ehhez sem elég a sárvédő javítás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts